Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 minut temu, Berthold napisał:

Niezłą reklamę nam na Fb dzisiaj zrobili 🤣🤣🤣 Giełda bydła, ktoś czytał komentarze??? Czytał czytał bo tam sami nasi piszą... 😋

Żeby się czasem nie posrali  ja miesiąc za kasą poczekają 😁

Opublikowano
2 godziny temu, ab23 napisał:

Potaniało? Sprzedane?

Już nima....

2 godziny temu, Berthold napisał:

Niezłą reklamę nam na Fb dzisiaj zrobili 🤣🤣🤣 Giełda bydła, ktoś czytał komentarze??? Czytał czytał bo tam sami nasi piszą... 😋

Przytocz proszę bo nie mam FB

Opublikowano (edytowane)

TVN i jemu podobni jest zbulwersowany tym, że w komisji przy projekcie nowej ustawy ograniczającej samowolę m.in. organizacji (pseudo)prozwierzęcych brali udział ludzie skazani za znęcanie się nad zwierzętami. 

Dzisiaj akurat był na TVN wywiad z jakąś prawniczką z VIVA, która była też tym faktem zbulwersowana, ale chyba przez nieuwagę powiedziała, że  jedna z tych osób została skazana za utuczenie swoich 4 psów.

Edytowane przez soltys147
  • Haha 1
Opublikowano
13 minut temu, debrzyna napisał:

Moze masz ograniczony 😊 

To wiosna powiało u Ciebie czy już lato ?

Ten Twój nick to za bardzo kanalią zalatuje Myslałem że to on takiego pogodnego awatara sobie zafundował

Nie mam ograniczonego, po prostu nieskutecznie szukałam :P

Wiosna, wiosna, wiosna :D

Ja dlatego tego awatara wstawiłam, żeby się już wam nie myliło. A Ty i tak pomyślałeś, że to nasz kolega... 

• Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, zbitom793 napisał:

Mocie

Screenshot_20200120-221051.png

A te nazwiska coś mi mówią 🤔

3 minuty temu, Baks00 napisał:

Dlatego właśnie  najlepiej czasami za dużo  nie mówić, a przenieść  się na priv.

I priv nie można ufać....

@Kallina86A powiedz ni coś tak długo Byłaś UŚPIONA?

Opublikowano
28 minut temu, Rolnik7343 napisał:

Ja pier**le ... Nawet nie wiem jak to skomentować

https://lovekrakow.pl/aktualnosci/obornik-w-wielkim-miescie_33868.html

Mnie już nic nie zdziwi, jak na wiosce ludziom z gospodarstw ( już przeje....nych, a takich coraz więcej) ) gnój przeszkadza, drogą nie daj boże coś spadnie to masz 30 min bo psy przyjadą. Samoloto-gnojary  trzeba będzie kupić i w nocy rzucać. Ale karma wróci, jak będą zdychać od tej chemii  

Opublikowano
10 minut temu, szaman1 napisał:

Mnie już nic nie zdziwi, jak na wiosce ludziom z gospodarstw ( już przeje....nych, a takich coraz więcej) ) gnój przeszkadza, drogą nie daj boże coś spadnie to masz 30 min bo psy przyjadą. Samoloto-gnojary  trzeba będzie kupić i w nocy rzucać. Ale karma wróci, jak będą zdychać od tej chemii  

Szybciej Cię Pan miastowy zrozumie na wsi jak taki dziad co z gilem pod nosem najwyżej wzrokiem sięgał do krowiego ogona jak popasał na rowie. Tatusiowe gospodarki poszły w konsumpcje ale i przy okazji intelektu na pół wsi teraz naciągną.

I nie ma mowy że jakaś karma do nich wróci ich kotlet z tektury i tak będzie bardziej syty od swojskiej kielbasy. Takiego towarzystwa nic prócz głodu i nędzy nie zmieni.

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v