Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Rolnik_Kujawy napisał:

To żegnamy reklamy. Nic sensownego nie wniosłes tu. No chyba że zazdrościsz innym że im się chce a Tobie już nie

Wniosłem tyle, że każdy zastanowi się choć przez chwilę nad sensem hodowli. A to już dużo. Młode zdrowe chłopy, a łazicie przy tym za mniej, niż najniższa krajowa 😡😡 A jak powie się prawdę, to kółko wzajemnej adoracji dojeżdża Cię jak niejakiego Kanalię. Jeden z nielicznych na tym forum, co potrafi liczyć i nazwać rzeczy po imieniu. Mi z racji wieku nie przystoi się kłócić, ale pamiętam, że identycznie potraktowano czy to Gabriela Janowskiego, czy Andrzeja Leppera. Wyśmiano. Ale który z dzieciaczków tutaj pamięta, dzięki komu jest KSC? A dzięki komu Nordzucker itp? 

2 godziny temu, Rolnik_Kujawy napisał:

To żegnamy reklamy. Nic sensownego nie wniosłes tu. No chyba że zazdrościsz innym że im się chce a Tobie już nie

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Wiesiek na tym forum jest paru handlarzy i paru trolli internetowych którzy kazdego co ma inne zdanie od wariata wyzywają.

Rozmowy to tu są takie najczęśćiej

" chłopaki zaraz ceny będą rosły bo handlarzyki jadą za bydłem" a potem " jak to się dzieje bydła brakuje a cena jeszcze w dół"- zdziwienie geniusza ekonomi w gumiakach ze wolnego rynku w polsce niema a prawo podaży i popytu jak celibat u księży niby jest zadko jednak stosowany

Albo sprzedałem za 7,5 byka waga handlarza bo wiadomo ze handlarz musi cość uszczknąć- ergo musi mnie okraść pare kg  to przecież normalne

albo nie płaci terminowo ale zawsze płaci- ergo jestem rolniczym prowidentem dla handlarza daje mu kredyt na 0 %

a juz rozwala mnie stwierdzenie jak z kasą czy jest wypłacalny??? kurde idz do kasyna jak lubisz hazard . 

Waga rolnika i gotówka od handlarza a nie głupie pytania na forum o jego wypłacalność .

Ktoś mi powiedział ze rolnik jest niereformowalny  puki na własnej d.... nie doświadczy to i papiezowi nie uwierzy w nic.

Opublikowano
2 godziny temu, karolr2 napisał:

Nie wiem ale czuje smród z daleka. najpierw maszyna w Hiszpanii jak napisałem że tam pracuje i mogę zaraz podjechać to już w Norwegii

Zgłoś to na policję, MOŻE sprawa trafi do policjanta, któremu się chce i przyczynisz się do złapania oszusta.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, WiesławZetor napisał:

Wniosłem tyle, że każdy zastanowi się choć przez chwilę nad sensem hodowli. A to już dużo. Młode zdrowe chłopy, a łazicie przy tym za mniej, niż najniższa krajowa 😡😡 A jak powie się prawdę, to kółko wzajemnej adoracji dojeżdża Cię jak niejakiego Kanalię. Jeden z nielicznych na tym forum, co potrafi liczyć i nazwać rzeczy po imieniu. Mi z racji wieku nie przystoi się kłócić, ale pamiętam, że identycznie potraktowano czy to Gabriela Janowskiego, czy Andrzeja Leppera. Wyśmiano. Ale który z dzieciaczków tutaj pamięta, dzięki komu jest KSC? A dzięki komu Nordzucker 

Swoje przeżyłeś teoretycznie to innym daj żyć. A skąd wiesz ile komu zostaje? Co Ty prorok jesteś czy jak? Niech każdy robi swoje i po swojemu a Tobie nic do tego jak trzymazz trzy sztuki na krzyż to ile robisz tyle masz. Ale jakbyś nie zauważył czasy się ciut zmieniły a odnośnie prawdy ... sa 3, Twoja to ta ostatnia😁

