Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
27 minut temu, soltys48 napisał:

Gdzie tam....w domu mam wystarczająco duże 😍

uuu    nie jest dobrze z Tobą.

jak można nie chcieć??

Opublikowano
31 minut temu, soltys48 napisał:

Gdzie tam....w domu mam wystarczająco duże 😍

Weź poka 🤔

23 minuty temu, Bananek napisał:

A jak. szkoda tylko, że masełko idzie w boki.

W cycki lepiej jakby poszło 🤔

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, soltys48 napisał:

Można.....

jaką masz temperaturę? :D

a zresztą ,      kapuję. czasami patrzy na to co tam bazgrolisz przez ramie. B|

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano (edytowane)

@Agrest

Złe  wycieraczki  nie są, jedną mam ponad rok a drugą z pół roku. Jaki model Forda?

Heh zawsze jak mam zaprowadzić Forda do majstra musi śnieg spaść. Nie mówię , że przy każdym śniegu to zaprowadzam

Edytowane przez farmtrac8244
Opublikowano
4 godziny temu, TheraRolnik napisał:

Ototo !

dziś w leroy czekając w kolejce po nagrzewnicę słyszałem rozmowę pewnego małżeństwa w prawie średnim wieku odchodzącego od jednej z kas

mąż patrząc na paragon mówi do żony

-Dwie stówy za to coś? Pogrzało ich?

-Oddam ci te pieniądze.

-Ale po co ci to potrzebne ?

-Oddam ci te pieniądze.

Opublikowano
9 minut temu, kontenovy napisał:

dziś w leroy czekając w kolejce po nagrzewnicę słyszałem rozmowę pewnego małżeństwa w prawie średnim wieku odchodzącego od jednej z kas

-Oddam ci te pieniądze.

-Oddam ci te pieniądze.

Potrzebne albo i nie ale odda

Opublikowano

Czyli w domu u nich za dobrze się nie dzieje 

10 minut temu, kontenovy napisał:

-Oddam ci te pieniądze.

-Oddam ci te pieniądze.

Opublikowano
37 minut temu, farmtrac8244 napisał:

@Agrest

Złe  wycieraczki  nie są, jedną mam ponad rok a drugą z pół roku. Jaki model Forda?

Heh zawsze jak mam zaprowadzić Forda do majstra musi śnieg spaść. Nie mówię , że przy każdym śniegu to zaprowadzam

Stara Kuga.

To wymieniasz wycieraczki na raty?.

Te które zakupiłem z autem 3 lata były sprawne. Kolejne zakupione w Polsce wytrzymały 2 lata i obecnie stwardniały i nie spełniają funkcji.

20201210_192317.jpg

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Stara Kuga.

To wymieniasz wycieraczki na raty?.

Te które zakupiłem z autem 3 lata były sprawne. Kolejne zakupione w Polsce wytrzymały 2 lata i obecnie stwardniały i nie spełniają funkcji.

20201210_192317.jpg

Kurła ładne autko. Tyle, że takie to nawet do mojego garażu nie wejdzie. I mam dylemat przy zmianie w przyszłości na kolejny samochód- albo budować drugi garaż albo kupować znów pierdziawkę o długości max 3,80m...

Opublikowano

O nie co garaż to garaż. Zawsze w środku w aucie cieplej, nie trzeba odśnieżać ani szyb skrobać. Jak ojciec garaż budował to był maluch i jak na to auto był ogromny. A kto wtedy przypuszczał, że będą kiedyś 2 auta.

Opublikowano
2 minuty temu, lamboEVO100 napisał:

@Agrest Kuga jedynka ? Podobuje mi się on.  Problemy jakieś są ? Jaki silnik ?

Kuga II. Jest obszerniejsza w środku. 2.0 TDCi 163KM. Ale nie czuję tej mocy względem tourana 1,9tdi podkręconego na około 140km.

Problem to mała ilość przemierznych kilometrów co go zamula.

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Nie wiem. Nie chodzę po lekarzach. Ale czasem mnie taka szybka akcja serca dopada. Ogarnia wówczas bardzo nieprzyjemny niepokój, chlubną ręce i nogi jak z waty się robią. Pierwszy raz doświadczyłem w wieku dwudziestu paru lat. Teraz jakby częściej.

Mam identyczne akcje.

Opublikowano
Przed chwilą, szymon09875 napisał:

Mam identyczne akcje.

Ale w stresie dzieje się to częściej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v