Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, sumek666 napisał:

Cenzura? 

Widocznie niektórzy nie dorośli do tego aby móc kulturalnie prowadzić rozmowę. 

https://www.agrofoto.pl/forum/topic/65682-taryfikator-ostrzezen-agrofotopl-2013/#

Po ostatniej aferze z jutuperem widzę, że ludzie nie mają hamulców w Internecie. 

Przypomnę tylko pewną reklamę niosącą fajny przekaz.

A ty dorosłes do kultury ??

Bierz swego laptopka i jedź usuwać błędy w złomlandach to się wyżyjesz 😊

2 minuty temu, FarmerDyzio napisał:

trochę szacunku do moderatora. Na ile procent mogą się wybić ładne 750 kg Ho

Hehe na szacunek trzeba se zasłużyć 😊

Opublikowano
31 minut temu, sumek666 napisał:

Proszę wszystkich w tym temacie o wypowiadanie się na temat cen i hodowli bydła. 

Pozdrawiam i życzę miłej rozmowy. 

Post został już usunięty ponieważ naruszały regulaminu forum obrażając innego użytkownika. 

Proszę się zapoznać z regulaminem agro foto. Proszę o usunięcie mojego punktu karnego, którego dostałem bezpodstawnie. Dziękuję i pozdrawiam. Co do cen byk 6- 7.7 jałówka 6- 8 brutto.

• Like 1
Opublikowano

Jak tak dalej pójdzie to na cenach bydła zostanę ja i Kentar :(

19 minut temu, FarmerDyzio napisał:

+ - 55%

• Haha 2
Opublikowano

Ostrzeżenie za nazwanie debilem kolesia, który regularnie nazywa bydło rogatym ścierwem? Poważnie, @sumek666?  @yacenty opamiętaj się, Ty wylosowałeś tych nowych moderatorów czy jak?! 

Żegnam.

Opublikowano

Przemek nikogo nie usunąłem. 

Jeszcze mi powiedz, że ostatnie 5 stron dotyczyło cen bydła? 

Jedna wielka kłótnia i obrażanie. Wchodzą ludzie spoza AF szukając cen i co widzą? BURDEL!

Jeżeli ktoś ma pretensje to mnie to proszę na audiencję do szefa @yacenty

• Like 1
Opublikowano
25 minut temu, FarmerDyzio napisał:

52-55

Im mniej żreć dostaną tym lepszy wybój

• Root Admin
Opublikowano
1 minutę temu, Piegus napisał:

Ostrzeżenie za nazwanie debilem kolesia, który regularnie nazywa bydło rogatym ścierwem? Poważnie, @sumek666?  @yacenty opamiętaj się, Ty wylosowałeś tych nowych moderatorów czy jak?! 

Żegnam.

nazywasz kogos debilem i masz pretensje ze dostałeś ostrzeżenie? Człowieku ogarnij się!!!

• Like 4
Opublikowano
17 minut temu, robi57362 napisał:

ni ma Zetorka nie ma af☹

forum pada... starzy użytkownicy forum co się udzielają widzą co się dzieje i sami odchodzą lub są do tego zmuszeni ilu już się zawinęło co miało coś do powiedzenia... ilu tu jest takich prawie od początku forum co zostali... 

Opublikowano (edytowane)

Rogate ścierwo - brak ostrzeżenia. Debil - ostrzeżenie. Szkoda, że półtora miesiąca zajęło moderacji dotarcie do tego tematu.

Edytowane przez Piegus
  • Root Admin
Opublikowano
1 minutę temu, Piegus napisał:

Rogate ścierwo - brak ostrzeżenia, debil - ostrzeżenie. Trochę konsekwencji.

co to ma wspolnego z cenami bydła? chcesz kolejne ostrzeżenie i odpocząć od nas na tydzień?

Opublikowano
1 minutę temu, yacenty napisał:

co to ma wspolnego z cenami bydła? chcesz kolejne ostrzeżenie i odpocząć od nas na tydzień?

Łoooo wielki pan sie nam trafił. Mi mozesz tez dać np na miesiąc? Dzięki z góry.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v