Edytowane przez Rolnik_Kujawy
Opublikowano
2 godziny temu, 6MaaJsTeR9 napisał:

A to ,,wy'' od tych z biedronia i palikota ? Aaa to przepraszam w imieniu dziadka

Pamietaj że zawsze,e lepiej być ,,za,,biedroniem niż ,,przed,,🤪

Opublikowano
39 minut temu, Karollorak93 napisał:

Nie znam handlarza który mógłby mieć kaca moralnego w przeciwnym razie dawno przestałby być handlarzem :) 

Ale Kentar  widac po oczach że ma))))) On podobno postanowił wszystko co ukradł oddać rolnikom ))))) Mówi że sprzeda cały majątek , oda wszytkim których okradł na wadze, cenie i kulawiznach kasę. Bo chce mieć poczucie ze to co po oddaniu pokrzywdzonym to uczciwie zarobiony majątek))))

Myśle ze jak to zrobi spotkamy Kentara na dworcu centralnym w Warszawie:D

Opublikowano
3 minuty temu, kanalia36 napisał:

Ale Kentar  widac po oczach że ma))))) On podobno postanowił wszystko co ukradł oddać rolnikom ))))) Mówi że sprzeda cały majątek , oda wszytkim których okradł na wadze, cenie i kulawiznach kasę. Bo chce mieć poczucie ze to co po oddaniu pokrzywdzonym to uczciwie zarobiony majątek))))

Za reke nie zlapales to nie obrazaj.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, bobienko napisał:

Pamietaj że zawsze,e lepiej być ,,za,,biedroniem niż ,,przed,,🤪

Ja ,Ty i jeszcze duże grono musi być za Biedroniem👍 Ale uwierz są tacy to chcieli by przed:ph34r:

Edytowane przez Gość
Opublikowano
1 godzinę temu, WiesławZetor napisał:

Wniosłem tyle, że każdy zastanowi się choć przez chwilę nad sensem hodowli. A to już dużo. Młode zdrowe chłopy, a łazicie przy tym za mniej, niż najniższa krajowa 😡😡 A jak powie się prawdę, to kółko wzajemnej adoracji dojeżdża Cię jak niejakiego Kanalię. Jeden z nielicznych na tym forum, co potrafi liczyć i nazwać rzeczy po imieniu. Mi z racji wieku nie przystoi się kłócić, ale pamiętam, że identycznie potraktowano czy to Gabriela Janowskiego, czy Andrzeja Leppera. Wyśmiano. Ale który z dzieciaczków tutaj pamięta, dzięki komu jest KSC? A dzięki komu Nordzucker itp? 

Oglądałem kiedyś taki fajny film "Podziemny krąg" z Bradem Pittem, i tak sobie myślę... Kanalia ty czasem nie masz forumowego rozdwojenia jaźni... Ty i Wiesiu to czasem nie jedność??? 🤣🤣🤣

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Kentar napisał:

Za reke nie zlapales to nie obrazaj.

No przecież sam się przyznałeś!!! Ja powiedziałem ze 100 zł dawałem kierowcy  z osi aby zostawał lekko utykajace bydło abys Ty mógł kupić w cenie leżaka.

A po za tym w va bank jest taka scena jak Kwinto jest aresztowany on się pyta za co? Panie Kwinto Pana można za samo nazwisko. To samo z handlarzem bydła można aresztować za samą profesje. Tak wiadomo że ukradł  kwestia tylko jaka suma. 

Opublikowano

Są tu osoby co mają mnogość kont 😏

8 minut temu, Berthold napisał:

Oglądałem kiedyś taki fajny film "Podziemny krąg" z Bradem Pittem, i tak sobie myślę... Kanalia ty czasem nie masz forumowego rozdwojenia jaźni... Ty i Wiesiu to czasem nie jedność??? 🤣🤣🤣

Opublikowano

ursus może i są ale ja mam renomę:D Kanalia to Kanalia innych kont mi nie potrzeba

Opublikowano
7 minut temu, kanalia36 napisał:

No przecież sam się przyznałeś!!! Ja powiedziałem ze 100 zł dawałem kierowcy  z osi aby zostawał lekko utykajace bydło abys Ty mógł kupić w cenie leżaka.

