Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Elvis1090 napisał:

złotówkę w dół ostatnio pykło jak była afera leżakowa, u mnie podniesli dwa razy z 12 na 12,50 i z 12,50 na 12,90... a nie umiecie się dogadać żeby dali znać jak będą mieli hasło obniżamy cena?? chyba ze ciągle sprzedajecie gdzie indziej to się tak nie da bo będą mieli w d*pie nowego sprzedawce... jak sprzedajesz często jednemu to idzie się dogadać żeby załapać się na cenę przed spadkiem

Nie sprzedawał Ty do Bratex sp zoo ? Swego czasu ? A tym czasem zazdroszczę zarobku twojemu obecnemu odbiorcy :)

Edytowane przez AdamRo
Opublikowano
4 godziny temu, Elvis1090 napisał:

złotówkę w dół ostatnio pykło jak była afera leżakowa, u mnie podniesli dwa razy z 12 na 12,50 i z 12,50 na 12,90... a nie umiecie się dogadać żeby dali znać jak będą mieli hasło obniżamy cena?? chyba ze ciągle sprzedajecie gdzie indziej to się tak nie da bo będą mieli w d*pie nowego sprzedawce... jak sprzedajesz często jednemu to idzie się dogadać żeby załapać się na cenę przed spadkiem

Dziwnych masz tych kupców, bo pewnie do większości jak zajada to ostrzegają przed spadkiem cen. "tera to cena, ale od poniedziałku w dół. Nie wiem czy będziem brali, tera to się nie opłaci" 

Opublikowano
3 godziny temu, Karollorak93 napisał:

Po co trzymacie takie niedorosty?  nie lepiej to oddać z partią innych jak w miarę wage łapie albo sprzedać gdzieś przez olx mnie by szlak trafił patrzeć na takiego kota w stadzie innych. 

Chodzilo ci ,,uszczesliwic"kogos innego?Jak by wage lapal to napewno by poszedl......Jeszcze jest taka nadzieja ze moze ruszy...

U ciebie nie bylo takiej sztuki nigdy?

• Like 1
Opublikowano

Szczerze powiem ze nie trafiło mi się nic takiego. Różne przypadki bywały ale karłów akurat nie miałem. Uszczęśliwienie jak uszczęśliwienie, jak ktoś się łakomi na taką sztukę bo  pare groszy kosztuje to sam jest sobie winien. 

Opublikowano

Jezeli sprzedajacy by szczerze powiedzial dlaczego sprzedaje-to nie bylo tematu.Tylko wiadomo lepiej posciemniac.

Dla mnie szczerosc to cos dla silnych ludzi,slabi wybieraja klamstwo

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano

Z cielaka nigdy nie wiadomo co wyrośnie. Bardziej chodzi o uczciwość w handlu , zdrowe zprzedawać , o wadach informować.

Od pewnego rolnika kupuję cielęta już 9lat , umawiamy się na sobotę , to jak jakaś biegunka czy coś to dzwoni i odwołuje.

Z takim rolnikiem to można iść na wódkę i nawet tydzień chlać😎

Opublikowano

z tą uczciwością to ... . babsko chciała mi wcisnąć usranego cielaka, bo poprzedni kupiec nie przyjechał niby. co te ludzie w głowach mają . po co mi te kilometry były?

Opublikowano

nigdy. z olx zadzwoniłem, ale za późno. za trzy dni do mnie zadzwoniła.

Opublikowano

no właściwie to i nie szukałem. potrzebuję to olx odpalam i wio.

Opublikowano
7 minut temu, soltys48 napisał:

Wg mnie jeśli ktoś ma dobry towar to ma swojego odbiorcę i nie musi nigdzie ogłaszać

Masz racje

Chociarz ja ostatnio przerabialem byl towar ale nie bylo warunkow i czasu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v