Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, Strongman napisał:

Moj znajomy poszedł za alimenty na 1 miesiać bo go zona rzuciła dla bogatszego i jeszcze płacić musiał niby na dzieci ale raczej na byłą zonę i myślał tak samo ze jeszcze jeść dadzą i ciepło w zimę

i tak mu odbytnice rerzneli ze powiedział ze nigdy nie pójdzie już tam i nie żaden gwałciciel czy jak.

pier**li farmazony 

Alimenciarze czy ci po piwku na rowerze mają wczasy nie kryminał a jak jest jeszcze po raz pierwszy to "petka"a tam to już w ogóle przedszkole

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, Bananek napisał:

chyba zaczynam rozumieć czemu nie znajdujesz dziewczyny...

Za to ja nie ale nawet się temu nie dziwię. 

Opublikowano
gregor1284 napisał:

1 minutę temu, szymon09875 napisał:

Sołtysowe buty to bym dał mojej do zjechania. Cala by wlazla jak w bobsleja.

To palety będziem rozbijać jak się narty zedrą! Kurpsie zaradne ludzie. A jak jutro czy tam po jutrze targu dobijem to stok na całe kurpie zrobię! Zepchnę psioch z całej okolicy

U nas kiedyś jeden wymarzył sobie, że będzie latał , zbił sobie skrzydła z desek przywiązał do rąk, wlazł na stodołę i skoczył, jak pierdoln*ł to ino się zatrzęsło😀

• Haha 2
Opublikowano
5 minut temu, Bananek napisał:

nawet nie pytam skąd wiesz, że ma owłosione...

No a jakie chłop ma miec nogi :o moglo byc jeszcze gesciej to by cieplej bylo :D

1 minutę temu, Rolnik200598 napisał:

Za to ja nie ale nawet się temu nie dziwię. 

Dlatego Ty też nie masz :o ot paradoks :/

Przed chwilą, Sylwekx25 napisał:

U nas kiedyś jeden wymarzył sobie, że będzie latał , zbił sobie skrzydła z desek przywiązał do rąk, wlazł na stodołę i skoczył, jak pierdoln*ł to ino się zatrzęsło😀

Takiego nawet nie szkoda :D

u kumpla z dachu ze stodoly na sankach jezdzilismy a czesciej na workach. Do stodoly dostawiony kojec dla psów a pod kojec śniegu napchane z podwórka. Ale tam byla predkosc :d 

Opublikowano
46 minut temu, sabuliga napisał:

Nie pojadę bo nie znam angielskiego czułbym się jak w jakimś szkole języków migowych.

Nie znam angola niv by z tego nie bylo

Tam obowiązuje inny język. Wiesz taki międzynarodowy zna od wieków. 

Tylko żebyś nie był w pokoju z takim Hiszpanem

priet-zdraste.gif

Opublikowano

A znów inne łebki postawili, że będą szukać skarbów w studni , jeden wlazł do wiadra drugi go opuszczał szło dobrze do momentu aż wałek pękł , ten co opuszczał spierdolił w pola a ten drugi moczył się na dnie w studni dopóki ktoś go nie usłyszał jak morde darł. Dobrze, że to latem było i mało wody , tylko nie wiem czy skarby znalazł czy nie 🤔

Opublikowano
58 minut temu, bratrolnika napisał:

Przecież to jest z 30minut roboty, do godziny

jak jest wszystko pasujące lub ewentualne  obróbkę i modzenie idzie zrobić we własnym zakresie , no i jak na taką wsadzić bez niszczenia jej  

KOLUMNA-KIEROWNICY-ZETOR-7245-WSPOMAGANIE-ORBITROL

Opublikowano
17 minut temu, Sylwekx25 napisał:

A znów inne łebki postawili, że będą szukać skarbów w studni , jeden wlazł do wiadra drugi go opuszczał szło dobrze do momentu aż wałek pękł , ten co opuszczał spierdolił w pola a ten drugi moczył się na dnie w studni dopóki ktoś go nie usłyszał jak morde darł. Dobrze, że to latem było i mało wody , tylko nie wiem czy skarby znalazł czy nie 🤔

brąz pewnie znalazł, w slipach 🤔

Opublikowano
34 minuty temu, soltys48 napisał:

pier**li farmazony 

Alimenciarze czy ci po piwku na rowerze mają wczasy nie kryminał a jak jest jeszcze po raz pierwszy to "petka"a tam to już w ogóle przedszkole

Dobrze wiem co pisze,ze tacy co dobrze narozrabiali to wiem ze czerwone ubranie nawet kaganiec na głowe zakładają żeby nie pogryzł na spacerniaku,choroba go wie jak ale go dymali i tyle,to by się tak nie przestraszył.

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, pafnucy napisał:

a ktoś się z tym nie zgodził? :D

Wiem że jestem ale ja bym nie wpadł na taki genialny pomysł żeby wysłodki leżały 3 dni nie przykryte i pytać się czemu się psują 😛

Edytowane przez TheraRolnik
Opublikowano

Nie ma głupich pytań. Są tylko głupie odpowiedzi. Jak zaczynałem się bawić w pszczelarstwo to mojemu nauczycielowi ręce opadały na moje pytania ale w sumie nie dziwił się. Także czasem się nie dziwię na niektóre pytania nieważne z jakiej dziedziny.

Opublikowano
2 minuty temu, TheraRolnik napisał:

"ty głupi nie jestes tylko leniwy" 😱

to tak zwana półprawda., B|;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v