Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Przednia oś amortyzowana i kabina amortyzowana, 8 lam LED, skrzynia 19x6 eco, przedni tuz, 4 pary hydrauliki i wolny spływ, gruby dach, folet obrotowy ( to chyba standard), 

Koła 650 ale to chyba standard

Jakiego masz głębosza?

Edytowane przez Pioagri
Opublikowano
Marcin133 napisał:

I jak się spisuje u was t 7?

nie wiem czy po 180 h powinienem się wypowiadać ale czemu nie 🤣 Jest od końca września, jak narazie super. Masę i moc ma choć jak 500kg piachu przed wałem w siterze się pcha to ciężko pod górkę ma wjechać (7.215s). Jedyny problem był z amortyzacją przedniej osi, że sama się wyłączała ale na szczęście to tylko nie wpięta do końca cewka pod podłogą.

Opublikowano

E to wy hektatowcy względem mnie. Ja dobre 30ha tylko że hodowla bydła. T 6moze bardziej pasowałby pod mniejsze maszyny typu zgrabiarka, przetrząsarka... a i w cięższej pracy by się nie bał. T 7 to już typowo do ciężkiej pracy

Opublikowano
Pioagri napisał:

No jak też pod mniejsze maszyny typy zgrabiarka to pewnie że t6. 

@simpleNICKpl a z sitery zadowolony jestes? T7 165s dałoby radę z takim zestawem? 

z sitery jestem zadowolony. Jedyny siewnik mechaniczny który się z nią tak naprawdę może równać to amazone cataya ale to już trochę inna cena. Niestety siewnik jest tak ciężki że 165s może mieć problem. Jak w nowym miałem tone na przodzie pełny zasyp i wjechałem w bruzde to amortyzację przedniej osi wywalało. Auto stabilizatory przydatne są przy naprawdę ciężkich maszynach pracujących w ziemii. Daje przykład właśnie do sitery. W pracy powinna mieć możliwość lekkiego odchylenia na boki ale na uwrociach jak 3.5t poleci ci nawet te 20cm w lewo czy prawo to może być nieciekawie

• Thanks 1
Opublikowano
19 godzin temu, Pioagri napisał:

Case mam JX 90, 90km , podkręcony jakies 3 lata temu. Ty jakiego masz NH?

Czy po dodaniu mocy (o ile km) więcej palił na mtg.  Mam Nh 97km i myśle o powiększeniu km.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v