Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Pjotereł napisał:

Wczoraj sprzedany limousine, matka RW 8.2zl za kg

Miałem już nie pisać lecz nie mogę się powstrzymać. Jeśli to ten LM z galerii to kupiec pomylił się o złotówkę na kilogramie.

Teraz proszę sobie po mnie pojechać :(

Edytowane przez AdamRo
  • Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
49 minut temu, AdamRo napisał:

Miałem już nie pisać lecz nie mogę się powstrzymać. Jeśli to ten LM z galerii to kupiec pomylił się o złotówkę na kilogramie.

Ale jak ?może za mało o złotówke dał? 😎

43 minuty temu, ubogiwladek napisał:

Albo jakieś kupce ode mnie z rejonu go ważyły ;d

Panie Władysławie to rejon TKI pewnie?😏

Opublikowano
1 godzinę temu, AdamRo napisał:

jedziemy po Tobie.już Ci lżej?

• Sad 1
Opublikowano
7 minut temu, JarekBazydlo napisał:

Pisalem żeby nie podawać takich wysokich cen lepiej napisać 6.5zl i każdy będzie zadowolony:)

I uznamy to za standard i zakłady i Adam będą w ch...J zadowolone.

Opublikowano
27 minut temu, JarekBazydlo napisał:

No bo na tym forum teraz o to chodzi. Napiszesz że po 8zl to od razu jadą po tobie. A jak napiszesz że po 6zl to Cię pocieszają i że lepiej zlikwidować.

Jakby napisał dokładnie wszystko czy netto czy brutto w jakiej wadze byk, czyja waga, jakie woj i kto ewentualnie wziął to by było wszystko jasne i nikt by nie drążył tematu

Opublikowano

Oj trafił Ursus w takie max .nic nie gadali bo to może hf u klasowy był i 3 dni glodzony 

Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, HF86 napisał:

Oj trafił Ursus w takie max .nic nie gadali bo to może hf u klasowy był i 3 dni glodzony 

Jeden z czterech Ale wszystkie takie same "hfy" były  B| A nawet lepsze 

20200328_133350.jpg

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano
59 minut temu, ubogiwladek napisał:

Jakby napisał dokładnie wszystko czy netto czy brutto w jakiej wadze byk, czyja waga, jakie woj i kto ewentualnie wziął to by było wszystko jasne i nikt by nie drążył tematu

a po co komu te informacje typu kto wziął czy czyja waga.tematem tego forum jest cena bydła i to tu jest najistotniejsze.czy ktoś sprzedał po 5 czy 10 zł to co mi do tego jego sprawa ale przynajmniej wiem jak cena wygląda  w jakim regionie 

Opublikowano
13 minut temu, Kentar napisał:

Panie, z tego to 10 na brud za kałdun.

(a 120 na wadze swoja droga)

Juz najlepiej pół byka na bród te ceny co proponuja to niech ich ch...j . Tatar w biedronce 6 zl za 250 gram a tu za takie byki po 6 zl za kg. Ile to trzeba pracy by wychodowac ile sznurka foli kiszonki roboty i za damski ch..j oddac. A gdzie jest ta tania wolowina w sklepie ? Za te byki kupione poniżej 6 zl ? . 

Hf powinny sie zaczynac od 7 zl netto im lepszy byk tym więcej. A nie ze byle handlarze dyktuja ceny. Od afery tvn tylko robota i gnuj jest z tych byków .

A hf na zdjęciu piekny 7 netto powinno za niego dac. Takie moje zdanie . 

• Like 4
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, tajwan1986 napisał:

a po co komu te informacje typu kto wziął czy czyja waga.tematem tego forum jest cena bydła i to tu jest najistotniejsze.czy ktoś sprzedał po 5 czy 10 zł to co mi do tego jego sprawa ale przynajmniej wiem jak cena wygląda  w jakim regionie 

Haha. To chyba jednak nie wiesz jak cena wygląda jak gość da komuś po 10 zl a 100 kg zdejmie z wagi. Ale jak Tb pasuje taki układ to powodzenia w sprzedawaniu gdzie sposób ważenia jest nie istotny byle za kg Ci dużo dał.

Dla mnie są to istotne informacje. A jak Cb nie intetesują to pisz nie postów które nic nie wnosza oprócz Twoich osobistych preferencji sprzedazowych

Edytowane przez ubogiwladek
Opublikowano (edytowane)

Ta dadzą 7 zł ja tu  k..wa zmowa cenowa  i jeszcze 10 procent a tu uczniowie człowiek  normalnie da ŻREĆ  panie 5 i niema o czym gadać

A z takich śledzi to pewna 20 pronynt co

IMG_20200619_190715.jpg

Edytowane przez ab23
  • Like 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v