Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sumują. 

4 ostrzeżenia i tydzień urlopu. Jest w regulaminie.

Co do aktu "prewencji" nie będę komentował.

Co do moderacji nie ma żadnych przesłanek. Często nakładane są na przedstawicieli handlowych, którzy nagminnie zakładają tutaj konta szukając darmowej reklamy. 

Opublikowano

Teraz to takie pierdoły które nie warto rozwijać ale jak przyjdzie zima to będą przekleństwa szli i szopki się działy, a moderacja teraz jest ok a przed kilkoma latami to się działo i nikt nie aragował a jak ktoś ma za długi jerzyk i pierdu pierdu,. Tadz sponsorzy to czytają co się reklamują z chemią i ciągnikami.

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, sumek666 napisał:

Co do moderacji nie ma żadnych przesłanek. Często nakładane są na przedstawicieli handlowych, którzy nagminnie zakładają tutaj konta szukając darmowej reklamy. 

A to hieny, tu polować na niewinnych!? Tyle że tak po mojemu jak zapłacą za reklamę to już są po za moderacją więc to takie .... niby jest dla porządku a tak właściwie do czego innego służy. 

4 minuty temu, sumek666 napisał:

4 ostrzeżenia i tydzień urlopu. Jest w regulaminie.

A po ilu wywozicie do lasu ? 

• Haha 1
Opublikowano
27 minut temu, rexx123 napisał:

Moderacja prewencyjna, aby Twój powrót na AF nie rozpoczął się od zadymy. Pisz i dyskutuj do woli, ale skończ już z swoimi gierkami i prowokacjami. Mam nadzieję że zbyt szybko nie zasłużysz na...

I tak stary chłop który jeździ damką został zadymiarzem jak dres z BMW... 

• Haha 3
Opublikowano

Szefowi się nie da 🤣

7 minut temu, hubertb napisał:

A to hieny, tu polować na niewinnych!? Tyle że tak po mojemu jak zapłacą za reklamę to już są po za moderacją więc to takie .... niby jest dla porządku a tak właściwie do czego innego służy. 

A po ilu wywozicie do lasu ? 

Ci co się reklamują legalnie nie mają kont :)

Opublikowano (edytowane)

Ojjj . Ja bym dał . ☺️

Emotki , czy jak to tam coś Wam nie działają . No chyba że tylko mi . 

Edytowane przez rexx123
  • Confused 1
Opublikowano

Jestem rolnikiem,ale serwery kosztują,niby pisanie mało zajmuje przestrzeni,ale się uzbiera i to wszystko koszty a z reklam to się wszystko utrzymuje,powiem tak ze ja tu z Google trafiłem bo miałem pewny dylemat w naprawie,AF wysoko stoi bo jak coś się napisze w google to na pierwszym miejscu strony z AF wyrzuca.

Opublikowano

Wysoko stoi, ale to też kosztuje. Po drugie jak bot Google wynajdzie brzydkie słowa to z automatu zrzuca na szary koniec wyszukiwań. Jak spadamy na szary koniec wyszukiwań to reklamodawcy nie dają reklam. Jak nie dają reklam nie ma hajsu. Jak nie ma hajsu to mamy smutne minki 😭

2 minuty temu, hubertb napisał:

Nie gadaj że próbowałeś xD 

Ja nie :)

1 minutę temu, stempos1980 napisał:

Sumek a wiesz jak to teraz wygląda po twoim poście ostatnim?

??

5 minut temu, Strongman napisał:

Jestem rolnikiem,ale serwery kosztują,niby pisanie mało zajmuje przestrzeni,ale się uzbiera i to wszystko koszty a z reklam to się wszystko utrzymuje,powiem tak ze ja tu z Google trafiłem bo miałem pewny dylemat w naprawie,AF wysoko stoi bo jak coś się napisze w google to na pierwszym miejscu strony z AF wyrzuca.

O to to. Niestety nienakzdy wie jak działa internet. Ja też tu trafiłem szukając informacji o ciągniku. Później szukałem info o MR i tak zostałem.

• Like 1
Opublikowano

Wystarczy używać tak przekleństw żeby głupi bot ich nie rozpoznawał. Styl pierdząco kanapowy jest dobry dla przypudrowanych nosków. Możemy sobie zacząć tu wszyscy spijać z dzióbków ale stanie się to bardziej forum części rowerowych klepiących się po jajakach niż czymś co przypomina chociaż na pozór prawdziwą rozmowę. 

Opublikowano

Tych pajaców też nie do końca trawię i uznaję to za tak porażająco głupie że aż śmieszne. Nie lubię też potoku przekleństw takiego jak np. na kanale motobieda 

A propo widzieli ? 

Opublikowano

Siadaj knurze pojeździmy na maciurze😭🤣😭🤣🤣🤣🙆🏻‍♂️🤣🤣🤣

Bo śmieszy Cię bo to chopoki w wielkopolskim sum 🤣 kto Gnieźnie auta nie kupował ten życia nie zna 😀

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v