Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sensie że jakim fachu? Sex na zlecenie, bez zlecenia z resztą też?🤦‍♂️

Opublikowano
2 godziny temu, danielursus3p napisał:

Jest coś ciekawego na tym netflixie? Już z miesiąc się zastanawiam czy wykupić czy nie 

2 godziny temu, Piotrek1975 napisał:

Mam i uwierz nie warto

Zależy kto co lubi oglądać, ja mam i polecam aczkolwiek jak przyszły zimowe wieczory obejrzałem wszystko co mnie tam interesowało i tak do teraz rzadko zaglądam bo nowości nie ma za wiela. Czekam na kolejną część La Casa de Papel🤣🤣

Opublikowano
7 godzin temu, gregor1284 napisał:

kolega po fachu już z 8 lat nie był w kraju bo go powiatowa psiarnia prześladuje :D pomógł żonie jakiegoś wyższego stopniem z powiatówki :D kiedyś na wichurze ogarnąłem taką młodziutką dziewczynę, wszystko pięknie ładnie ale tą zebrało na romantyzm i mówi że na koszulce mam jej rok urodzenia. No dobra nic ja patrzę a tam jakiś nadruk 1997 😮 ona jakoś wtedy miała 14 lat, no ale dobra czekam na rozwój sytuacji, ładnie pięknie a ta mi "szwagrów" przedstawiła. za jakieś 5 minut poszedłem się odlać i do tej pory nie wróciłem

Opowieści z krypty😆🤣

Wtedy Prokurator mógł cię scigac

Opublikowano
4 minuty temu, stempos1980 napisał:

Zda egzamin ale siew poplony glebogryzarką to ma sęs?czasowo długo bo przecież szybko tym nie pojedziesz i paliwa też zje 

Poplony w zasadzie w ogóle. Może raz na próbę na jakimś malutkim areale ale wątpię żeby wyszło tak jak trzeba. Bardziej pod nawóz pod warzywa  dla wygody choc tu pytanie czy nie lepiej rozsiewaczem a potem glebogryzałką? W kazdym razie interesuje mnie taka z tym walkiem. Powinno fajnie robić

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Ursus932 napisał:

@stempos1980 herbicydy jakieś stosujesz w cukini, czy folia biodegradowalna lepsza? 

Do tej pory to był motykol.Ja sadzę z rozsady ale jak idzie z siewu do gruntu to comand  się stosuje

Edytowane przez stempos1980
Litera
Opublikowano
15 minut temu, stempos1980 napisał:

Do tej pory to był motykol.Ja sadzę z rozsady ale jak idzie z siewu do gruntu to comand  się stosuje

Na mączniaka co dajesz? 

Opublikowano
5 godzin temu, stempos1980 napisał:

Opowieści z krypty😆🤣

Wtedy Prokurator mógł cię scigac

Dlatego odpuściłem, ale jak by się Ci jej bracia za mnie wzięli to bym prokuratora nie dożył 🤣

@Samsung123321 glebogryzarka to wolno idzie, a co paliwa napalisz to Twoje. 

• Like 1
Opublikowano

Serio? U mnie zachmurzenie i mgła ponuro. Wieje z południa to może przegoni. 

Panowie krój talerzowy do pługa pomoże coś na osypywanie się calizny w bruzdę? Kuźwa pole po Annie jak stół, a mi  kiszki się na lewą stronę odwracają prawa strona skacze non stop

Opublikowano
15 godzin temu, szymon09875 napisał:

Pani Sandra powiedziala ze do 16 pracuje i chetnie pozna tego co sie tak o nią dopytuje :D

Ze kto ? Że ja ? 😂

15 godzin temu, gregor1284 napisał:

chyba że bliżej, bo tak to się podobno znają. :D a może kryje?

Do tej samej klasy w podstawówce i gimnazjum chodziliśmy 😛

Kurła dopiero mi krew do mózgu wróciła 😂😂

15 godzin temu, gregor1284 napisał:

chłopie do rana byś nita klepał :D

Oj tak 😎

16 godzin temu, gregor1284 napisał:

wystarczy że powie o zetorze i już kontrkandydat zostaje wywalony :D

Ten drugi ma bodajże ciuchciolandy 😛

15 godzin temu, szymon09875 napisał:

Chyba sie przed ojcem bo fajki pali :D

W łabiszynie pracuje :)

O papierosach wie od dawna i na na to wyebane 😛 on matki usłyszałem byle bym tylko za palenie trawki się nie brał 😅

Opublikowano
39 minut temu, TheraRolnik napisał:

Ze kto ? Że ja ? 😂

Do tej samej klasy w podstawówce i gimnazjum chodziliśmy 😛

Kurła dopiero mi krew do mózgu wróciła 😂😂

Oj tak 😎

Ten drugi ma bodajże ciuchciolandy 😛

O papierosach wie od dawna i na na to wyebane 😛 on matki usłyszałem byle bym tylko za palenie trawki się nie brał 😅

Trawka zdrowsza👍

Opublikowano

Tak, jest delikatnie źle linia ciągu, ale brakuje już regulacji. Wina jest po stronie ciągnika i wytłuczonych ramion podnośnika. 

Może komuś zbywa taki krój do kvernelanda AB?

Opublikowano
1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

Trawka zdrowsza👍

taaa jak za małolata podpaliliśmy trawe na rowie jak ze szkoły szliśmy to mało co zawału nie dostałem , ze 2 ha łaki przy okazji poszło 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v