Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, mraukot napisał:

Panom w czarnych kieckach przyda się lekcja pokory, bo klerowi już dawno popierdoliło się w główkach.

Mówię stanowcze Nie dla niszczenie mienia przez jakieś feministyczne gówniary, bo to nie jest własność żadnego księdza tylko ludzi, nie po to się składam żeby mi jakaś piz*a teraz niszczyła 

Opublikowano
54 minuty temu, slawek74 napisał:

czyli ursus to pijak fynd tylko 11/1ha i to z obornikiem to i poślizg większy😉😁

To chla tyn fynd, moja 60  na 2,20 ha wypiła 20 l 

@galan99mocne 🙃 no ale prawdziwe 

Opublikowano

W d*pie może, jak rozdupcona to wypije dużo, kawałek dlugi i 27 m szeroki do tego ziemia lekka 

Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał:

ale z bronami w górze 😁😜👍

Tak to fyndym jeździsz 🙆‍♂️ opuszczonych nie uciągnie 🤔

Opublikowano

dlaczego?

3 minuty temu, Ursus932 napisał:

Ja bym nie ruszył takiej feministki 🙆‍♂️

Opublikowano
14 minut temu, Ursus932 napisał:

Tak to fyndym jeździsz 🙆‍♂️ opuszczonych nie uciągnie 🤔

Fynd tak nisko ramion nie opuszcza😁

Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał:

Tu się z tobą zgodzę w 100%

Poza tym ale u was to bogole,  same fyndy I John dyry. 

A gdzie byłeś dokładnie?  No widzisz, a tam na zachodzie pierniczą, że u nas trzeci świat 😋 z dzidami nie ganiają? 🤣

Opublikowano
10 minut temu, pafnucy napisał:

dlaczego?

A jakoś tak mam obawy 

5 minut temu, Agrest napisał:

Fynd tak nisko ramion nie opuszcza😁

To co to za ciągnik 🤔 szkoda piniądzy 

Opublikowano
1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

To gdzie ty żyjesz człowieku🙆‍♂️ , bo u mnie nigdy o polityce nie rozmawia, i widziałeś jakie księdza w ławkach poselskich??? 

W Lubelskim niestety. To że w twojej parafii tego nie ma nie znaczy, że nigdzie tego nie ma. U mnie proboszcz otwarcie nawoływał do głosowania na Dudę.  Ksiądz nie może chyba startować na posła z racji na swoją funkcję więc go nie widziałem. Za to widziałem polityków którzy przemawiają z ambony.

Opublikowano
14 minut temu, Strongman napisał:

Kiedyś to był wstyd jak ktoś powiedział ze się ru i było tak ze niby każdy to robił ale nikt się nie przyznał.. a teraz to się chwalą.

I miej to człowieku szacunek do kobiet, przestaję się dziwić że kawalerowie nie chcą się z takim czymś żenić.

Opublikowano

Panowie ja bym radził się zastanowić trochę. Co do feministek i innych pojebanych ideologii 21wieku zgadzam się. Ale co do aborcji... Ja gówniarz i dzieci nie mam to nie chce się mądrzyć. Ale weźcie pod uwagę skrajne przypadki kiedy płód jest jakoś mocno uszkodzony, dziecko skazane na śmierć po porodzie... Sam nie wiem co gorsze, usunąć ciążę czy grzebać malucha po urodzeniu. Albo postawcie się w sytuacji gdyby nie daj Boże wasza żona nosiła dziecko, które nie ma szans na przeżycie... 

Opublikowano
3 minuty temu, Sean napisał:

I miej to człowieku szacunek do kobiet, przestaję się dziwić że kawalerowie nie chcą się z takim czymś żenić.

oj żenią się żenią. tylko co mają powiedzieć? :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v