Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
4 godziny temu, mf362 napisał:

O

Tata ma taką pancerna 1.3 tyle trochę za slaby na 1100kg porównać z moim 1.6 ;)

Przyznam że cicho jest w 1.3 dluzsze przełożenia= mniejsze obr silnika na,poszczególnych biegach/prędkości 

Tylko ma jedną wadę haka nie da sie założyć coś papiery nie puszczają podobno.

U mnie teraz amortyzator padł

• Like 1
Opublikowano

kolega opowiadał o jakimś tam modelu vw . Jego znajomy kupił okazyjnie wizualnie super firma z 8 tyś. Padnięty był jeden Amorem koszt 5 tyś sztuka. Zamienników brak. W koncu jakoś dopasowaniu od passata i auto poszło dalej w świat.

• Haha 1
Opublikowano
9 godzin temu, farmtrac8244 napisał:

Tylko ma jedną wadę haka nie da sie założyć coś papiery nie puszczają podobno.

U mnie teraz amortyzator padł

60koni wgl nie moze miec haka a 70koni 100kg to pustą nawet nie wolno 

No niestety ;) Tata wymienial w 2016 200zl szt tył amortyzatory 

Opublikowano

Mf cos glupoty gadasz, mialem kiedyś golfa II 1,6 d tam bylo chyba 58 koni jak byl nowy a hak miał, zreszta maluchy z hakami też bylo widac.

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, tobi866 napisał:

Mf cos glupoty gadasz, mialem kiedyś golfa II 1,6 d tam bylo chyba 58 koni jak byl nowy a hak miał, zreszta maluchy z hakami też bylo widac.

W dowodzie tak pisze w rubryce dopuszczalna masa całkowita przyczepy .golfik ma krótką skrzynie w miarę odpycha sie.Mnie tez to zaskoczylo bo przecież cc900 maja,haki..

Mam dwa auta to mogę porównać , zresztą nie chcialbym ciągnąć 1.3 przyczepki byle góra i 2b braknie mocy (mega dlugie biegi)

Edytowane przez mf362
Opublikowano

Nie pisz głupot. Możliwość montażu haka wynika przede wszystkim od homologacji auta. Producent określał czy dany model może go mieć. Dlatego np. Fiat CC lub SC może mieć hak, a Daewoo Tico nie może. 

Opublikowano
tobi866 napisał:

Mf cos glupoty gadasz, mialem kiedyś golfa II 1,6 d tam bylo chyba 58 koni jak byl nowy a hak miał, zreszta maluchy z hakami też bylo widac. Mało tego że wychodziły maluchy z hakiem. Ile wójek maluchem z przyczepka rzodkiewki do Warszawy wywiozl. ponad 100 km w jedną stronę. Nieraz po prostu konstrukcyjnie nie dało się założyć haka . Tak miał bodajże matiz albo tico .

https://www.olx.pl/oferta/inter-hary-ihc-644s-zarejstrowany-z-turem-lub-zam-na-mniejszy-lub-auto-CID757-IDCHNGj.html. Ale sprytny tur.

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, red83 napisał:

Nie pisz głupot. Możliwość montażu haka wynika przede wszystkim od homologacji auta. Producent określał czy dany model może go mieć. Dlatego np. Fiat CC lub SC może mieć hak, a Daewoo Tico nie może. 

No właśnie homologacja nie pozwala 

Podam jeszcze jeden przypad fiesta mk7 w wersji st nie ma możliwości haka,jest inna kostrukcja tylnej belki plus zderzak 

Edytowane przez mf362
Opublikowano
1 godzinę temu, soltys48 napisał:

Ciągnik igła, przebieg oryginał były 2 komplety kół 

Kiedyś komuś tu o nim pisałem, był wystawiony za 12 dość dawno temu

Igła? Ten ihc ze zdjęcia?

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, jacor73 napisał:

prowizja u handlarza jak oprocentowanie w chwilówkach, trochę "doinwestował" to i cena inna

Tak jak ja sprzedalem opony z felgami handlarz wypolerowal wyplakowal i zarobil 6stow 

Deko handlu lepsze niz kilo roboty 

Edytowane przez mf362
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v