Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

20gr na wbcu a pseudo handlarz 50 gr na żywo.festiwal dochodowości ubojni ihanlarzyn trwa.skonczyc panikować 

Opublikowano
2 godziny temu, focusst napisał:

Pasza się kończy sztuki na sprzedanie, cena leci, i co tu teraz robić ?

I to jest główny powód obniżek, a nie żaden śmieszny wirus. Do tego ruch w polu i kasa  potrzebna na nawozy i mamy to co mamy, niestety :/

Skiba od dziś 50 gr w dół na WBC i za HFa jest 11 zł.

Opublikowano

Cena na dziś to 7,5brutto za dobrego byka.... Poszło 5 szt po 7 brutto mieszańca średniego wyglądu w wadze śr. 700 brutto.... Wiek 22-24 m... Odbiorca Szewczyk.... Waga moja... 

Cena leci na łeb bo nikt nie chce byka.... 

Ludzie pchaJa byki wadze poniej 600 kg za 6,5 zł i mniej... masakra 

Opublikowano
2 godziny temu, DANDYS napisał:

Pchać 5 byków rocznych w świat, bo kończy się pasza czy lepiej dokupić 🤔trochę szkoda bo ładne

Goń je w moją stronę.mocne 7 brutto czeka. w drogę powrotną bele zabierzesz 

Opublikowano

Mnie twoje życie erotyczne aż tak nie interesuje.ale jeśli o cenę bydła chodzi to trzeba do wróżbity Macieja dzwonić.ja tam czekam aż wszyscy się wyprzedadza . najwyższej znowu do tony dobijają.

Opublikowano
5 godzin temu, dzikidaniel napisał:

I to jest główny powód obniżek, a nie żaden śmieszny wirus. Do tego ruch w polu i kasa  potrzebna na nawozy i mamy to co mamy, niestety :/

Skiba od dziś 50 gr w dół na WBC i za HFa jest 11 zł.

Mało tego pełna ubojnia bydła, chciałem zawieźć jutro krowę na pilnie -niema miejsca, dziś już pełen magazyn.niby Daniel wziąłby krowę ale miejsca niema, jutro ma dzwonić czy dadzą radę ubić

Opublikowano
2 godziny temu, JarekBazydlo napisał:

Nie chce siać paniki ale od dziś znów cena do dołu O klasa już tylko 11.50zl netto. U mnie byki czekają na sprzedaż i jeszcze czuje że ponad miesiąc zostaną.

Ty spojrz w tym cenniku jeszcze na jalowke jak ladnie spadla. :)

Opublikowano
7 godzin temu, HF86 napisał:

20gr na wbcu a pseudo handlarz 50 gr na żywo.festiwal dochodowości ubojni ihanlarzyn trwa.skonczyc panikować 

Nie przesadzaj, obnizki zaleza od zakladu. U mnie na jednym zakladzie na ktory oddaje poszlo ABY 40gr na miesie ale ciezko tam byka wepchnac bo pelno. Na drugim, 1,30zl na miesie. A tu prosze porownanie z jednego z zakladow z datami:

obraz.png

obraz.png

2 minuty temu, soltys48 napisał:

u kogo spadła??

Wegrzynowo, Biernat, zakrzewski. Na wegrzynowie 1,20zl na MIESIE.

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano

Ciekawe ile mój połamaniec wyjdzie. Na głodnego na wadze 750 nawet ponad bo nie dał się dobrze zwarzyć. Jak bym to sprzedał razem z ostatnimi wyszedł by ponad 7tyś Jutro ma być ubój. 

Opublikowano
1 minutę temu, karolr2 napisał:

Znaczy o co ci chodzi?

To bylo do mnie.

7 minut temu, JarekBazydlo napisał:

Co Ty do najlepszego zakładu nie oddajesz?:)

Kurde, po co, tak dobrze placa, ze w miesiac sie milionow dorobie i nie bede mial co robic a ja lubie sie uj***c.

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v