Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

+2 i mgła się nasila. Wiatr ze wschodu. Woda z traktora spuszczona i brudny do garażu wstawiony, może jeszcze będzie na tyle ciepło żeby go wypchnąć i umyć🤔

Opublikowano

Wiecie co to moze byc juz 3 dzień mam wędrujący bol brzucha raz pod zebrami raz w podbrzuszu. Myślałem że to może będzie sraczki ale niestety nie

Opublikowano
11 minut temu, Agrest napisał:

@Bananek dałbyś radę na trąbie taką polkę?

@Bananek to ci nawet na grzebieniu to zagra 

5 minut temu, sabuliga napisał:

Wiecie co to moze byc juz 3 dzień mam wędrujący bol brzucha raz pod zebrami raz w podbrzuszu. Myślałem że to może będzie sraczki ale niestety nie

Może jakiś gowniany pomysł ci utknął.... Nie wie czy do głowy czy do d*py iść 

• Haha 5
Opublikowano
5 minut temu, sabuliga napisał:

Urojona ciąża 😲

• Haha 4
Opublikowano
13 minut temu, slawek74 napisał:

Agrest ale Ty mimo bulu w krzyżu byś pewnie poskakał 😉😀

A co by nie. Tylko szklanka dobrego rozweselacza i jazda.

9 minut temu, sabuliga napisał:

Obejrzyj film Znachor. Może dr Wilczur Ci pomoże.

Jak nie to ogórki kiszone z mlekiem.

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, sabuliga napisał:

Jak przez kolejne 3 dni nie przejdzie to kup na wszelki wypadek trumnę, najwyżej będzie na zapas... Choć najpierw spróbował bym sposobu od @Agrest

Babcia opowiadała, że we wsi był pewien stolarz. Trumnę zrobił sobie jeszcze za kawalera i całe jego późniejsze życie przeleżała w piwnicy, jak umarł to rodzina miała gotowe, tylko go ubrać i do niej wsadzić...

Edytowane przez Rolnik200598
Opublikowano
11 minut temu, sabuliga napisał:

Zapalenie trzustki 

Opublikowano
stempos1980 napisał:

3 minuty temu, slawek74 napisał:

Agrest ale Ty mimo bulu w krzyżu byś pewnie poskakał 😉😀

Łon to na bananie 😁😉

Każdemu by wszystkie bule ustąpiły😁

Też się na tańce piszesz 😀😉

• Like 1
Opublikowano
Agrest napisał:

1 godzinę temu, Uziu92 napisał:

dzierżawa 13 ha , porzeczki 8-10 ha

warunki do ustalenia, nic konkretnie nie rozmawiałem bo mam w innym miejscu gotowe orne z dopłatami moimi, tylko na podatek daję, ale znowu gleba nie za mocna, działki trochę rozrzucone i dość daleko, problem by był z dojazdem kombajnem i z opryskiwaczem, bo mały i  nie wiem czy miałbym się gdzie napełniać, żeby km nie trzaskać w tą i na zad.

Uziu,  dorobiony jesteś, kupujesz opryskiwacz 2,5tys l za 15000zł i jedziesz robiąc te 13 ha w półtorej godziny. Spróbujesz raz to do małego nie wrócisz.

Po porzeczkach jeśli było cokolwiek dbane  będziesz miał super stanowisko

ten co mi się podoba 25 kosztuje , znów mnie będzie kobieta kląć 😁 bo mieliśmy ruszać z pozarolniczą działalnością

Opublikowano
Ursus932 napisał:

11 minut temu, sabuliga napisał:

Zapalenie trzustki 

Wodą poleje i zgaśnie 😉

sabuliga napisał:

Takie objawy to po coranawirusie

Opublikowano
3 minuty temu, Ursus932 napisał:

Zapalenie trzustki 

A skąd wiesz

Opublikowano

On diagnozy stawia na odległość.

Pińćset na konto i poradę odnośnie leczenia udostępni

2 minuty temu, sabuliga napisał:

A skąd wiesz

Opublikowano
2 minuty temu, sabuliga napisał:

A skąd wiesz

Nie wiem, podobne objawy w necie opisują 

Opublikowano (edytowane)
Dnia 9.11.2020 o 11:04, 6465 napisał:

Też mam siostrę w Warszawie,  siostra księgowa,  szwagier na mundurowej emeryturze dorabia w laboratorium,  kupili synkowi 20l. mieszkanie i pobudowali dom na wsi. Więc chyba nie jest tak źle. 

Znajoma po prawie rok po studiach w wawie 7 tys i jeszcze sypia z milionerem za kasę także 15 tys na miesiąc ma

Edytowane przez sabuliga
Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał:

On diagnozy stawia na odległość.

Pińćset na konto i poradę odnośnie leczenia udostępni

Juz na laryngologa wydalem w lato 950 zl

Opublikowano

Znaczy żeś hipohondryk.

Trza Ci na tyle dużo roboty dopier**lić żebyś czasu na wymyślanie chorób nie  miał.

Opublikowano

-

9 minut temu, sabuliga napisał:

Znajoma po prawie rok po studiach w wawie 7 tys i jeszcze sypia z milionerem za kasę także 15 tys na miesiąc ma

i tak opowiada o tym? 🤔

6 minut temu, sabuliga napisał:

Juz na laryngologa wydalem w lato 950 zl

phiii. na okrągło tak mam. tyle że specjalność inna. sama wizyta 200.

Opublikowano
19 minut temu, Rolnik200598 napisał:

Jak przez kolejne 3 dni nie przejdzie to kup na wszelki wypadek trumnę, najwyżej będzie na zapas... Choć najpierw spróbował bym sposobu od @Agrest

Babcia opowiadała, że we wsi był pewien stolarz. Trumnę zrobił sobie jeszcze za kawalera i całe jego późniejsze życie przeleżała w piwnicy, jak umarł to rodzina miała gotowe, tylko go ubrać i do niej wsadzić...

znajomego ojciec kiedyś robił trumny, to jak stolarz w cugu był to nieraz musieli dłużej niż zwykle z pochówkiem czekać

@pafnucy bo kiedyś to były kurły, a teraz są sexworkierki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v