Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, Rolnik7343 napisał:

To je taki wynalazek że nikt nie wie skąd jest a korbanek próbuje udowodnić że jest lepszy od fynta 

jak to skad -prosto z kraju srodka,pachnacego ryzem a nazwe kupili razem ze zbankrutowana  wloska fabryka- cos jak ursus u nas. to foton w innych barwach, ogladalem ten wynalazek na targach w kielcach-nie liczac ceny to szalu nie ma, ciekawe ilu rolnikow go kupilo ??

Opublikowano
8 godzin temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Ten też blisko mnie masywniejszy się wydaje tylko cena spora

https://sprzedajemy.pl/sztaplarka-widly-maszt-do-ciagnika-3t-rzepedz-2-e30984-nr57596831

Za tamten myślałem max tysiąca, jutro będę dzwonił i zobaczymy 

Ja za wwSuchedniów dałem kilka lat temu 1500zł plus 250zł za ośkę z kołamiżeby się nimi podpierać.

Nie patrz na na żywność bo wszystkie są bardzo masywne.

Najlepiej szukaj masztu panoramicznego lekkiego. 

Te maszty są ciężkie  i musisz mieć co do niego podpiąć żeby nie zważyło  ciągnika jak podniesiesz tonowego baga lub balota kiszonki. 

Szukaj najlepiej z wolnym skokiem  

Opublikowano (edytowane)

Jak ktos ma płasko jak na stole i potrzebuje tego opału rocznie kilka m3 suchych gałęzi, to taki tani harvester wystarcza

U mnie by takim w górę na pusto nie wyjechał :D Mam takiego  SAM-a z silnikiem PSA 60KM to w górę z pustym wozem o tej  porze na mokro ma problemy, bo lekki i się ślizga, waży max 1,5t

Edytowane przez jahooo
Opublikowano
4 godziny temu, Agrest napisał:

Ja za wwSuchedniów dałem kilka lat temu 1500zł plus 250zł za ośkę z kołamiżeby się nimi podpierać.

Nie patrz na na żywność bo wszystkie są bardzo masywne.

Najlepiej szukaj masztu panoramicznego lekkiego. 

Te maszty są ciężkie  i musisz mieć co do niego podpiąć żeby nie zważyło  ciągnika jak podniesiesz tonowego baga lub balota kiszonki. 

Szukaj najlepiej z wolnym skokiem  

Z wolnym skokiem czyli jakie? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v