Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Warto, ku przestrodze dla innych. Acha, karawan też był...

Opublikowano
30 minut temu, mraukot napisał:

Słońce nieśmiało próbuje wyjrzeć zza chmur, 3 na plusie. U sąsiada z przeciwka, rano pogotowie później milicja, prokurator.. jąkąś godzinę temu dopiero odjechali

Żeś tak to napisał jakbyś już wiedział że nic lepszego na te święta nie dostaniesz, prezent jak się patrzy...

Opublikowano
bratrolnika napisał:

30 minut temu, mraukot napisał:

Słońce nieśmiało próbuje wyjrzeć zza chmur, 3 na plusie. U sąsiada z przeciwka, rano pogotowie później milicja, prokurator.. jąkąś godzinę temu dopiero odjechali

Żeś tak to napisał jakbyś już wiedział że nic lepszego na te święta nie dostaniesz, prezent jak się patrzy...

Skoro tak interpretujesz to com napisał.... 😕 2 - 3 lata temu wynajęli pusty dom i wprowadzili się. Małżeństwo ok. 30 lat (on i ona) z czwórką dzieci. W tym roku zamieszkał tam jeszcze jego brat z świeżo poślubioną rozwódką z dzieckiem. W listopadzie podobno urodziło im się ich dziecko.. Raczej z nikim "miejscowym" nie utrzymują żadnych kontaktów, więc zainteresowało mnie, co mogło się tam wydarzyć...

Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

Jak był prokurator, policja i karawan to najdalej jutro przeczytasz o tym na lokalnym portalu internetowym

Wystarczy  po wsi się przejść żeby wiedzieć😉

Opublikowano
1 godzinę temu, mraukot napisał:

Warto, ku przestrodze dla innych. Acha, karawan też był...

ja ro bym poszedł i się zapytał co i jak. :D

niedaleko mnie taka mieszka . za karetką potrafi pojechać, albo obdzwonić wszystkich dookoła co się stało. później wszystkich informuje. ostatnio do mojej dzwoniła przed 6 że umarł pewien niestary jeszcze człowiek.   

tak mi się skojarzyło...

Opublikowano

@pafnucy Ty śledzisz af 24h/dobę, więc nawet na rower wsiadać nie musisz 🤣

Opublikowano
6 minut temu, gregor1284 napisał:

Szukam jakiegoś patentu żeby odstraszyć psy, złazi się to chujostwo z całej wsi

Załatw ciekającą się sukę i zawieź na drugi koniec wsi.

Opublikowano

Przyzwyczajone k**wy bo sąsiad przy gęsiach ma armatke hukowa 

Te psy to ćwoki co nigdy nie kryły... Wiem czyje ale nie będę się chodził i kłócił, najwyżej ten co za droga mieszka w lampę dostanie. Nie mam serca bo bym to wytrul w pizdu 

Opublikowano
18 minut temu, lukasz20 napisał:

Maść silnie rozgrzewająca na stawy i mięśnie. Raz przed meczem jak w siatkę jeszcze grałem nie umyłem rąk po maści a na sikanie zebrało. O panie🙆‍♂️

Trzeba było się nie macać 😂😂

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v