Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
42 minuty temu, HF86 napisał:

Czekam na info pierwszego eksprtu bydla zeznego do niemiec.tego nawet biernacki nie przelknie.juz widze mine Angeli 😁szybka djagnoza bydla i do utylizacji.jakto bez antybiotykow gmo i karmione trawa i kukurydza.kontener jak nic i koszt utylizacji na rolnika

Jak chcesz to ci dam namiar na tego posrednika, 

Opublikowano
1 godzinę temu, Yoda napisał:

Ja mam do Niemiec bliżej jak do Biernackiego i jakoś nikt z pośredników im nie wozi. U nich zasada jest taka że zjedzą największe gówno ale musi to być niemieckie gówno. U nas tylko zagraniczne lepsze.

Mam znajomego co trudni się uprawą szparagów. Wszystko idzie do Niemca ale przez niemieckiego gospodarza, który sprzedaje jako swoje. Jak on to mawia " Niemcowi Polski szparag w poprzek w gardle staje, jeśli oczywiście ma świadomość że to nasz"

Opublikowano
9 minut temu, rolnikw napisał:

Jak chcesz to ci dam namiar na tego posrednika, 

Dawaj nam wszystkim.jak zawiezie i da niemieckie ceny w euro to i za posrednictwo dobra marze zaplace

Opublikowano
21 minut temu, HF86 napisał:

Dawaj nam wszystkim.jak zawiezie i da niemieckie ceny w euro to i za posrednictwo dobra marze zaplace

Nie będę tu nikogo reklamował, a cene to juz trzeba z nim

Opublikowano
ab23 napisał:

Przecież to już nie urośnie

z gorszego "zdycha " jak to sołtys mówi😏 ,zrobiłem że nabrał mięska i 870 kg na żywo

Opublikowano

Ciekawe ile ma miesięcy. Podejrzewam że dużo czasu na doprowadzenie go do porzadku już nie zostało.Kupiłem 2 lata temu w bardzo okazyjnej cenie jałówke hf zabiedzona z sierscią jak owca z myślą że jeszcze coś z niej wycisne ale pomimo starań odrobaczania i wszystkiego co tylko mogłem zrobić. Po pół roku ja sprzedałem z zyskiem na "piwo" bogatszy jedynie o doświadczenie😁

Opublikowano

No cena nie jest adekwatna do jego kondycji

Ciekawe jeszcze w jakim wieku to to jest

Opublikowano

Znam takiego , co za takiego jak tu widać wziął by po 9zł za żywca . :ph34r:

Opublikowano

Sie smialiscie a ktos w miedzy czasie simentala kupil.przyznac sie kto?.drugie pytanie.byl u kogos listonosz???????

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v