Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, stempos1980 napisał:

A ja przez faks

Coś się pierdzieli Af.

Nie mogę otworzyć galerii tylko  wyskakuje mi komunikat że w tym strumieniu niema nic do pokazania

Albo denne zdjęcia albo abonamentu nie opłaciłeś

Opublikowano
6 minut temu, Bananek napisał:

przez aplikację. nieznajomy 😉

Jak byłeś w kajdankach to nie ogranoles tematu🤔

Opublikowano
robert55555 napisał:

6 minut temu, Bananek napisał:

przez aplikację. nieznajomy 😉

Jak byłeś w kajdankach to nie ogranoles tematu🤔

temat odpuszczony. boję się w terazniejszej sytuacji. muszę dojrzeć. Może uda się przy następnym rzucie. sorki. jak sie uda to pójdę w program czyste powietrze.

Opublikowano

Kurła telefon zadzwonił. Janusz biznesu ma ziemię do sprzedania. Twierdzi że 2 ha, choć jest 1,75ha , twierdzi że placówka na dwie chaty choć bez dojazdu bo od drogi plac trzeba sobie z gminy wykupić. Ostatnia cena gminy to w przeliczeniu 80tys za ha. No i najlepsze pytam ile a ten bach 250tys A co przecież może tyle cenić😁Alem się uśmiał. 

Pytam czy poważnie tyle ceni. A jak. Pytam gdzie ten plac - no wykupię sobie od państwa I piękny plac🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️.

Powiedziałem niech wykupi to dam mu 90 góra 100. No i po rozmowie😁😋😁. Aż mnie brzuch ze śmiechu boli.

Opublikowano
4 minuty temu, bratrolnika napisał:

Ale przynajmniej dzwonka posluchałeś

Dzwonka i dzwońca 😁

Opublikowano

Kurła .ujowo się dzieje... 3 domy dalej odemnie, 4 osoby z covidem, tylko zięć milicjant bez objawów i testu mu nie zrobią.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Od 15 lat mam za dzwonek Varius Manx z Anitą Lipnicką utwór Pocałuj noc, kilka razy próbowałem zmieniać i dalej mam ten sam, taki przywiązany jestem

młodych wilków się naoglądał a? :D to chyba tam było

@mraukot bo zwierzęta domowe nie roznoszą

Edytowane przez gregor1284
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, mraukot napisał:

Kurła .ujowo się dzieje... 3 domy dalej odemnie, 4 osoby z covidem, tylko zięć milicjant bez objawów i testu mu nie zrobią.

Nie ma się czego bać, sam to przechodziłem i z 20 osób w rodzinie :) 4 testy potwierdzone mieliśmy, reszty nie chcieli badać bo było wiadomo że to na pewno to, to jedna osoba rzeczywiście leżała w łóżku i jakoś to przechorowała, w pozostałych przypadkach to lżej niż grypa to przeszliśmy :) Z tego wszystkiego to najgorsza ta kwarantanna bo 10 dni uwiązani w domu siedzieliśmy i nigdzie nie można się ruszyć, musisz się prosić żeby ktoś ci zakupy zrobił żebyś miał co jeść.

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, FarmerDyzio napisał:

a to co Robert robi ?

Piotrek pisałem pewnie do mnie że go poleca. Ja przynajmniej tak zrozumiałem.

Opublikowano
13 minut temu, Piotrek1975 napisał:

Ja jestem bardzo zadowolony z jego pracy, znaczy, chłopaków co u niego robią, polecam Robert@

A ile samogonu poszło?😁

Opublikowano
2 godziny temu, Piotrek1975 napisał:

Ja jestem bardzo zadowolony z jego pracy, znaczy, chłopaków co u niego robią, polecam Robert@

Orientowałeś się może ile kosztuje nowa pompa paliwowa do 3080?

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

Awaryja

Nie działa to

Screenshot_20201114-175557.jpg

to aplikacja czy strona www na telefonie.B o to mi wyglonda na strone.

Kuku skoszona i leżakuje na przyczepie.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Na przeglądarce w  telefonie

Czemu nie używasz aplikacji,ja uważam ze nie jest dopracowana ta aplikacja, niema powiadomień jak ktoś cię zaczytuje czy wspomni.Albo się nie znam lub nie umiem się posługiwać, bo każdemu się zdarzy.

Edytowane przez Strongman
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v