Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mi też coś dziś cwierkali że jakiś wyjazd z dołka się szykuje.aby zaraz w głębszy nie wpaść😉 luniesie 12.3 netto o 

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Pochwał się choć raz po ile ty masz na zakładzie 

Edytowane przez Gość
Cytowanie poprzedniego posta
Opublikowano

Ja swojej ceny nie zdradze ale np. Wegrzynowo ktore zazwyczja lubi dac w miare wysoko cene i odbic sobie na wybiciu daje aktualnie 12,30. Cennik przyszedl z godzine temu. Nawet przy 13zl netto za O klase nie dasz za HFa prawie 7 netto.

Opublikowano
3 godziny temu, Cybulek17 napisał:

@tomcio551Przy takim stadzie to pewnie liczysz wszystkie koszta 

Gdybym wszystko liczył to by mnie już nie było.....Kto liczy wszystko tego już nie ma.takie jest moje zdanie....

Spadnie cena teraz po niedzieli bo nawozy to tamto ale.nie dużo z 50 groszy.....

19 minut temu, Kentar napisał:

Ja swojej ceny nie zdradze ale np. Wegrzynowo ktore zazwyczja lubi dac w miare wysoko cene i odbic sobie na wybiciu daje aktualnie 12,30. Cennik przyszedl z godzine temu. Nawet przy 13zl netto za O klase nie dasz za HFa prawie 7 netto.

No to po co to piszesz jak nie powiesz....

Opublikowano

kentar spokojnie. przełożyli mi odbiór z jutro na po niedzieli. wrzucę jak zwykle rozliczenie.

Opublikowano
35 minut temu, tomcio551 napisał:

Spadnie cena teraz po niedzieli bo nawozy to tamto ale.nie dużo z 50 groszy.....

No jo tyle zostaje na byku , że te - 400 zł na sztuce to drobne. 

Wychodzi na to,  że mnie"nie ma" bo ja wszystko liczę dokładnie , każdy kto robi coś z głową liczy koszta. 

Chcesz powiedzieć,  że mając niecałe  300 opasów nie znasz kosztu wyżywienia jednej sztuki,  domniemanego zysku czy ilości  pobieranej paszy ? 🧐  

Opublikowano
28 minut temu, Cybulek17 napisał:

Wychodzi na to,  że mnie"nie ma" bo ja wszystko liczę dokładnie , każdy kto robi coś z głową liczy koszta. 

Chcesz powiedzieć,  że mając niecałe  300 opasów nie znasz kosztu wyżywienia jednej sztuki,  domniemanego zysku czy ilości  pobieranej paszy ? 🧐  

A to sobie licz co Ty mnie obchodzisz.....wazne ze ja żyje z tego....

Przed chwilą, tomcio551 napisał:

To sobie ić do pracy i tyle.....

Opublikowano

jednak reformy kanali wam się udzieliły :D niedługo napiszecie że po co te podwyżki skoro jest dobrze. 😂 też mam taką informację także coś jest na rzeczy i te 13 zł za O no może jeszcze nie w tym tygodniu ale może w ciągu dwóch.... ???

Opublikowano
7 minut temu, kali2107 napisał:

jednak reformy kanali wam się udzieliły :D niedługo napiszecie że po co te podwyżki skoro jest dobrze. 😂 też mam taką informację także coś jest na rzeczy i te 13 zł za O no może jeszcze nie w tym tygodniu ale może w ciągu dwóch.... ???

Zgadnij kto u nas tak teraz celowo zaniża... 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Cybulek17 napisał:

To jego hobby.. Nie liczy bo po co jak dostanie za byka 4,5 tysia. A to że 4400 kosztowała pasza to przecież nieistotne.. 

Edytowane przez tomaszmab
Opublikowano

Panowie mam pytanie ktos z was zajmuje sie chodowla odsadkow takich 300-400kg ? I jaka jest cena za takiego byczka w sensie za kilogram chodzi mi o mieszance albo hf nie bydlo rasowe 

I czy znacie kogos kto skukuje takie byczki w lodzkiem ?

Opublikowano

Przejrzałem kilka ostatnich stron i takie pytanie mi się nasuwa. Jak z realnym  terminem płatności ? Pokrywa się z fakturą u was czy przedłuża , zarówno u tych dużych odbiorców jak i u tych mniejszych. To chyba też ważne oprócz ceny.

Opublikowano
1 godzinę temu, tomcio551 napisał:

To sobie ić do pracy i tyle.....

A ja pier**le gdzieś do pracy.jestem sam u siebie prezesem.....

Opublikowano

osi na fakturze 10 dni. płaca 7-9 dnia. Mardi zawsze 14 dnia. za 1% z faktury 7dnia za 1.5% kasa od reki.Rafalex pisze 14 płaci 15 16 dnia. Czarnecki było 14 jest teraz znacznie dłużej. To z mojego doświadczenia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v