Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, lamboEVO100 napisał:

Pojedyncze przypadki czy wszyscy w jakimś wypadku ?

To Ty u wuja gospodarzysz ?

Dziedzicki mi się zachciało 😎 nie w wypadku, babka jedna rano koło 80 to w wypadku, chłop z kielbasa z sokolowa ja pizdnal. Sks ich dopadł 

Opublikowano
9 godzin temu, slawek74 napisał:

ale ile Ty masz sztuk? u mnie do 50 wszystkiego łącznie paszy z witaminami to pewnie 6/7 ton

prawie jeszcze raz tyle ale mamki nie widzą ani grama treściwej i ogólnie byk mniej źre niż krowa

9 godzin temu, 6465 napisał:

@soltys48 przed świętami jedziesz na rybki?  Żebym mieszkał bliżej to byś mi zębatego złowił na wigilię. 

Jadę, a Ty będziesz gdzieś przelotem?

3 godziny temu, farmtrac8244 napisał:

Aż tak źle? 

Jak wychodzi cenowo? Jaka firma?

Zimno....

75,-/t płacę

1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

No z Jastrowia :D nowy 3.6

i ja nie wiedziałem??

58 minut temu, Bananek napisał:

to u półkarpatka więc czego się spodziewać

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

babka jedna rano koło 80 to w wypadku, chłop z kielbasa z sokolowa ja pizdnal. Sks ich dopadł 

kiełbasę też ? pewnie przeterminowana

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Bananek napisał:

pokaż nogawki spodni ;)

Czy psami mnie nie szczuli? 🤣

Największych cwaniakow Usadzile. Po moim trzecim przyjeździe do niej i spokój. Teraz to moi przyjaciele są 🤣🤣

@kontenovy kiełbasę to nie, świeża dostawa jechała 😎

Edytowane przez gregor1284
Opublikowano
4 godziny temu, Sylwekx25 napisał:

A co a tym dziwnego? krowa pyskiem doi , jak ją oszukasz na żarciu to ona Ciebie na mleku 😀

To muszę ojcu powiedzieć żeby spróbował dojarke pod pysk podłączyć zamiast pod wymie 😀

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Czy psami mnie nie szczuli? 🤣

nie, u nas jak ktoś "prymak" to zazwyczaj biedniej traktowany i na długie spodnie już nie starcza mu. ;) 

Opublikowano
gregor1284 napisał:

5 minut temu, lamboEVO100 napisał:

Pojedyncze przypadki czy wszyscy w jakimś wypadku ?

To Ty u wuja gospodarzysz ?

Dziedzicki mi się zachciało 😎 nie w wypadku, babka jedna rano koło 80 to w wypadku, chłop z kielbasa z sokolowa ja pizdnal. Sks ich dopadł 

przyśtupa?

Opublikowano
2 minuty temu, Bananek napisał:

nie, u nas jak ktoś "prymak" to zazwyczaj biedniej traktowany i na długie spodnie już nie starcza mu. ;) 

To zależy jak trafisz. Sąsiad ma żonę "przychodna" a w domu gówno do powiedzenia ma. Łeb skuli jak zbity pies i idzie do roboty. 

@lamboEVO100jak u siebie jeszcze te graty podmalowywalem to jak przyjeżdżała to zaraz przebrała się i do garażu. Jej siostry Wrecz przeciwnie, aby ktoś za nie robił to by pasowało 

Opublikowano
2 godziny temu, gregor1284 napisał:

5 osób przez dobę się wykręciło w mojej rodzinnej wiosce 😮

Że dzisiaj?

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

To zależy jak trafisz. Sąsiad ma żonę "przychodna" a w domu gówno do powiedzenia ma. Łeb skuli jak zbity pies i idzie do roboty. 

@lamboEVO100jak u siebie jeszcze te graty podmalowywalem to jak przyjeżdżała to zaraz przebrała się i do garażu. Jej siostry Wrecz przeciwnie, aby ktoś za nie robił to by pasowało 

Czyli sąsiad piz*a a nie chłop 😅

Opublikowano (edytowane)
27 minut temu, 6465 napisał:

Z wioski żony @bratrolnika chłopak 30lat z rusztowania spadł i poległ. Młoda wdowa została z dzieciakiem🙁

Kto taki??? Niewiele młodszy ode mnie, to raczej powinienem znać

3 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Czyli sąsiad piz*a a nie chłop 😅

Na rodzinnej wiosce taki jeden przyszedł do kobity, to tak to pod siebie ustawiła że tylko na niego spojrzy, to od razu robi, a jak stanie sobie zapalić to jak na niego krzyknie to fajkę na dwa machy wypali

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano
5 minut temu, bratrolnika napisał:

Kto taki??? Niewiele młodszy ode mnie, to raczej powinienem znać

Na rodzinnej wiosce taki jeden przyszedł do kobity, to tak to pod siebie ustawiła że tylko na niego spojrzy, to od razu robi, a jak stanie sobie zapalić to jak na niego krzyknie to fajkę na dwa machy wypali

A ta baba to jakaś bokserka MMA że tak jej się boi ? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v