Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, mikcom20 napisał:

tak swoje jałowki ładujesz?

ja na razie tylko z jedną trzeba było tak zrobić.. po pół godzinne walce i unikach jak próbowała na rogi brać nikt już na nią nerwów nie miał, 6 szt. weszło a ta nie wejdzie i tyle

Opublikowano
1 minutę temu, Cybulek17 napisał:

Weź odpisz,  że aktualnie nie bierzesz na wbc 😂

Dobre, dobre :)))

A znajac zycie to ta krowa faktycznie za mieso po 7 pewnie warta... :D

Opublikowano

No i ch*j.kanalia odpalił z gospodarstwa w Iranie rakiety.i będzie ON po 10 za litr🤯

Opublikowano

Nie wiem z czego sie cieszysz albo wyśmiewasz Kanalie. Jak wojna sie zacznie i rzeczywiście pierdolnie wszystko to juz tak do śmiechu Ci nie bedzie jak bedziesz musiał jechać w pole na ON po 7-8 złoty.

A kilogram byka bedzie 5.50 za dobrego mm

Opublikowano

A kto ci powiedział że będę musiał jechać w pole?🤔byka już nie będę miał.a tu większość twierdzi że i po 3 zł będzie trzymać to czego chcesz🤨

Opublikowano

jak tak dalej będziemy to hodowla zwierzęta w dalszej perspektywie jest zagrożona ,nie konieczne z powodu wojny ,bo coraz więcej pierdzielą jak to zwierzęta zanieczyszczają środowisko

Opublikowano

no i wariat kanalia miał racje !!!!!

a tyle było wysmiewania się ze mnie pare dni temu.

Tu na tym forum to autorytetem są goście którzy kuku robią za tysiaka a amortyzacja to zwykły przepis prawny który w rolnictwie przecież nie obowiazuje i jak kupisz zetora to on za 10 lat będzie miał tą samom wartość szczegół ze producent uważa ze zetor 10 letni ma wartość zero i daje nawet karte złomowania.  

a potem się okazuje ze nasz yotuber wydziarany żyje z zakładania  klimatyzacji dokłada do rolnictwa i sciemnia ze mu sie opłaca  

a kuźwa ludzie tacy jak ja którzy wiedzą ze amortyzacja  to nie przepis prawny ale prawo ekonomi takie samo jak popyt i podaż od wariatów są wyzywani. 

Opublikowano
1 godzinę temu, nikolas29 napisał:

Wszyscy będą bo wyzwania rezerwistow na szkolenie zaczynaja

Już dawno zaczęli .. 

Opublikowano

Kanali , skoro Ty taki prorok , to napisz dokładniej jakie ceny i kiedy , bo nie wiem czy już dzwonić do pośrednika , czy odrobinę zaczekać . 🤔

Opublikowano

A niedawno mówiłem że każdy myśli że jak jest dobrze to zawsze będzie dobrze .. Mówiłem o wojnie niedawno że jakby coś było to ludzie którzy ziemię sprzedali po to aby kupić mieszkanie w bloku będą pluc sobie w brodę .. Bo jak nam ruscy korek zakręca i USA się wypnie to bedziemy końmi orać a ludzie w blokach będą palić meble aby się ogrzać .. a dostaw do marketów nie będzie bo paliwa nie będzie .. Wtedy ludzie szybko zrozumieją że trzymanie kur , koni , świń i bydła nawet w jednym budynku to rzecz normalna .. Popieprzylo się we łbach całej Unii Europejskiej i miastowym którzy gnebia chłopa za irytujący zapach siana albo obornika. A jak przyjdzie wojna to przyjda aby im chociaż pół litra mleka dać z brudnej zagnojonej cycki .. Ludziom się poprzewracalo w głowach i tyle .. A wojna będzie tego konsekwencją . I jest opisana w Tajemnicach Fatimskich . Co ciekawe Polska ma najmniej ucierpieć bo jest tu jeszcze wiara w Boga i szacunek do Kościoła ( chociaż też już nie tak jak kiedys ) a najwięksi agresorzy na świecie którzy odpowiadają za ucisk najmniejszych będą najbardziej zdruzgotani wojną i niemal doszczętnie zniszczone. Bo ta wojna światowa ma być już prowadzona ręką Bożej Sprawiedliwości . Możecie śmiać się z tego co napisałem ale jakoś mnie to nie wzrusza. Wiem napewno że sprawiedliwośc prędzej czy później dosięgnie każdego czy to w tym życiu czy po śmierci . A jedyne co pewne w życiu to śmierć 😉

Opublikowano
3 minuty temu, tomaszmab napisał:

