Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

No niestety budżet państwa nie jest z gumy i gdzieś te pieniądze trzeba znaleźć. Więc wprowadza się po cichu szereg mikro podatków. Np. pod przykrywką walki z otyłością podatek cukrowy itd.

Opublikowano
6 godzin temu, Kallina86 napisał:

Nadal "gania". Mamy blisko do granicy i u nas straż graniczna graniczna jak kontroluje, to zwraca uwagę na to czy jakieś paliwa przewozisz. Poza tym są też kontrole służby celno- skarbowej. 

osoby kupiły paliwo na faklture  a sprzedawca nie odprowadził akcyzy i podatków . https://www.tygodnik-rolniczy.pl/articles/aktualnosci_/kupili-paliwo-musza-zaplacic-akcyze/

Opublikowano
1 godzinę temu, Anetka1 napisał:

no nie wiem czy śmiać sie czy płakać z tej wypocin

Jak wolisz Anetka. Możesz robić co chcesz ? Możesz nawet podawać się za kobietę albo za mężczyznę, możesz mieć kilka nicków . Wisi mi to i lata koło ...... 😂😂😂😂😂

• Haha 1
Opublikowano
Uziu92 napisał:

Podobno ta anetka to chłop ukryty :D Teraz różne są dewiacje, ja to toleruje :D

Myślisz ,,Grodzka'' 😀 też on kupowałem po 5.35 zł stacjia pks łuków ogólnie ma dobrą opinię

Opublikowano
17 godzin temu, Anetka1 napisał:

no nie wiem czy śmiać sie czy płakać z tej wypociny

Anetka z twojej wypociny może się pismiejemy ?

Opublikowano

Do mnie też latem dzwonili z paliwem po 3 zł i ze zbiornikiem. Mówił że ma numer od mojego znajomego, a jak zapytałem od którego to zaczął wymyslac. W tym czasie miałem na olx wystawiony kombajn na sprzedaż. Miałem też kilka tel o zanizonych ubezpieczeniach, lecz jak pytałem skąd mają mój numer to wprost mówili że z ogloszenia.

• Thanks 1
Opublikowano
Dnia 4.01.2020 o 09:57, desant napisał:

Panowie dziś dzwonił do mnie gość z propozycją "podarowania" mi zbiornika na ON wzamian za coroczne kupienie u niego 1000l ON. Cena 3 zł bez faktury . Po 8 napełnieniu zbiornik niby przechodzi na własność.Coś mi tu śmierdzi . Pewnie po pierwszym napełnieniu cena gwałtownie wzrośnie.Mieliście też takie oferty ? 

to oszust do mnie też wydzwaniał

• Thanks 1
Opublikowano

pod koniec 2012 i na początku 2013 roku ON kosztował bez kilku groszy 6 zł A w Warszawie na wielu stacjach przeskoczył 6 zł (i cukier był w podobnej cenie)

Dziś zamówione 1000 l na zapas B0 po 4.99

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v