Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 minut temu, Partyzant85 napisał:

A co miał gwiazdor z jutuba powiedzieć ? Że kupił złoma i napchał w niego  drugie tyle co jest warty ten jego zdechlak?

Dokładnie. Dlatego z serii o naprawach jedynie warto kamil niezależny serwisant czy coś takiego a to co widać to... każdy robi jak uważa

Opublikowano
Krzysztof81 napisał:

Co z tego ze tanie jak zrobione z gownolitu i wymieniasz co 2 lata.

mam trzy w gospodarstwie i jakoś takich rzeczy nie zauważam 😐

Partyzant85 napisał:

A co miał gwiazdor z jutuba powiedzieć ? Że kupił złoma i napchał w niego  drugie tyle co jest warty ten jego zdechlak?

A co może gwiazdor partyzant85 mi powie coś sensownego 😀

kolo11 napisał:

Mówił dobrze powiedziane, sam zobacz kupił Ursusa 1604 jeśli dobrze pamiętam oznaczenie jakieś 4-5 miesięcy temu i teraz co remontuje go całego gdzie liczy że łączy koszt wyjdzie około 20 tyś zł. 

Więc też wcale nie tak tanio a porównać jakość części i konfort pracy to Ursus przegrywa z zachodnim 

kupił do remontu to teraz robi ,chyba proste . sam parę lat temu kupiłem 3p zrobiłem remont i śmiga

Opublikowano (edytowane)

Kupił szoko12 szesnastkę, wiadomo ze nie nowa i zrobi kapitalke i widać ze konkretną i 15 lat bedzie zapier bez awarii bo wszystko przejrzane.Dał 30tyś wsadzi góra 20tyś i za 50 będzie miał nowy ciongnik 155koni.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano (edytowane)

@zetorki12 - z nudów czasami coś obejrzę. Komercję i błaznów co nigdy gradu w polu nie widzieli lub reklamują randap omijam z daleka. Czasami pawnica, jarkaogarka obejrzę i tym podobnych

@Ursus932 - nie jestem gwiazdorem z jutuba więc nic ci nie powiem.

Nowy "ciongnik" 😂,  15 lat bez awarii przy  marnej jakości części zamiennych. Kogoś dobrze trzyma po sobocie skoro takie bzdury wypisuje 😂

Edytowane przez Partyzant85
Opublikowano

jak przecież cały czas zniechęcasz mnie do zakupu ursusa ,i mądrzysz się tak samo jak oni 😐 . żeby było jasne ja w tych filmach nie widzę jakiejś wiedzy,a czasami coś przez przypadek się obejrzy

Opublikowano (edytowane)

Człowieku taki szoko ma 2 kombajny nowe zagraniczne,kilka nowych ciągników zachodnich i to od nowości i pcha się w ursusa więc jest dobry ma w końcu 1014 i wie..Bo ma porównanie i ta spółka jednak trochę w życiu osiągnęła więc głupia nie jest.

Opublikowano (edytowane)

@up A co ten Twój szoko to jakaś wyrocznia czy góru....😂😂 Bo jak dla mnie to kolejny błazn który dostał gotowe gospodarstwo od rodziców i gówno robi jak połowa tego jutuba a wy się spuszczacie jaki to on nie jest.

Edytowane przez Rolnik_z_Podkarpacia
Opublikowano

@Ursus932 - ale kiedy ja cię zniechęcałem? Chcesz to kupuj.

@Strongman - myślisz, że ten ursus będzie u niego ciężko pracował? Kupił dziada, wyremontuje go na gównianych częściach i przeciągnie przyczepę gruzu raz na rok. Wyświetlenia i hajs z jutuba się będą zgadzać. To jest najważniejsze w całej tej operacji - zarobić jak najwięcej na jutubie. Bo chyba musisz być niespełna rozumu jeśli myślisz, że remontuje tego ursusa i po remoncie ten ciągnik będzie odgrywał ważną rolę w gospodarstwie.

Opublikowano (edytowane)

Myślę ze tak bo ma pracownika i ma być do orki.Bo technologia bez orkowa u niego jak i u mnie się nie sprawdza a on wszystkiego nie zdąży zaorać na czas.I musi z tego powodu siać bez orkowo i mieć mniejsze plony.

Opublikowano

@Partyzant85 kilka stron piszesz jaki to złom itp. Że zachód to komfort i się nie psuje. Ale nie bój się tak jak mówisz kupie co będę chciał i żadnemu Youtuberowi czy gwiazdorowi z AF nic do'tego

Opublikowano (edytowane)

Przy czym będzie pracował? Przy przyczepie gruzu? Przy pługach lub agregacie jak cały park maszynowy pod większe ciągniki? 😂

@Ursus932 - ale mogę sobie pisać. Wyrażanie własnych poglądów gwarantuje mi konstytucja. To ty masz problem skoro czyjąś opinię bierzesz jako wskazówkę do własnego postępowania. I jeszcze zacytuj gdzie napisałem, że zachodni się nie psuje

Opublikowano

Jakbyś mi powiedział że dzięki zachodniemu ciągnikowi zwiększe plony (co nie realne)to byś mnie  pewnie przekonał

Opublikowano
6 minut temu, Partyzant85 napisał:

Przy czym będzie pracował? Przy przyczepie gruzu? Przy pługach lub agregacie jak cały park maszynowy pod większe ciągniki? 😂

@Ursus932 - ale mogę sobie pisać. Wyrażanie własnych poglądów gwarantuje mi konstytucja. To ty masz problem skoro czyjąś opinię bierzesz jako wskazówkę do własnego postępowania. I jeszcze zacytuj gdzie napisałem, że zachodni się nie psuje

TY bedziesz tym jezdzić ? za twoje kupił ? a może pożyczkę na ciebie wziął ?

Opublikowano
Partyzant85 napisał:

możesz , widocznie źle rozumiem twoje intencje . Ale widzisz nie pogadamy bo się burzą że zaśmiecamy temat 😏

Opublikowano (edytowane)

@Rolnik7343 - A co ? Na mnie też ubecką teczkę personalną z printscreenami założysz?

@Ursus932 - to jeszcze zacytuj gdzie napisałem, że zachodni się nie psuje. Bo nie lubię gdy ktoś mi przypisuje słowa, których nie wypowiedziałem.

Opublikowano

Może w wprost tego nie napisałeś ,zresztą szukać też mi się nie chce 

1 minutę temu, Partyzant85 napisał:

@Rolnik7343 - A co ? Na mnie też ubecką teczkę personalną z printscreenami założysz?

@Ursus932 - to jeszcze zacytuj gdzie napisałem, że zachodni się nie psuje. Bo nie lubię gdy ktoś mi przypisuje słowa, których nie wypowiedziałem.

Opublikowano

Remont zrobi z hajsu z Youtube to aż tak go to nie boli. Albo i na całego starczy kto wie. Jakby było tak źle jak ciągle mówi to by skarbonki nie kupował 

Opublikowano

Pewnie tak bo lubisz się przypieprzyć ze swoimi "złotymi" myślami 😀

6 minut temu, Partyzant85 napisał:

To pewnie zaraz koło twojej twórczości 😂

Opublikowano

Oglądam czasami na YT  Szoko12 i z tego co mówił to on ma tylko 60 ha zna własność a reszta na ojca i braci a że się dogadują to wspólnie obrabiają ponad 500 ha

Większość ma gospodarstwa po rodzicach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v