Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

nachodzi mocny deszcz falami. a niech tak całą noc pada.

5 minut temu, Agrest napisał:

Jeszcze padać nie zaczęło a już chcą żeby padać przestało😕

Kurna jest moc. Szklaneczka dla kurażu 👍

20200829_202627.jpg

dał byś spróbować.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
pafnucy napisał:

16 minut temu, TheraRolnik napisał:

Słyszeli wy ? Gówno znowu leci do Wisły w Warszawie

ale no i co? łapać i na pole?

jak komu potrzebne i niema czym nawozić niech łapie 😉😀

Opublikowano
2 minuty temu, Kallina86 napisał:

Pewnie dlatego, że jak Agrest robił to koledzy patrzyli :P 

To jak w bajce o mrówce i świerszczu. 

Mrówka latem robi zapasy , a świerszcz hula. Zimą mrówka przebiera w spiżarni i delektuje się, a świerszcz po prośbie chodzi😁😂🤭😉

Najlepsze w tym towarze jest to że można płyn uzupełniać i po kilku dniach/ tygodniach nadal jest dobra wiśniówka. Tylko chyba trochę dosłodzę bo lubię słodszy trunek.

Opublikowano
slawek74 napisał:

Bananek napisał:

a tu jeszcze trzeci pokos do ścięcia 😱 na dzień dzisiejszy to tylko amfibia. 😉

trzeba było trawę zbierać a nie cycki opalać 😁

nie była gotowa. teraz przez tydzień poszła w górę trochę. ciągle mam nadzieję, że w połowie września będzie ciepło, jak co roku. choć ten 2020 specyficzny pod każdym względem...

Opublikowano (edytowane)

Słyszałem w radiu podczas orki i znów most pontonowy i zastępcza rura i 40 baniek pójdzie się je.a.ć,ta czajka to taki warszawski czarnobyl,wzięli kasę ktoś podbił pap[iery a teraz wszystko się sypie.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano (edytowane)

Rdio to nić ale głośniki 30cm i wzmaczniacz robią robotę.

Banan z twoich okolic ktoś wygrał wczoraj pól bańki w konkursie w radiu.

Opublikowano

A to pewnie szyby w kabinie wybite i temu taki sprzęt. Basy współgrają z rykiem silnika

Opublikowano
Strongman napisał:

okolice Suwałk.

to rzeczywiście moje okolice. taki osiemdziesięciokilometrowy rzut beretem. chyba kuźwa z wyrzutni...

TheraRolnik napisał:

6 minut temu, Bananek napisał:

...czyli jak pochwalić się radiem w ciągniku... 😉

Pff ja to nawet w 80tce mam radio 😁

ja mam w c330

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Ja tez lubię słuchać bo na polu tak monotonnie,cały czas prawie w tym samym miejscu i tak się nie dłuży robota,ato zetki się słucha czy rmf albo voxa czy eski ale najwięcej voxa.

Opublikowano
Strongman napisał:

Ja tez lubię słuchać bo na polu tak monotonnie,cały czas prawie w tym samym miejscu i tak się nie dłuży robota,ato zetki się słucha czy rmf albo woxa czy eski ale najwięcej woxa.

ja bez muzyki skupić się nie potrafię. musi coś grać. efektem tego jest to, że w stodole, garażach, kotłowni, ciagnikach musi grać radio. nawet w oborze zrobiłem sobie taki radiowezel co by słyszeć na całej powierzchni jednakowo.

Opublikowano

W nocy fajnie rmf się słucha. ciągle polskie piosenki lecą. A wiecie jakieś stacji lubię słuchać? polskiej jedynki. ja to starodawny, jest tam tyle takiej nieoklepanej muzyki, tyle ciekawych audycji, że głowa mala. fajne jest lato z radiem.

Opublikowano

Ja w oborze czy wrastacie tez mam.

Widzieliście teraz u youtuberów taka modna uprawa pasowa,jakoś to mi się nie podoba bo sporo słomy na wierzchu zostaje a słoma to nawóz ale jak jest pod ziemią,takie marnotrawstwo próchnicy.Ale zobaczymy jak będzie to im rosło.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v