Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
45 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Ale piękny💕

Ale super💪🏻

Kurła jakbym miał 20 parę lat to już bym jechał, nie dość że ideał to jeszcze w lubelskim.

Teraz kupić to ile tych żniw zostało, nawet nie nacieszyłby się bo zaraz do piachu. 😭😭😭

RYSIU NIE ZA TE pieniążki, już  wolał bym coś zachodniego za połowę kwoty.

Opublikowano

Można już i ciągnikiem po jeziorze pływać. I na ryby.😀

Opublikowano
54 minuty temu, Agrest napisał:

Można już i ciągnikiem po jeziorze pływać. I na ryby.😀

Jutro zakładam do 30 od bizona i jazda do stawu 😊

Opublikowano
3 godziny temu, 6465 napisał:

Piszesz o farmerze Maćka?  Tam młody mu chyba w dupe daje ostro. 

Tak, przecież dwa domy od niego mieszkałem parę lat temu. Młody oczywiście go tam zdrowo użytkuje, ale od tego raczej na środku się nie ugiął przecież, tym bardziej że ma ramę od tura pod spodem

1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

Pytałem max 12mm, powyzej na indywidualne zamowienie, ok 350 zl sztuka wychodzi to mam oryginalna za podobne pieniadze...

Poza rozmiarem sprężyny ważna jest również jej twardość, ściśliwość/rozciągliwość, bez tego marne szanse że coś dobierzesz. Może się okazać że wymiar się zgadza a sprężyna jest za miękka i nie da się maszyną pracować

Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

Poza rozmiarem sprężyny ważna jest również jej twardość, ściśliwość/rozciągliwość, bez tego marne szanse że coś dobierzesz. Może się okazać że wymiar się zgadza a sprężyna jest za miękka i nie da się maszyną pracować

tam w zabezpieczeniu to raczej nie bedzie problemu z tym parametrem, z reszta  z tego co czytałem podał wymiary 2 sprężyn które chyba siedzą  jedna w drugiej a z tyłu za śrubą jest nakrętka do regulacji o ile robi tak jak w typowych zabezpieczeniach fabrycznie zrobionych

Opublikowano
7 godzin temu, szymon09875 napisał:

Wie ktoś gdzie kupie sprężyny naciskowe ? Potrzebuje 3 sztuki Długość 570mm pręt 11mm srednica wewnatrz 47mm i 3 sztuki 570mm  pret 16mm i srednica wewnątrz 70mm, potrzebuje je do zabezpieczenie slupicy do scierniskowca, i nigdzie powyzej 10mm nie moge znalezc

Jakbyś był przelotem w Wituni , tam jest WYTWÓRNIA sprężyn

@KlimekPL

https://www.olx.pl/oferta/ford-7840-CID757-IDCwERj.html#2d11bf1ecd

Opublikowano (edytowane)
59 minut temu, simson2812 napisał:

poszukuję rozsiewacz rauch zsb mds najlepiej orginał stan może być do poprawek blacharskich najlepiej mazowieckie lubelskie. ktoś coś? 

Mam już wypiaskowanego MDS do poskładania. Zachodniopomorskie. Priv. 

Edytowane przez chmurek
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v