Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, debrzyna napisał:

Masz racje szkoda czasu A skoro Bóg jest wszystko wiedzący to i tak zna twoje grzechy , wiec pośrednik jest niepotrzebny 

masz racje ktoś czy gdzieś coś oglądałem co to jest kościół kościół w biblii to my  a kler i mury o niczym się świadczą 

Opublikowano

Może bym składał ale i tak te ofiary byłyby mniejsze niż nawracanie na wiarę "tą słuszną" A tak przy okazji ,to jakie dobra w materii nauki wniósł kościół 

Aleksander Macedoński Poczytaj o jego wyczynach 

Opublikowano

Dyskusja na poziomie, w Boże Narodzenie . Wstydu nie macie? 

Opublikowano
3 minuty temu, debrzyna napisał:

Może bym składał ale i tak te ofiary byłyby mniejsze niż nawracanie na wiarę "tą słuszną"

wcale ze nie , trochę historii postudiuj do dzisiaj gdzie nie dotarł chrześcijanizm zabijają dzieci w celach obrzędowych i leczniczych 

ostatnio w świat wiedzy i na tvn  leciało 

3 minuty temu, Zapracowany napisał:

Dyskusja na poziomie, w Boże Narodzenie . Wstydu nie macie? 

a obrażamy kogoś ? 

Opublikowano

To może poczytaj o traktowaniu  dzieci na Jersey w ośrodkach prowadzonych przez kościół Nie próbuj ich bronić bo jesteś na straconej pozycji 

A wolnej chwili wysłuchaj tego wykładu ze zrozumieniem do końca

Opublikowano
4 minuty temu, debrzyna napisał:

ośrodkach prowadzonych przez kościół

gdzie jest napisane ze to kościół prowadził 

wiesz ze w samej Afryce setki tysięcy jest ośrodków pomocy ?  

Opublikowano
6 minut temu, Roman176 napisał:

wiesz ze w samej Afryce setki tysięcy jest ośrodków pomocy ?  

Tylko dopóki nie wkroczył kościół  do Afryki to tubylcy nie mieli boga ale mieli ziemie Teraz maja boga ale nie maja ziemi 

Opublikowano

Panowie temat kościoła to jest bardzo złożony, a jednocześnie prosty temat. 

Jak nie wiadomo o co chodzi to wiadomo o co chodzi ;)

Nie kłóćcie się bo i tak nie znajdziecie tutaj kompromisu ;)

Opublikowano

ok ale zmierzałem do tego jak historia weryfikuje katolików pani z ładnych protestów o zabijaniu dzieci śpiewa kolędę dzisiaj w kościele  wiec wszyscy są jak ta ... czy jak ?? 

jeden Polak nie sprawia ze polska cała jest zła 

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Można iść spać chyba 🤔 Kurna muszę ta kamerę założyć w oborze bo do krowy trzrba łazić 

Ja też muszę założyć. Jaka będziesz zakładał? 

Opublikowano
4 minuty temu, debrzyna napisał:

A co ma przemówić?

Jej szansa na przemówienie skończyła się godzinę temu, teraz ma się ocielic 

2 minuty temu, TheraRolnik napisał:

To przyprowadź ją do domu 😛

W domu to ja mam przy czym robić 😎

4 minuty temu, artek27 napisał:

Ja też muszę założyć. Jaka będziesz zakładał? 

Nie wiem, muszę się rozejrzeć. 

• Haha 1
Opublikowano

Kurła ale mój nowy pies wyje, spać się nie da. Na dwór mi go szkoda puścić. Ja pitole

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v