Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 15.11.2020 o 21:12, zkordalski napisał:

A w wiadomościach na Polsacie że rolnictwo produje 30%smogu czytaj dwutlenku węgla

Ja jak się najem cebuli albo czosnku to zdecydowanie przekraczam 30% wydawanych gazów cieplarnianych 😁

Opublikowano

A niech te eko lewaki w zaciasnych rurkach i aktywistki z nie doczorchanym bobrem się dowiedzą co to fotosynteza. Ile CO2 przetwarza kuku lub trawy intensywnie uprawiane nie jakieś tam posusze koszone raz na 3 lata. W ich pustych łbach tylko krzaczek w ich wybetonowanym parku tlen produkuje. W ich myśleniu rolnictwo trzeba zlikwidować  bo biedronka i tak ma produkty na półkach a skąd to poco to wiedzieć. Jak nie węgiel i drewno to rolnictwo całym złem świata 

Opublikowano

Jak kilku gejów wyjdzie na ulice z transparentem to we wszystkich wiadomościach będą. A jak kilkanaście tysięcy rolników  na proteście w Wawie to najlepiej byłoby nic nie wspomnieć. Miałem rozmowę z panią z gusu. Pytania typu ile % działek dolega do rowu. Ile produkcję obornika i po jakim czasie przykrywam. Już wiem jaki był cel tych pytań i jaki będzie finał. Efekt tych pytań będzie głośno nagłośniony. Pytania o m2 obór i o to czy mam staw z rybami?

• Like 1
  • Sad 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, JarekBazydlo napisał:

Niech zobaczą dokładnie ile fotowoltanika a raczej jej produkcja daje zanieczyszczeń a to dopiero początek bo utylizacja to dopiero bedą koszta i problem. 

ale na czyms trzeba zarabiac. ciemnogrod lyka teksty o ekologi i produkcji pradu  i kupuje na potege.interes sie kreci. glupi nie rozumie a madry sie smieje. podobnie z autami elektrycznymi ciemnocie tyle ze z miasta wciskaja i sie cieszy gawiedz z ekologi. a jaka prawda to szkoda gadac. bardzej ekologiczny 30 letni deiesel niz ten nowy elektryk i w dodatku jakie koszty utrzymania.

Edytowane przez szmergiel
Opublikowano
17 godzin temu, komizmo napisał:

Scenariusz jest jasny. Likwidacja rolnictwa. Lewica jest dobra w te klocki. Patrz: hołodomor na Ukrainie, albo klęska głodu w Chinach lata 50. W gmeraniu przy rolnictwie są zajebiści. Także najlepsze przed nami 😁

W zasadzie to nie lewica, tylko bolszewicy, lewacy

Kanalia dobrze prawił

Opublikowano

Ja k**wa za duży na małych a za mały na dużych i nic mi sie nie należy ....

Opublikowano

To samo mam. Nic nie skaplo. Nawet z młodego mnie skreslili bo współwłaściciel w spadku po ojcu od dzieciaka. Przynajmniej ściany nie podziorawione od przybijania tablic dziekczynnych dla UE 😁

Opublikowano
2 godziny temu, HF86 napisał:

To samo mam. Nic nie skaplo. Nawet z młodego mnie skreslili bo współwłaściciel w spadku po ojcu od dzieciaka. Przynajmniej ściany nie podziorawione od przybijania tablic dziekczynnych dla UE 😁

Witam w klubie, też mam współwłasność i młody rolnik poszedł koło nosa 🤷‍♂️

A znam takich co w mieście mieszkają a wielkie rolniki na młodego wzięli a nawet nie wie gdzi ma ziemię bo rodzice zapierdalają🙆‍♂️

Opublikowano
9 minut temu, marek80z napisał:

Słyszałem w RMF  dziś że 5 ķłamczyńskiego poprawia jakiś poseł x a zna go puda. Jak on ją poprawi to .......

dziś na fb widziałem odnosnie tej piatki coś było ze duda nie podpisze tego , co Ci ludzie wypisywali, wszyscy nagle obrońcami zwierząt sie stali , jechali po rolnikach jak  po szmacie ale k**wa jak majówka to leca do sklepów po karkówke  ze miasta poblokowane  , a jak zjebane matkki maltretuja dzieci czy wyrzucaja na smietniki to tego nie potępiają, może była w szoku albo psychika wysiadla , japierdole do czego to wszystko zmierza . 

• Like 2
Opublikowano
10 minut temu, przemek28_28 napisał:

Do wojny. Raz na 30-40 lat była zawsze wojna w historii która czyściła stado z odmętów😂😂😂

no wkoncu musi to kiedys jebnac bo to ludzia w glowach sie przewraca 

Opublikowano
1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

Witam w klubie, też mam współwłasność i młody rolnik poszedł koło nosa 🤷‍♂️

A znam takich co w mieście mieszkają a wielkie rolniki na młodego wzięli a nawet nie wie gdzi ma ziemię bo rodzice zapierdalają🙆‍♂️

Ja mam nadzieje ze dostane rmg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v