Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, bratrolnika napisał:

@Agrest 

ile dokupiłeś???

2,91ha

1 godzinę temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

@Agrest A co twoja żona będzie robić na tych hektarach jeśli można spytać?

Pewnie nic, ewentualnie przy zbiorze porzeczki pomagać.

Nie bierz na poważnie tego ,że żona chce kolejne ha.😉

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Agrest napisał:

2,91ha

Pewnie nic, ewentualnie przy zbiorze porzeczki pomagać.

Nie bierz na poważnie tego ,że żona chce kolejne ha.😉

dokładnie z ziemią jest tak że jak jest okazja to się kupuje,

@Rolnik_z_Podkarpacia  np masz pole podzielone na 10 działek, posiadasz 8 to tych 2 nie dokupisz? z resztą ziemia to towar mocno ograniczony więc lepiej mieć jak nie mieć 

Edytowane przez igor10246
Opublikowano
rabit500 napisał:

Mój wujek ma 8240 i bardzo sobie chwali komfort jazdy spoko i naprawdę niewielkie spalanie w stosunku do mocy. I jak do tej pory bez jakiś większych awari. A lekko niema w większości praca na walku (rebak do gałęzi do 20cm, mulczer leśny 2.25m, a oprócz tego transport bo jedzie 50km/h. I zimowe utrzymanie.

Jak z dostępem do części, był z czymś problem?

Opublikowano

Odkąd to oglądam to nikt się nie interesował Fastrackiem JCB.

Opublikowano
24 minuty temu, Belaruss820 napisał:

@Agrest po ile za ha i jaka klasa jeśli można wiedzieć?

46,4tys/ha, 14 arów II, reszta IIIa, 

Opublikowano

Za droga ciągle leży ściernia nie ruszana za 25 tys za ha ale 5/6 klasa. Facet powiedział że chce 100tys. Za pole jakieś 3,62ha i do tego łąka z 80ar w innym miejscu ale razem chce sprzedać. Nie chce nawet negocjować. Teść chce mu dać 60tys za wszystko to się nie zgadza😀

Opublikowano

Córka chce mieszkanie kupić bo od męża pijaka chce odejść,taka sytuacja. Pole tak uprawiane że owies w tym roku w maju posiany a koszony jakoś we wrześniu. Ogólnie pole zaniedbane i mam nadzieje że nikt tego jeszcze nie kupi to w następnym roku może zejdzie z ceną.

Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, Agrest napisał:

Tak było jeszcze 5 dni temu.

Mi niepotrzebne, ale żona ładnie prosiła to kupiłem. Niech się męczy.😁

Z żonami jest tak ze by ci nastawili byków,kazali kupować pole i tak w nieskończoność a same nie robią bo mają prace i dzieci.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
3 minuty temu, Wiesi0 napisał:

Z żonami jest tak ze by ci nastawili byków,kazali kupować pole i tak w nieskończoność a same nie robią bo mają prace i dzieci.

To było żartem pisane, żona przeciwna zakupom ziemskim

Opublikowano
5 minut temu, Wiesi0 napisał:

Bzdury gadasz

Moja Pani zabrania mi wręcz dostawiania kolejnych sztuk a co wiecej jest GŁÓWNYM żywicielem rodziny

Opublikowano

A mi by jeszcze oborę kazała stawić ale przy bydle nie robi bo ma dobrą pracę.

Opublikowano

Ty popatrz czy za długo w robocie nie zostaje. Bez powodu roboty nie dokłada😁😉

Opublikowano

Nic z tych rzeczy porostu kobiety myślą ze cały świat zwojują ale szkoda ze nie swoimi rękami.

Opublikowano
3 godziny temu, griga napisał:

https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/x2bp6/ 

Może ktoś ma chęć na którąś maszynę

Ten paszowóz bym wziął jakbym miał nadmiar gotówki i wrzucil na niego swój kilkuletni kociołek.

2 godziny temu, Wiesi0 napisał:

Odkąd to oglądam to nikt się nie interesował Fastrackiem JCB.

Jak nie. Ja nawet kilka oglądałem, jednym pojeździłem i mało brakowało żebym kupił.

Opublikowano

Jest parę w okolicy to zasuwają jak ciężarówki.Patrzyłem i to nie tanie maszyny.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v