A niedawno mówiłem że każdy myśli że jak jest dobrze to zawsze będzie dobrze .. Mówiłem o wojnie niedawno że jakby coś było to ludzie którzy ziemię sprzedali po to aby kupić mieszkanie w bloku będą pluc sobie w brodę .. Bo jak nam ruscy korek zakręca i USA się wypnie to bedziemy końmi orać a ludzie w blokach będą palić meble aby się ogrzać .. a dostaw do marketów nie będzie bo paliwa nie będzie .. Wtedy ludzie szybko zrozumieją że trzymanie kur , koni , świń i bydła nawet w jednym budynku to rzecz normalna .. Popieprzylo się we łbach całej Unii Europejskiej i miastowym którzy gnebia chłopa za irytujący zapach siana albo obornika. A jak przyjdzie wojna to przyjda aby im chociaż pół litra mleka dać z brudnej zagnojonej cycki .. Ludziom się poprzewracalo w głowach i tyle .. A wojna będzie tego konsekwencją . I jest opisana w Tajemnicach Fatimskich . Co ciekawe Polska ma najmniej ucierpieć bo jest tu jeszcze wiara w Boga i szacunek do Kościoła ( chociaż też już nie tak jak kiedys ) a najwięksi agresorzy na świecie którzy odpowiadają za ucisk najmniejszych będą najbardziej zdruzgotani wojną i niemal doszczętnie zniszczone. Bo ta wojna światowa ma być już prowadzona ręką Bożej Sprawiedliwości . Możecie śmiać się z tego co napisałem ale jakoś mnie to nie wzrusza. Wiem napewno że sprawiedliwośc prędzej czy później dosięgnie każdego czy to w tym życiu czy po śmierci . A jedyne co pewne w życiu to śmierć 😉

O kur... Aleś pierd.... Z grubej rury 🤣🤣🤣 tajemnice fatimskie... I Atlantyda 😂😂😂

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, Berthold napisał:

O kur... Aleś pierd.... Z grubej rury 🤣🤣🤣 tajemnice fatimskie... I Atlantyda 😂😂😂

A jak się spełnią to co powiesz ?😉 Jak się fala tsunami na granicy Polski zatrzyma ? 

Dla ciekawości powiem że Siostra Łucja ( Tajemnice Fatimskie ) , Św. Ojciec Pio , Ojciec Klimuszko i Św. Siostra Faustyna i wielu innych Świetych o tym mówiło , mieli podobne wizje .. także coś jest na rzeczy.  W telewizji tego nie powiedzą oczywiście bo TV działa przeciw Bogu . Tam jest lobby LGBT , geje , tęcze ,  i gendery a każdy film i serial pokazuje : hulaj dusza i piekła nie ma .. życie bez ślubów bez wiary , dzisiaj ta jutro tamta ,dzieci bez ojca albo matki , aborcje .. bezczeszczenie Boga . wojna będzie za to wszystko karą pozdro

Edytowane przez tomaszmab
Opublikowano

Powiem Ci kolego , że dość mocno nawiedzony jesteś .

2 minuty temu, tomaszmab napisał:

TV działa przeciw Bogu

Trwam tyż ? 🤔

Opublikowano
1 minutę temu, zetorki12 napisał:

Powiem Ci kolego , że dość mocno nawiedzony jesteś .

Trwam tyż ? 🤔

Trwam nie ale Ty tak .. 😉

Opublikowano
1 godzinę temu, kanalia36 napisał:

jak kupisz zetora to on za 10 lat będzie miał tą samom wartość szczegół ze producent uważa ze zetor 10 letni ma wartość zero i daje nawet karte złomowania

Pomijąc już tą opłacalność hodowli bydła. Mam do Ciebie pytanie ,nie będziesz przypadkiem w najbliższym czasie złomował jakiego dziesięcio letniego zatora?? Bo chętnie odkupie ,nawet kolego niech strace Ale zapłace po cenie złomu użytkowego😎 to co Oki?😊

Opublikowano
1 minutę temu, zetorki12 napisał:

Co ja ?

Ty sam wiesz , ja Ci mówić nie będę bo na siłę nic nikomu nie wkladam 😉 a to czy nawiedzony jestem to zależy przez kogo . Bo można byc nawiedzonym duchem ( stylem ) tego świata a mozna być nawiedzonym w czymś czego na pozór nie dostrzegamy .. 

Opublikowano
3 minuty temu, Rolnik7343 napisał:

A mogłem się postarać żeby mieć grupę "D" i bym siedział sobie spokojnie ...

E- nie biorą nawet podczas konfliktu

d- to bedziesz robił jako worek z piaskiem na honkerze

Ciekawe ilu z Was broniłoby kraju jak nasi dziadkowie a ilu spierdoliloby ,,gdzieś”

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, tomaszmab napisał:

Ty sam wiesz , ja Ci mówić nie będę bo na siłę nic nikomu nie wkladam 😉 a to czy nawiedzony jestem to zależy przez kogo . Bo można byc nawiedzonym duchem ( stylem ) tego świata a mozna być nawiedzonym w czymś czego na pozór nie dostrzegamy .. 

Uważam jedynie że za dużo fantastyki się naczytałeś . Też czytałem o tym jak to Polska mocarstwem zostanie . Stek bzdur .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v