BercikTX

Czy ciagnik wart kupna

Polecane posty

izydor6280    1086

wyglądem się nie robi, a na zdjęciach to zawsze będzie pięknie i ładnie

co do samego ciągnika cena kosmos, opona już nie za ciekawa, na plus przedni podnośnik i komplet zaczepów, reszta to oceny na miejscu

Polska B

Kupię zwrotnicę lewą oś okrągłą c330/360

Wiadomość z agroFakt.pl

BercikTX    0

Dzięki za odp. Ciągnik kupiony wziąłem go za 50500. Jest co nie co do poprawek, nie powiem ze nie. Ale ogólnie jest ok i nie było za bardzo się do czego przyczepić. Silnik i skrzynia ładnie pracuje . 

Zastanawia mnie tylko turbo czy pracuje bo go nie słychać jak dodaje się gazu. Ile może kosztować turbo do takiej reni ? 

BercikTX    0

ogulnie to pali ładnie , praca silnika tez jest bardzo ładna i normalnie się wkręca na obroty i nie kopci tylko jak po odpaleniu jak mocno zimny to trochę przy kopci . 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez AlbertBert
      Witam. Jak wyłączyć napęd w tym traktorze? Posiadalem kiedys starsza renowke i byl załączany mechanicznie, poprzez dźwignie nad zmiania predkosci walka. Nie widze tu zadnej dzwigni ani przycisku by go wyłączyć.
    • Przez Moriss97
      Witam! Wszystkich. 
      Mam pytanie odnośnie wyjść hydraulicznych i rozdzielacza. W renault 113.14. ^86 rok.

Mam 2 wyjścia. Pod dźwignią 1,2 A 3 dźwignią jest ale nie ruchoma tak jakby nikt jej nie używał. A muszę podłączyć pracę. 1 wyjście na podbierak A drugie to para na klapę. 
      Pytanie brzmi jak to rozwiązać. ? Ruszy ta 3 dźwignią? Czy zastosować jakas przejściówkę jak na podleczenie klapy? 

Dodam e czytalem inne tematy odnośnie tych ciagnikow. I nie znalazłem rozwiązania. 
      Pozdrawiam i dziekije za pomoc.

Jeszcze dodatkowe foto

• Przez xaa
      Witam mam problem z ciągnikiem, mianowicie podłączyłem prasę i chciałem włączyć wałek ale nie mogłem ruszyć dźwignią. Bez wałka mogę ruszyć dźwignią i wszytko chodzi. Nie wiem co jest przyczyną.
    • Przez Pawel507366
      Mam problem gdyż miga mi kontrolka i na wolnych obrotach tragicznie chodzi wspomaganie 
      Oleju na miarce jest pomiędzy min a max filtry 2 wymieniłem i problem nadal jest 

• Przez krystiab
      Witam wczoraj w Renault75-14 gdy była trochę większa trawa zatrzymywał się wałek (coś takiego jak by zaczynał się ślizgać ) . Wiecie panowie co może być przyczyna, tarcza wom do wymiany ? 
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj