Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to jak wg Ciebie przypilnowac? zdaje do jednego od początku pojawienia się ABP w okolicy. co jakiś czas na próbę puszczę jedna sztukę na żywo do pośrednika. dziwnym trafem w ABP zawsze wychodzi więcej. czego jeszcze mam dopilnować? jechać za bykami i wchodzić na halę, gdzie je rozbieraja? stać nad głową pracownikowi rzeźni?

Opublikowano

Getmor mnial odebrac dwie sztuki wczoraj, odebrali wczesniej w poniedzialek cena mniala byc ze srody. Oczywiscie jak wczoraj dzwonilem ze swojego nr to ze cena sie nie zmienila. Dzis rano zona zadzwonila i cena zupelnie inna oczywiscie wyzsza. Powiedieli ze od wtorku jest 11,4. A mnie policzyli po 11. Zadzwonilem zrobilem awanture maja zmienic na wyzsza ale za kontrakt niechca dodac. Wszedzie aby wyruchac

Getmor mnial odebrac dwie sztuki wczoraj, odebrali wczesniej w poniedzialek cena mniala byc ze srody. Oczywiscie jak wczoraj dzwonilem ze swojego nr to ze cena sie nie zmienila. Dzis rano zona zadzwonila i cena zupelnie inna oczywiscie wyzsza. Powiedieli ze od wtorku jest 11,4. A mnie policzyli po 11. Zadzwonilem zrobilem awanture maja zmienic na wyzsza ale za kontrakt niechca dodac. Wszedzie aby wyruchac

Opublikowano

Co za kontakt dorzucają i jakie warunki do spełnienia?

Opublikowano

Plus 0,2 gr. Do kg Deklarujesz minimalna ilosc sztuk jaka im oddasz w roku minimum z 10. Jak wiecej oddasz to tez do nich dostajesz. Radze dzwonic z obcego nr i pytac jaka cena bo jak juz sie oddaje iles czasu to wiedza kto dzwoni i potrafia zanizyc cene

Opublikowano

Nie mają bydła to podwyżki nic nie dają każdy czeka wyżej. A tak cykl 2 obniżki po 10gr w ogólnym cenniku i lawina ruszyła 🤑i zacierają ręce. Stary numer ale zawsze działa 😏

Opublikowano

Nie wiem chyba nie Mierzejewski brał auto byka hf od kolegi mojego po 7bruto u mnie był ostatnio handlarz na podwórku za najlepszego hf też mówi że 7brutto da

Opublikowano
1 godzinę temu, HF86 napisał:

Nie mają bydła to podwyżki nic nie dają każdy czeka wyżej. A tak cykl 2 obniżki po 10gr w ogólnym cenniku i lawina ruszyła 🤑i zacierają ręce. Stary numer ale zawsze działa 😏

Widzisz jakie to proste a zarazem skuteczne :)

• Like 1
Opublikowano
5 godzin temu, Pitraszek napisał:

Pawełek taki się cwaniak zrobił?

Opublikowano
17 minut temu, soltys48 napisał:

Coś tak jaskółki niosą

Ale tylko byk?

Mi tez krową grozili. Co smieszne, jak dzwonili z podwyzka w poniedzialek to juz grozili wtedy obnizka na koniec tygodnia/ poczatek przyszlego.

Opublikowano
35 minut temu, pit17 napisał:

Pawełek taki się cwaniak zrobił?

Tak. I tlumaczenie  ze dzis w  nocy sie cena zmienila. A zonie powiedzial ze od wtorku jest wyzsza. Nie ma gdzie juz sprzedawac kazdy aby oszukac albo po 6 zl i 7 procent skitki. 

• Like 2
Opublikowano

A raków k**wa stabilne 6 Max to jest zakład porządny :ph34r:

Opublikowano

I raków także ma co bić to po co przepłacać. 🤑pełno takich rolników jak w plutyczach a ile płacą to płacą sprzedać trzeba i chodowac też lepiej, więcej może kiedyś będzie cena😰 i realne pieniądze i na tej nadzieji dorabjaja się tylko ubojnie iposrednicy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v