A po za tym w va bank jest taka scena jak Kwinto jest aresztowany on się pyta za co? Panie Kwinto Pana można za samo nazwisko. To samo z handlarzem bydła można aresztować za samą profesje. Tak wiadomo że ukradł  kwestia tylko jaka suma. 

Pokaz mi, gdzie napisane jest chociaz w domysle, ze kupione w cenie lezaka. Jesli nie, to pokaz, ze jestes taki moralny nie to co k**wy handlarze i przepros. :)

Opublikowano
1 minutę temu, Kentar napisał:

Pokaz mi, gdzie napisane jest chociaz w domysle, ze kupione w cenie lezaka. Jesli nie, to pokaz, ze jestes taki moralny nie to co k**wy handlarze i przepros. :)

Kentar skoro kierowca osi zostawił utykającego to Ty jak zapłaciłeś jak za normalnego???? chyba nie czyli w domyśle jak za lezaka no może byłes dobroduszny i dałeś połowe ceny. Tak czy tak rolnik takiej stawki jaką powinien dostać nie dostał  

Opublikowano

Zaplacilem normalnie bo u mnie takie sztuki przechodza bez bicia. Nastepnym razem sam zadzwoni i moze jeszcze sasiadowi podrzuci nr i tak dalej, reklama pantoflowa jest najlepsza.

W twoim umysle to kazdy handlarz handluje z kazdym jeden raz i przy tym jednym razie chce go wy***ac ile sie da.

Przepros, nie badz kanalia.

Opublikowano

Kentar bez jaj zapłaciłeś 100 zł kierowcy oszustowi z OSi i zapłaciłeś normalnie rolnikowi. czyli dołozyłeś do tego byka ????  Kto ci w to uwierzy????

Opublikowano

Wiadomo, że każdy handlarz ma za uszami. Trzeba po prostu wybierać tego, któremu wystarcza mniejsza łyżeczka, a tego od chochli wypier*olić za bramę. ;)

Opublikowano
2 minuty temu, Kentar napisał:

Nie odpisze, zostawie Cie innym na pozarcie za ten komentarz.

Kentar taka prawda, handlarz da sobie tyłek ogolić zardzewiałą żyletką byle grosza nie stracić  na nową a co dopiero pomuc biednemu rolnikowi. Ja wiem ze wy wszyscy całe zycie dokładanie do interesu i ledwo na Zus wam starcza.

Opublikowano

Kentar ja znam duzo handlarzy ale tylko jeden jest uczciwy ale daje najniższe ceny bo mówi wprost waż sobie gdzie chcesz ja woże do tej i tej ubojni i tyle dostaje i musze te 20-30 gr na kg zarobić.  Po za tym to duży rolnik i handel to dodatkowa działalność aby zona miała emeryture z zus a reszta handlarzy to więksi lub mniejsi złodzieje i oni to wiedzą bo żadnego w kościele nie zobaczysz sumienie gryzie.

Opublikowano
Piegus napisał:

Wiadomo, że każdy handlarz ma za uszami. Trzeba po prostu wybierać tego, któremu wystarcza mniejsza łyżeczka, a tego od chochli wypier*olić za bramę. ;)

Dokładnie. Nie chcę się z wami kłócić lecz obserwacją a dokładniej sporo handlarzy jeździ po okolicy od x lat. Dawniej normalni ze starymi autami w miarę dobrymi cenami. Minęło kilka lat złote zęby łańcuch na szyi, ręce nowe samochody i "cwaniacka" gadka i ceny słabe. Nikogo nie osądzam ale handlarz dorabia się na rolniku i taka prawda... 😔

• Like 1
  • Thanks 2
Opublikowano
50 minut temu, kanalia36 napisał:

Tyranek do tej pory pier**liłeś od rzeczy i nie obrażałeś mocno ale teraz z leksza przegiąłeś....

46 minut temu, Berthold napisał:

NIe nie, przypuszczam,że to kogo innego kopia

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v