Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
25 minut temu, stempos1980 napisał:

Ze skrętem i zbieżnością jest ok tylko mocno znika Bierzwnik po zewnętrznej stronie opony.oś okrągła

Skoro tnie nie równomiernie bieżnik  to słabo zbieżność ustawiłeś.

Opublikowano
8 minut temu, 6465 napisał:

Tak serio każdy ma jakieś doświadczenie i przekonanie. 

Moze masz uraz spowodowany mondeo mk3 diesel tdci :Dpadaka potrafila zrujnować finansowo i psychicznie

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

Taka pojemność to u mnie ma rozrusznik w Fiacie😋😂

:D

moze kiedyś bravo ci się znudzi chętnie odkupie 😛 ach te 2.0 

• Like 1
Opublikowano

Aleś mu pojechał😁

Skąd tak na prędce wynajdujesz takie filmy?

Opublikowano
26 minut temu, bratrolnika napisał:

Gdyby nie to że ceny części powalają i gniją karoserie to pod względem napędu może z nimi konkurować co najwyżej audi quattro

I ten bulgot doładowanego boksera...

ceny części ach z tymi częściami to ejst tak : im wyższa cena tym wyższa jakość a co do rdzy to owszem niestety ruda lubi chrupać ale nawet wolnossące 2.0 w foresterze robi robotę i odejście ma lepsze niż a3 1.8t,  auta wbrew pozorom proste i pancerne ( turbo to inna bajka) ale i tak auta megaa i nie bez powodu trzymają cenę

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Skoro tnie nie równomiernie bieżnik  to słabo zbieżność ustawiłeś.

Zbieżność jest dobrze ustawiona. Opony są założone 750 na 16 bo jest tur i czy były wąskie czy te to kół nieopierają się całą płaszczyzną na ziemi tylko bardziej na zewnętrznej krawędzi 

Edytowane przez stempos1980
Dopisanie posta
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, igor10246 napisał:

ceny części ach z tymi częściami to ejst tak : im wyższa cena tym wyższa jakość a co do rdzy to owszem niestety ruda lubi chrupać ale nawet wolnossące 2.0 w foresterze robi robotę i odejście ma lepsze niż a3 1.8t,  auta wbrew pozorom proste i pancerne ( turbo to inna bajka) ale i tak auta megaa i nie bez powodu trzymają cenę

Tam nie ma przypadkiem 2 albo3 faz rozrządu? joponce lubią takie rozwiązania , czerwone pole a dopiero bestia pokazuje na co go stac :D

Edytowane przez mf362
Opublikowano

w tych nowszych ej20 powyżej 150km są ale silniki rzeczywiście lubią obroty i dodatkowo jest reduktor w wersjach wolnossących więc można i w lekki teren taką imprezą wjechać, ale 1000 kg i 125 km w 4rech butach robi robotę, forester troche cięższy ale też daje radę, generalnie turbo to to nie jest ale jak na wolnossaka + 4x4 to fajnie to idzie

Opublikowano
41 minut temu, stempos1980 napisał:

Zbieżność jest dobrze ustawiona. Opony są założone 750 na 16 bo jest tur i czy były wąskie czy te to kół nieopierają się całą płaszczyzną na ziemi tylko bardziej na zewnętrznej krawędzi 

A jakiej firmy opony.? Jak opony jakieś najtańsze made in ryż to przy turze znikają w oczach i nie ma się co dziwić.

Opublikowano
8 minut temu, Bananek napisał:

chyba tak. nie wiem czy nie więcej koni. I to fabryka, a nie żaden swap.

4 minuty temu, slawek74 napisał:

Były takie wścieklizny 😃 szwagier miał to na światłach w Wawie nie jeden i nie raz się zdziwił ogólnie zależy jak ktoś dbał ogólnie awaryjne silniki

Panewki lubialo obracać od obr bo to czuło ze żyje od 5'5tys.-8 tys 

Super autko 

Jeszcze wersje z kompresorem 220byly rzadko 

Opublikowano
1 minutę temu, Bananek napisał:

I tu Cię zaskoczę: z Internetu 😀😀😀

O kurna, a skąd go masz, idzie to w biedronce dostać?😁

Opublikowano
5 minut temu, stempos1980 napisał:

Tak 1.8 turbo tak samo jak w Yaris 1.5 turbo też to lata.szwagier ma Yarisa 1.5 tylko zwykłego 105 koni to w tej budzie to już jest rakieta 

1.8 bez turbo 

Opublikowano
Agrest napisał:

1 minutę temu, Bananek napisał:

I tu Cię zaskoczę: z Internetu 😀😀😀

O kurna, a skąd go masz, idzie to w biedronce dostać?😁

W lydlu. 😂 o kurła, ale bekniemy tu wszyscy za odejście od tematu. niech no Bartuś wróci.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v