Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ciekawe ilu z nas na AF miało  kontak lub ma ,,koronowca" a nawet o tym nie wie🤔 

Tyle jest paskudnych wirusow chorób i ludzie umierają na hiv raka malarie ,ebola  i nas nie zamykali, teraz nic nie można, nawet w lesie k...ka zrobić🤦‍♂️

Edytowane przez GRZES1545
  • Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, danielursus3p napisał:

A wg mnie to będzie co będzie.

To znaczy ? Nie mamy wpływu na to ?

Opublikowano

Nie do końca tak człowiek ma instynktownie wolę życia, taki zdrowy odruch przed tym żebyśmy się sami np nie okaleczali. Dla tego podczas choroby postępuje czasem nie logicznie i działa na szkodę innych jednostek. Stąd procedury izolacji itp. 

Opublikowano
16 minut temu, Agrest napisał:

Wszystko na świecie da się jakoś wytłumaczyć - przed chwilą jakiś , no nie wiem kto, wytłumaczył że sondaż z 4% poparciem dla Kidawy  świadczy o przyzwoitości jej wyborców i dają w ten sposób sygnał ,sprzeciw, protest przeciw przeprowadzeniu wyborów.

Piękne- celowo nie udzielają jej poparcia żeby zakomunikować swoją niechęć przeciw Dudzie.😂😂

A Ty wierzysz że Kidawa ma 4% poparcia?! 

Niedługo będą mówić że Duda ma 90% a reszta to niezdecydowani. 

Opublikowano
1 minutę temu, PawelS napisał:

@Pafnucy Po ile płaciłeś za linie nawadniającą ? Ja u Jacka z Agro-Chwastu w BP po 60gr/m fi16 brałem 7 rolek po 300m również pod Truskawki i trochę pod maliny.

A to już dłuższa historia .

Opublikowano
danielursus3p napisał:

A wg mnie to będzie co będzie.

Jesteś młody i myślisz że Ciebie to nie dotyczy ale i młodzi umierają nie ma regóły to nie żarty i lepiej nie pchać paluchów między drzwi

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, Pafnucy napisał:

To znaczy ? Nie mamy wpływu na to ?

A masz jakąś pewność że się przed tym uchronisz? Te całe maseczki i rękawiczki to jest dopiero jedna wielka wylęgarnia chorób. Raz zakazują maseczek, raz je nakazują, no co jest? Nasi mędrcy sami nie wiedzą co to jest, a podejmują leczenie? Cały ten wirus i cała jego otoczka jest zaje.iście nie spójna.

Opublikowano
7 minut temu, loyer986 napisał:

A Ty wierzysz że Kidawa ma 4% poparcia?! 

Niedługo będą mówić że Duda ma 90% a reszta to niezdecydowani. 

Nie chodzi o to ile kto ma, tylko o to jak porażkę można przekuć w sukces, i te tłumaczenia są po obu stronach.

A nas mają za idiotów.

Opublikowano
2 godziny temu, hubertb napisał:

Wiesz co daniel kilka milionów zgonów ogromny strach i paraliż w krajach rozwiniętych a ty dalej uważasz że to ściema i jakoś to będzie...

A czy powiedziałem że ściema? Powiedziałem że to co się wyprawia się kupy nie trzyma, posłucham czasami co w tv gadają, to już całkiem mam wrażenie, że sami nie wiedzą co gadają. Rano co innego, po południu co innego, to jak to jest?

2 godziny temu, slawek74 napisał:

Daniel widzę że rozmowa z Tobą to jak kopanie się z koniem młody człowiek a podważasz to co mówią ludzie na tym znajacy się ehhh

Może i tak, taki już jestem ;)

Opublikowano
Przed chwilą, danielursus3p napisał:

Rano co innego, po południu co innego, to jak to jest?

Jest tak , że to nowa sytuacja i mają różne pomysły . Wiadomo . Nie wszystkie mądre bywają .

Opublikowano

Bo ma chłopak  rację, nikt się  nie uchroni od kontaktu, możemy  tylko ograniczać jego prędkość rozprzestrzeniania się. A tak serio to guwno wiemy o tym wirusie prawdę  tylko chinole znają co to wychodowali. Znajdą lek to się uspokoi nie to bedziemy musieli z tym żyć  jak z obecnością wirusa HIV.

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, hubertb napisał:

Dla mieszczucha nie logiczne są opryski to mamy nie pryskać? 

Dla mieszczucha jest dużo rzeczy nie logicznych. Sami kupują chłam przerobiony, z dodatkiem różnego badziewia, a mają największą wiedzę jak uprawiać pole na wsi, niech uczą masarnie jak się robi kiełbasy, szynki i inne wyroby.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v