Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
28 minut temu, soltys48 napisał:

Chcesz to przechowywać?

Nie do końca, trzeba dbać o język którego używamy. Sam popełniam mnóstwo błędów ale staram się to eliminować

Tak 

Opublikowano
3 minuty temu, soltys48 napisał:

dikwatem

Skąd go wytrzasnąłeś  wycofany od ponad roku umnie nie idzie dostać 

Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, zycietoniejebajka1 napisał:

k**wa wybacz ale jak ktoś co 4 dzień czyta słowo pszenżyto,  pszenica na etykietach sior, materiału siewnego czy każdego jednego artykułu  , a na forum napisze

Podobno też "tam gdzie kończy się wiedza zaczyna się agresja"...https://pl.wikipedia.org/wiki/Dysleksja m.in. podłoże genetyczne (Schulte-Körne 2001, 2006). Zmiany dotyczą genu DCDC2...dysortografia – specyficzne trudności w pisaniu, przejawiające się popełnianiem różnego typu błędów, w tym ortograficznych, mimo znajomości zasad poprawnej pisowni;

Edytowane przez Ywa
Opublikowano

Ten typ już od jakiegoś czasu się do mnie przy.... i nerw czasem puszcza nie ma kogo się czepić to wzią akurat mnie na celownik choć zauważyłem że innych też potrafi drapać więc niech zajmie się sobą albo swoją rodziną a do żadnego kółka adoracji nie należę nigdy nikogo na forum nie chciałem obrazić jak już czasem coś napiszę uszczypliwego to mogą być żarty z ortografią czasem coś polącze nikt nie jest doskonały jak by wszystkich rozliczyć z błędów to śmiem twierdzić że nikt by tu nie został a nie na tym to polega

Opublikowano (edytowane)

chyba te upały niektórych rozdrażniły🤔 

Nie klóćta sie

Edytowane przez Gość
Opublikowano
ircMan napisał:

Nie wiem jakim cudem dziecko takiego alfanabety mogło zrobić maturę😅

nie obrażaj jak chcesz by Cię szanowali !

pafnucy napisał:

Nie klóćta sie

wytrzymasz jak ktoś jedzie po tobie z pomyjami ?

Opublikowano (edytowane)

Ywa. Ja też wiedziałem, że trzeba się uczyć, ale mi się "specyficznie" nie chciało  i nikt nie miał litości... Nie było, że dysgrafia, dysleksja, tylko- siadaj pała! A niejeden lekarz, by papier wypisał, że nauka powoduje u mnie nudności i zawroty głowy

Edytowane przez ircMan
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Denwer napisał:

Skąd go wytrzasnąłeś  wycofany od ponad roku umnie nie idzie dostać 

Powiedzmy że stare zapasy

1 godzinę temu, pafnucy napisał:

Nie klóćta sie

Chyba faktycznie Byłeś zajęty.....

Opublikowano
39 minut temu, ircMan napisał:

No bo prawdziwych "przyjaciół" poznajemy w biedzie:P

Ja nie wierzę w wirtualnych przyjaciół,  w realu o nich trudno a co dopiero w necie. 

Opublikowano
43 minuty temu, ircMan napisał:

No bo prawdziwych "przyjaciół" poznajemy w biedzie:P

k**wa dobre chyba w d*pę kopniaka  dostać tak można poznać w potrzebie .

Jak masz czym się dzielić to wszyscy są przyjaciółmi ale jak coś trzeba to już nie takie mamy czasy .

Upał dalej i tak do końca tygodnia .

Opublikowano
4 godziny temu, zycietoniejebajka1 napisał:

W życiu nie uwierze, że na tych swoich zapęziałych, zaniedbanych dzierżawach mają taki plon... 

Wszyscy wielcy znawcy, ale to ich dzierżawa, która ponoć obornik widzi. Widziałeś żeby słomę zbierali? Jeżeli wszystko masz jak trzeba a pogoda dopisze to masz 5t realne. 

Opublikowano
24 minuty temu, Mecha napisał:

Wszyscy wielcy znawcy, ale to ich dzierżawa, która ponoć obornik widzi. Widziałeś żeby słomę zbierali? Jeżeli wszystko masz jak trzeba a pogoda dopisze to masz 5t realne. 

Słoma, obornik... A wiadomo jak ktoś wcześniej o to dbał?  Wiadomo jak większość traktuje dzierżawy, które nigdy nie trafia w jego posiadanie.. Daje się tylko tyle, żeby rosło a resztę ma się w... tyle... 

Myslisz że jak jednym roku nasypiesz wapna, gnoju, mikro makro, to w następnym gleba się złotymi klosami odwdzięczy? 

Zaniedbana ziemię trzeba dość długo do porządku doprowadzać. 

A tym bardziej, te holiłudzckie  oszusty jeszcze prawdy w tych swoich dennych filmaikach, nigdy nie powiedzialy... 

Aaaa i "ponoć widzi" 

Widzisz to co masz widzieć i tyle w temacie... 

Opublikowano
1 godzinę temu, soltys48 napisał:

Chyba faktycznie Byłeś zajęty.....

i nadal trochę jestem.  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v