Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, pedro2 napisał:

Szkoda i stówy, ok 90kg kartofli psu w d... 🤣

111km/h na 90tce.

Słońce tak waliło po oczach, nie zauważyłem, a yebnal mnie z kilometra. Dużo aut jechało i żaden nie mrugnął, od dziś ja też nikomu nie mrugam 😔 tłumaczyłem gliniarzowi, że to i tak łagodnie 3.0 dyzel to trzeba deptać bo zaraz DPF zawala 🤣 

Do garażu mróz włazi bo z tyłu lasek i cały dzień w cieniu, wiatr nie hula. Mrozek już się bierze

ja 98 na 50 :D prawie lejce poszli :D

• Haha 1
Opublikowano

UWAGA!!!

BĘDZIE OGŁOSZENIE PARAFIALNE :)

MAM OGROMNĄ PROŚBĘ DO WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW

PROSZĘ WSZYSTKICH PRZY WRZUCANIU ZDJĘĆ O WYBRANIE ODPOWIEDNIEJ KATEGORII ZDJĘCIA. 

RAZEM Z @Bartek933 STARAMY SIĘ AKCEPTOWAĆ ZDJĘCIA NA BIEŻĄCO. MYŚLĘ, ŻE ŻADNE NIE WISI DŁUŻEJ JAK 12 GODZIN - A ZNACZNA WIĘKSZOŚĆ JEST AKCEPTOWANA W CIĄGU GODZINY. OCZYWIŚCIE ŻADEN Z NAS NIE JEST PRZYKUTY DO KOMPUTERA, ANI TELEFONU, WIĘC NIE OCZEKUJCIE, ŻE W CIĄGU KILKU MINUT ZDJĘCIE ZOSTANIE ZAAKCEPTOWANE W SYSTEMIE. 

CHCEMY, ABY WSZYSCY MOGLI KORZYSTAĆ W MIŁEJ I PRZYJEMNEJ ATMOSFERZE Z TEGO FORUM, A WRZUCANIE ZDJĘĆ DO "POCZEKALNI" POWODUJE CHAOS I ZBĘDNĄ ROBOTĘ. JEŻELI FAKTYCZNIE KTOŚ NIE WIE DO JAKIEJ KATEGORII PRZYPORZĄDKOWAĆ ZDJĘCIE TO NIECH UMIEŚCI JE W POCZEKALNI. BĘDZIE TO ZAAKCEPTOWANE W UZASADNIONYCH TRUDNYCH PRZYPADKACH.

KONIEC OGŁOSZENIA :)

POZDRAWIAM SUMEK666

• Like 2
Opublikowano
2 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Nie dam rady za daleko od chałupy

To trzeba bramę unowocześnić... zastosować funkcję domofonu ze zdalnym otwieraniem i z domu bez potrzeby wychodzenia robić selekcję kogo wpuszczamy a komu dziękujemy :P 

Opublikowano
3 godziny temu, pedro2 napisał:

Cb nie używam praktycznie, odwykłem. 

CB to przeżytek. Już nikt prawie tam nie informuje, od siebie, z całego serca polecam aplikację "yanosik" :)

Opublikowano
sumek666 napisał:

UWAGA!!!

BĘDZIE OGŁOSZENIE PARAFIALNE :)

MAM OGROMNĄ PROŚBĘ DO WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW

PROSZĘ WSZYSTKICH PRZY WRZUCANIU ZDJĘĆ O WYBRANIE ODPOWIEDNIEJ KATEGORII ZDJĘCIA. 

RAZEM Z @Bartek933 STARAMY SIĘ AKCEPTOWAĆ ZDJĘCIA NA BIEŻĄCO. MYŚLĘ, ŻE ŻADNE NIE WISI DŁUŻEJ JAK 12 GODZIN - A ZNACZNA WIĘKSZOŚĆ JEST AKCEPTOWANA W CIĄGU GODZINY. OCZYWIŚCIE ŻADEN Z NAS NIE JEST PRZYKUTY DO KOMPUTERA, ANI TELEFONU, WIĘC NIE OCZEKUJCIE, ŻE W CIĄGU KILKU MINUT ZDJĘCIE ZOSTANIE ZAAKCEPTOWANE W SYSTEMIE. 

CHCEMY, ABY WSZYSCY MOGLI KORZYSTAĆ W MIŁEJ I PRZYJEMNEJ ATMOSFERZE Z TEGO FORUM, A WRZUCANIE ZDJĘĆ DO "POCZEKALNI" POWODUJE CHAOS I ZBĘDNĄ ROBOTĘ. JEŻELI FAKTYCZNIE KTOŚ NIE WIE DO JAKIEJ KATEGORII PRZYPORZĄDKOWAĆ ZDJĘCIE TO NIECH UMIEŚCI JE W POCZEKALNI. BĘDZIE TO ZAAKCEPTOWANE W UZASADNIONYCH TRUDNYCH PRZYPADKACH.

KONIEC OGŁOSZENIA :)

POZDRAWIAM SUMEK666

zgoda, Ty za to nie będziesz szastał punktami i banami 😀 choć ja powinienem siedzieć cicho, bo ani jednego ostrzeżenia nawet nie dostałem od Ciebie. 😉

• Haha 1
Opublikowano

Ja wam mówię w tym roku nie będzie szastania piniędzami,

Słońce w dzień rozpali w nocy mróz wszystko szlak trafi.

Dobrze że oszczędności mam, to jakoś się przeturla ten rok

Aby zdrowie się nie zepsuło.

• Like 3
  • Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v