Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, ab23 napisał:

Jutro wypycham kilka sztuk po 8 odbiorca znany i ostatnio przez niektórych  polubiany🙂

Brutto czy netto?

Opublikowano

Jedyny Co się postawił i od razu go wy***ali 

5 godzin temu, soltys48 napisał:

Minimum auto. A sztuk to w zależności od kierowcy

czytaj ile wlezie :D 

Opublikowano (edytowane)

Hf będzie po 7,80 przez chwile to wtedy widzę niektórzy w taka ekstazę wpadną ze pojadą  do Warszawy nie na strajk a na wiec poparcia dla milosciwie panującego ... a jak jeszcze pomoc po covid przyjdzie na konto ... Grażyna jedziemy po nowe kapsle do passata

Edytowane przez dzarjan8111
  • Haha 1
Opublikowano
JarekBazydlo napisał:

Dzwonił do mnie Łuniewski i mówił że za jałówki w U klasie może dać po 14zl netto. Chyba trzeba pomyśleć o sprzedaży kilku jałówek 😉

Toczy Ty miałeś jałówki hodować na mamki.

Honda napisał:

JarekBazydlo napisał: Dzwonił do mnie Łuniewski i mówił że za jałówki w U klasie może dać po 14zl netto. Chyba trzeba pomyśleć o sprzedaży kilku jałówek 😉 Toc Ty miałeś jałówki hodować na mamki.

Honda napisał:

Honda napisał: JarekBazydlo napisał: Dzwonił do mnie Łuniewski i mówił że za jałówki w U klasie może dać po 14zl netto. Chyba trzeba pomyśleć o sprzedaży kilku jałówek 😉 Toc Ty miałeś jałówki hodować na mamki.

Honda napisał:

Opublikowano
7 godzin temu, dzarjan8111 napisał:

Hf będzie po 7,80 przez chwile to wtedy widzę niektórzy w taka ekstazę wpadną ze pojadą  do Warszawy nie na strajk a na wiec poparcia dla milosciwie panującego ... a jak jeszcze pomoc po covid przyjdzie na konto ... Grażyna jedziemy po nowe kapsle do passata

Tyla brutto to dawno wychodziło. A poparcia to u mnie nigdy nie miał i nie uzyska 😁

Opublikowano

Sokołów akurat ma z czego dokładać. Od lat ze stawkami nie szaleją. Ktoś coś sprzedał?jakieś pustki na forum. Czy wszystko poblokowane?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v