Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ciekawe ilu z nas na AF miało  kontak lub ma ,,koronowca" a nawet o tym nie wie🤔 

Tyle jest paskudnych wirusow chorób i ludzie umierają na hiv raka malarie ,ebola  i nas nie zamykali, teraz nic nie można, nawet w lesie k...ka zrobić🤦‍♂️

Edytowane przez GRZES1545
  • Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, danielursus3p napisał:

A wg mnie to będzie co będzie.

To znaczy ? Nie mamy wpływu na to ?

Opublikowano

Nie do końca tak człowiek ma instynktownie wolę życia, taki zdrowy odruch przed tym żebyśmy się sami np nie okaleczali. Dla tego podczas choroby postępuje czasem nie logicznie i działa na szkodę innych jednostek. Stąd procedury izolacji itp. 

Opublikowano
16 minut temu, Agrest napisał:

Wszystko na świecie da się jakoś wytłumaczyć - przed chwilą jakiś , no nie wiem kto, wytłumaczył że sondaż z 4% poparciem dla Kidawy  świadczy o przyzwoitości jej wyborców i dają w ten sposób sygnał ,sprzeciw, protest przeciw przeprowadzeniu wyborów.

Piękne- celowo nie udzielają jej poparcia żeby zakomunikować swoją niechęć przeciw Dudzie.😂😂

A Ty wierzysz że Kidawa ma 4% poparcia?! 

Niedługo będą mówić że Duda ma 90% a reszta to niezdecydowani. 

Opublikowano
1 minutę temu, PawelS napisał:

@Pafnucy Po ile płaciłeś za linie nawadniającą ? Ja u Jacka z Agro-Chwastu w BP po 60gr/m fi16 brałem 7 rolek po 300m również pod Truskawki i trochę pod maliny.

A to już dłuższa historia .

Opublikowano
danielursus3p napisał:

A wg mnie to będzie co będzie.

Jesteś młody i myślisz że Ciebie to nie dotyczy ale i młodzi umierają nie ma regóły to nie żarty i lepiej nie pchać paluchów między drzwi

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, Pafnucy napisał:

To znaczy ? Nie mamy wpływu na to ?

A masz jakąś pewność że się przed tym uchronisz? Te całe maseczki i rękawiczki to jest dopiero jedna wielka wylęgarnia chorób. Raz zakazują maseczek, raz je nakazują, no co jest? Nasi mędrcy sami nie wiedzą co to jest, a podejmują leczenie? Cały ten wirus i cała jego otoczka jest zaje.iście nie spójna.

Opublikowano
7 minut temu, loyer986 napisał:

A Ty wierzysz że Kidawa ma 4% poparcia?! 

Niedługo będą mówić że Duda ma 90% a reszta to niezdecydowani. 

Nie chodzi o to ile kto ma, tylko o to jak porażkę można przekuć w sukces, i te tłumaczenia są po obu stronach.

A nas mają za idiotów.

Opublikowano
2 godziny temu, hubertb napisał:

Wiesz co daniel kilka milionów zgonów ogromny strach i paraliż w krajach rozwiniętych a ty dalej uważasz że to ściema i jakoś to będzie...

A czy powiedziałem że ściema? Powiedziałem że to co się wyprawia się kupy nie trzyma, posłucham czasami co w tv gadają, to już całkiem mam wrażenie, że sami nie wiedzą co gadają. Rano co innego, po południu co innego, to jak to jest?

2 godziny temu, slawek74 napisał:

Daniel widzę że rozmowa z Tobą to jak kopanie się z koniem młody człowiek a podważasz to co mówią ludzie na tym znajacy się ehhh

Może i tak, taki już jestem ;)

Opublikowano
Przed chwilą, danielursus3p napisał:

Rano co innego, po południu co innego, to jak to jest?

Jest tak , że to nowa sytuacja i mają różne pomysły . Wiadomo . Nie wszystkie mądre bywają .

Opublikowano

Bo ma chłopak  rację, nikt się  nie uchroni od kontaktu, możemy  tylko ograniczać jego prędkość rozprzestrzeniania się. A tak serio to guwno wiemy o tym wirusie prawdę  tylko chinole znają co to wychodowali. Znajdą lek to się uspokoi nie to bedziemy musieli z tym żyć  jak z obecnością wirusa HIV.

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, hubertb napisał:

Dla mieszczucha nie logiczne są opryski to mamy nie pryskać? 

Dla mieszczucha jest dużo rzeczy nie logicznych. Sami kupują chłam przerobiony, z dodatkiem różnego badziewia, a mają największą wiedzę jak uprawiać pole na wsi, niech uczą masarnie jak się robi kiełbasy, szynki i inne wyroby.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v