-
Podobna zawartość
-
Przez AlbertBert
Witam. Jak wyłączyć napęd w tym traktorze? Posiadalem kiedys starsza renowke i byl załączany mechanicznie, poprzez dźwignie nad zmiania predkosci walka. Nie widze tu zadnej dzwigni ani przycisku by go wyłączyć.
-
Przez Moriss97
Witam! Wszystkich.
Mam pytanie odnośnie wyjść hydraulicznych i rozdzielacza. W renault 113.14. ^86 rok.
Mam 2 wyjścia. Pod dźwignią 1,2 A 3 dźwignią jest ale nie ruchoma tak jakby nikt jej nie używał. A muszę podłączyć pracę. 1 wyjście na podbierak A drugie to para na klapę.
Pytanie brzmi jak to rozwiązać. ? Ruszy ta 3 dźwignią? Czy zastosować jakas przejściówkę jak na podleczenie klapy?
Dodam e czytalem inne tematy odnośnie tych ciagnikow. I nie znalazłem rozwiązania.
Pozdrawiam i dziekije za pomoc.
Jeszcze dodatkowe foto
-
Przez xaa
Witam mam problem z ciągnikiem, mianowicie podłączyłem prasę i chciałem włączyć wałek ale nie mogłem ruszyć dźwignią. Bez wałka mogę ruszyć dźwignią i wszytko chodzi. Nie wiem co jest przyczyną.
-
Przez Pawel507366
Mam problem gdyż miga mi kontrolka i na wolnych obrotach tragicznie chodzi wspomaganie
Oleju na miarce jest pomiędzy min a max filtry 2 wymieniłem i problem nadal jest
-
Przez krystiab
Witam wczoraj w Renault75-14 gdy była trochę większa trawa zatrzymywał się wałek (coś takiego jak by zaczynał się ślizgać ) . Wiecie panowie co może być przyczyna, tarcza wom do wymiany ?
-