Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o tototo👍

1 minutę temu, PRIMO napisał:

Czasem wskazana jest ta trucizna żeby organizm odkaźić i zrobić ogólny reset .

Opublikowano
13 minut temu, pafnucy napisał:

kurna, jak my się zejdziem dziś ze Śwagramy to.... ło panie!

A ja wczoraj u szwagra byłem na wigilii zebrało nas się 11 osób. A dziś odpocząć jutro u mnie spęd. 

Opublikowano
2 minuty temu, donweter1989 napisał:

A zrób im psikusa z serii - a ja dzisiaj nie pije i mam nadzieję że będziecie ze mną solidarni w tej kwestii😉

Czy ty wiesz jaki to ból jak inni piją a ty tylko się gapisz i przełykasz ślinę przy każdym podniesieniu. 🤨

Opublikowano
PRIMO napisał:

2 minuty temu, donweter1989 napisał:

A zrób im psikusa z serii - a ja dzisiaj nie pije i mam nadzieję że będziecie ze mną solidarni w tej kwestii😉

Czy ty wiesz jaki to ból jak inni piją a ty tylko się gapisz i przełykasz ślinę przy każdym podniesieniu. 🤨

żaden ból rzadko piję 🙂

Opublikowano
Przed chwilą, PRIMO napisał:

Wiem bo ja zawsze kierowcą jestem. Ogólnie odradzam, mnie to do całkowitej abstynencji doprowadziło, ale planuje wrócić na jasną stronę mocy 😈💪

Opublikowano
1 minutę temu, donweter1989 napisał:

Wiem bo ja zawsze kierowcą jestem.

na bocznych nie stoją :ph34r:

Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

żaden ból rzadko piję 🙂

Bo to jest dla ludzi którzy myślą przy piciu a nie opór i THE END. 

Opublikowano
Przed chwilą, pawel885 napisał:

Powiedz mu wprost - albo nowy silnik do ruska albo cie deportuje 

I skrzynia 🤔 a Ty nowe opony od 30, chyba że mam Ci kogoś przywieźć? 🤣 Nie gadamy ze sobą i tego się trzymam, niechnrobianco chca

3 minuty temu, donweter1989 napisał:

A broń mnie Panie Boże. Młodym jest to i głupie pomysły mam😉

Aby postawił, pić nie musi 🤔 niechaj bóg pobłogosławi, tego co nie pije a postawi! 

• Haha 1
Opublikowano
PRIMO napisał:

żaden ból rzadko piję 🙂

Bo to jest dla ludzi którzy myślą przy piciu a nie opór i THE END. 

jest coś takiego jak odpowiedzialność

Opublikowano
20 godzin temu, sumek666 napisał:

Mi się podoba na Kujawach. Tam to od gospodarstwa do gospodarstwa po 300-500 m. Tylko widać czy się u sąsiada 🔥 nie pali. W Wlkp. Znowu zależnie od regionu, ale raczej wszyscy na kupię. 

Nie wszędzie, do sąsiadów mam po około 70-80m. Takie mamy działki szerokie. Samo serce Kujaw.

Opublikowano

jest coś takiego jak odpowiedzialność

Toż to przecież napisałem tylko trochę inaczej. 🙄

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v