Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, JarekBazydlo napisał:

A czy jak produkuje wały??? Hmmm pierwsze słysze. Ty wyraźnie napisałes wykonałem usługę więc czekam na nazwe twojej firmy.

Jareczku ty tak na poważnie... Żniwa są a ty nie masz co robić... Idź pomóż tacie i skończ gwiazdorzyc proszę... 

• Haha 3
Opublikowano
Berthold napisał:

3 godziny temu, JarekBazydlo napisał:

A czy jak produkuje wały??? Hmmm pierwsze słysze. Ty wyraźnie napisałes wykonałem usługę więc czekam na nazwe twojej firmy.

Jareczku ty tak na poważnie... Żniwa są a ty nie masz co robić... Idź pomóż tacie i skończ gwiazdorzyc proszę... 

Już po zniwach chlopcze. A tak apropo co Ty tu robisz??? Hmmm pewno szukasz wirtualnych znajomych hahaha...

• Confused 1
Opublikowano

Jak się ma 10 ha to już po żniwach... Co ja robię??? Piszę pracę doktorancką : " Socjopatyczne zachowanie narcystycznego chłopca egoisty", bardzo mi w tym pomagasz za co ci jestem niezmiernie wdzięczny... Pozdrawiam cie serdecznie, uszy do góry cena wołowiny rośnie... 

• Like 2
  • Haha 2
Opublikowano
15 minut temu, Berthold napisał:

Jak się ma 10 ha to już po żniwach... Co ja robię??? Piszę pracę doktorancką : " Socjopatyczne zachowanie narcystycznego chłopca egoisty", 

Kiepski temat kariery nie wróżę. Jeszcze to inny Jarosław weźmie do siebie. Zmień temat na bardziej neutralny. Np stawka żywieniowa byka 3 zł a 2 kg przyrostu dziennego prawda czy fałsz .lub wpływ gałęzi wierzbowych na oplacalnosc opasa 

Opublikowano

Firma się nazywa kurs to flaszka 😁 czego tu dochodzić .... A ile te rogate idą w górę. Nie polecam firmy z Makowa Mazowieckiego radzę patrzyć by każda sztuka na fakturze miała wpisana wagę i cenę nie ogólnikowo .

Opublikowano
50 minut temu, zkordalski napisał:

Firma się nazywa kurs to flaszka 😁 czego tu dochodzić .... A ile te rogate idą w górę. Nie polecam firmy z Makowa Mazowieckiego radzę patrzyć by każda sztuka na fakturze miała wpisana wagę i cenę nie ogólnikowo .

A czemu nie polecasz? A co do wagi i ceny? Mniej ci przelali niż się należało 😅 bo i takie numery słyszałem.. 

Opublikowano
Berthold napisał:

Jak się ma 10 ha to już po żniwach... Co ja robię??? Piszę pracę doktorancką : " Socjopatyczne zachowanie narcystycznego chłopca egoisty", bardzo mi w tym pomagasz za co ci jestem niezmiernie wdzięczny... Pozdrawiam cie serdecznie, uszy do góry cena wołowiny rośnie... 

To piszesz o sobie pracę? Liczę udanego zaliczenia i lepiej dla Ciebie żebyśmy się w życiu nie spotkali. Udanego wieczoru chociaż już pewnie dawno już śpisz;)

zkordalski napisał:

Takiej dobrej firmy nie polecasz😂

Opublikowano
9 godzin temu, lamboEVO100 napisał:

DPS - Drobna Pomoc Sąsiedzka 😂

Od poniedziałku w dół czy w górę ?   🤔

Byk jeszcze w górę, przynajmniej u tych największych. U tych niezadużych bez szaleństwa. Krowa trochę niżej, na razie.

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, soltys48 napisał:

A co żeś myślał?

nie myślałem. dlatego zapytałem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v