Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Bananek napisał:

racja. Tym bardziej, że i tak się płaci za wywóz śmieci. czy masz dużo czy mało.

Nie wszyscy płacą i  dlatego tak śmiecą po rowach i lasach  umnie w kukurydzy jednego roku lumpeks był 🙆

Edytowane przez Denwer
Opublikowano

Znajomy ma działkę obok takich slamsów to jak chce coś w polu robić to pierw traktor z turem i przyczepa co śmieci pozbiera. W tym roku 2 tapczany z ciekawszych rzeczy. Rok temu trupa znalazł w żniwa jak kosił. Nawet na pierwszej stronie w lokalnej gazecie było.

Opublikowano

Te tapczany były miejscem.pracy strażniczek runa leśnego.😀

Opublikowano
szczypka napisał:

Byłem pojeździć rowerem i zdziwko lokalny bamer krętacz i podpieracz działek co to uprawia a dotacje właściciel bierze jeszcze żyta nie skosił na kilku działkach zapomniał?A może mu na ropę brakło?

U mnie jeszcze dwóch bambrów nie skończyło żniw ale nie ma się co dziwić jak nie ma kto robic a i awarie , deszcz co parę dni przeszkadza

Opublikowano

Będzie coś kropić? Jak by oglądało to do roboty by się nie jechało😎 Jakoś mi się nie chcę. Chyba stary jestem😁

Piotrek1975 napisał:

Będzie coś kropić? Jak by oglądało to do roboty by się nie jechało😎 Jakoś mi się nie chcę. Chyba stary jestem😁

Jak by padało. sorki

Opublikowano
Agrest napisał:

U mnie 25mm i ciiiiisza,  bezwietrznie i 16 stopni. 

Wodę zassało kilka minut po deszczu, kałuż brak.

to ładnir dolało u mnie w nocy 5mm

Agrest napisał:

O kurczaki pieczone, aż podliczyłem u mnie - tylko 342l. 

Jest różnica.🤦‍♂️

Spora różnica w mojej okolicy od 1 stycznia prawie 500L spadło

Opublikowano
1 minutę temu, TheraRolnik napisał:

Nie pada co kłamiesz !!

no jak bum cyk cyk. 

Opublikowano
43 minuty temu, Piotrek1975 napisał:

Zetorek nie kłamie, tym razem😆 pada i to dobrze pada.

bo ja nie kłamię. jedynie czasami nie mówię o niektórych rzeczach. 9_9

Opublikowano (edytowane)

180-200/godzinę

Edytowane przez Gość
Opublikowano
4 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Jakby ktoś się martwił

To ja żyje

Poorane pod ozime

Kartofle wykopane

I deszcz pada.

Dzień dobry dla Ciebie po długiej nieobecności.

A czemu on takom nieprzyjemność dla nas uczynił i galereryję posprzątał, aaa - no powie on dla nas czy nie?  

Opublikowano
58 minut temu, Piotrek1975 napisał:

Zetorek nie kłamie, tym razem😆 pada i to dobrze pada.

Jak się pomyli to może i powie prawdę. :ph34r:

No i 3,5 litra wpadło. 😁

Opublikowano

U mnie do 5l już dobija.

Chłodno 12 stopni, będzie dobrze zboże czyścić i zaprawiać 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v