Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
36 minut temu, hoodoowca napisał:

10 szt do OSI 12,4+vat za O zostało jeszcze 50 szt i koniec zabawy.

To albo oni sa jacys popier... albo ja trafilem na taka babka przez telefon. Oficialny cennik za O to 11.70 i to jest po podwyzce na ten tydzien. 12.40 to jest cennik na U. 

Dwa razy sie pytalem, czy te ceny to sa napewno juz ze wszystkimi ich smiesznymi dodatkami.

Edytowane przez asus921
Opublikowano

ponawiam uczciwie wybicie czy nie?

bo oddałem 10 jałówek mieszańców ale nie typowych hf do mckeen przed modernizacją to średnie wybicie na poziomie 50% tragedia...

• Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, kjak napisał:

bo oddałem 10 jałówek mieszańców ale nie typowych hf do mckeen przed modernizacją to średnie wybicie na poziomie 50% tragedia...

Z czego  te wybicie wzioles? 

Edytowane przez Gość
Opublikowano
17 minut temu, kjak napisał:

Mam wybicie z Tarnowa jałowka 49   /  51,5 procent

• Confused 1
Opublikowano
24 minuty temu, kjak napisał:

Znajomy handlarz 2 razy sie skusil bo oferowali wysokie ceny i dwa razy miesiac wkurwiony chodzil jak dal do mckeena po naczepie.

• Haha 1
Opublikowano
28 minut temu, kjak napisał:

Z czego te wybicie wzioles? Ostatnia sprzedaż jałówki słabe i stare

15809258530061431433428.jpg

Opublikowano
5 minut temu, JarekBazydlo napisał:

Spokojnie kupisz taniej jak po 12zl.

miał byś takie ??

Opublikowano

Ja nie handluje bydłem. Wystarczy troszkę przypilnować olx i już można coś kupić albo jak więcej czasu wybrać się na mazury.

Już widzę gówno burza wybuchnie... Głupie teksty jak zwykle się sypią. Standard na AF.

Opublikowano

jałowki hf/sm hf/ch i ogólnie krzyżówka 2 hf ale w dość dobrym mięsie wybicie średnie 50% wiek ok 24 mc przy czym najleprza 51% a hf 49%

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, JarekBazydlo napisał:

Ja nie handluje bydłem. Wystarczy troszkę przypilnować olx i już można coś kupić albo jak więcej czasu wybrać się na mazury.

Już widzę gówno burza wybuchnie... Głupie teksty jak zwykle się sypią. Standard na AF.

Zadałem Ci pytanie bez podtekstów 

Na Mazurach jestem często i zapewniam Cię że w dobrej genetyka i wadze ok 250kg taniej nie znajdzie

4 minuty temu, kjak napisał:

jałowki hf/sm hf/ch i ogólnie krzyżówka 2 hf ale w dość dobrym mięsie wybicie średnie 50% wiek ok 24 mc przy czym najleprza 51% a hf 49%

Wg mnie zostałeś wydymany

Edytowane przez soltys48
Cholerna autokorekta
Opublikowano (edytowane)

Jarku nie matacz faktami

Doskonale pamiętasz jak pisałem gdzie kupuje a gdzie nie....

To do czego zmierzasz to nie mazury 

Nie raz nie pełna 100 lepsza niż pełna 

Edytowane przez soltys48
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v