Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, AdamRo napisał:

To pod zieloną płachtą na środku podwórka to waga ?

Jeździ handlarz bydła po wsi

Szuka dziś towaru 

U rolnika widzi wagę ...

Więc przejeżdża dalej. :P

P.S. Jaką masz pewność, że mój skansen widziałeś. 

Co Ty u mnie robiłeś na wsi?

I dlaczego nie zajrzałeś? 

• Haha 1
Opublikowano
9 godzin temu, soltys48 napisał:

Wuja?

Tak  ale to tylko  była rozmowa czy pohandlujemy  bo niestety  niet towaru u mnie na ten moment

No  trzy sztuki  mam na czarną  godzinę ....

8 godzin temu, HF86 napisał:

Ja Stary oderwany od wideł i kielni nauczyłem się wstawiać zdjęcia rozliczeń także do boju pokazać kwity z wyboju🤑🤑

Panie kolego ja wstawiałem także proszę  nie insynuować

Berthold nie lubisz mnie czy jak?

• Like 2
Opublikowano
1 godzinę temu, AdamRo napisał:

Sorry, skrzywienie zawodowe :)

Wybaczam. Ale za cholerę nie mogę dojść co widziałeś i czy na pewno u mnie. 

Już tak się dorobiłeś, że działki pod budowę jakiegoś pałacu szukasz?

Opublikowano

Ab23 ja tak ogólnie do wszystkich. Nie podjeżdżam punktowo 🙃

Opublikowano
47 minut temu, ab23 napisał:

Tak  ale to tylko  była rozmowa czy pohandlujemy  bo niestety  niet towaru u mnie na ten moment

No  trzy sztuki  mam na czarną  godzinę ....

Panie kolego ja wstawiałem także proszę  nie insynuować

Berthold nie lubisz mnie czy jak?

Lubie lubię, co cię ugryzło? Po prostu zazdroszczę ceny 😎😎😑

Opublikowano

Git .to dopiero handlarzom daje do myślenia.seta nerwosolu tuż przed bramą i telefon z ubojni dzwoni że cena właśnie w wielki dół. 

Opublikowano
43 minuty temu, hobbysta82 napisał:

To je siewnik, więc następnym razem bez obaw

DSCN0470.JPG

To jednak dobrze Cię wytropił😏

k**wa jutro zbijam z desek atrape wagi ,jeno jaką płachte muszę załatwić i pod stodołą okryć 😎

Opublikowano

Korona wirus w  Argentynie i Brazylii a złotówka tanieje - więc zainteresowanie Polską wołowiną coraz większe .

Lecz jeżeli ktoś woli by to zakłady mięsne i handlarze nachapali się kosztem hodowcy to niech sprzedaje już teraz  za dziadowskie pieniądze .

• Like 2
  • Thanks 1
Opublikowano
12 minut temu, OnufryZagłoba napisał:

Korona wirus w  Argentynie i Brazylii a złotówka tanieje - więc zainteresowanie Polską wołowiną coraz większe .

Lecz jeżeli ktoś woli by to zakłady mięsne i handlarze nachapali się kosztem hodowcy to niech sprzedaje już teraz  za dziadowskie pieniądze .

U nas też jest i branża działa. Koronaswirus dotyka budrzetowke i zakłady państwowe a zwłaszcza kopalnie.sektorow rolnych i prywatnych firm unika a pobyt w marketach zagranicznych to jak podwójna szczepionka .także aż takiej nadzieji bym sobie nie robił. Za wiele ryjkow do napchania   ,nam tylko okruszki na pokrycie kosztów 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v