Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
5 godzin temu, ocean napisał:

Oglądałem kilka jego filmów i jest jeden film, w którym wyjaśnia że mial wypadek jako małe dziecko 3 lub 4 letnie, na gospodarce oczywiście, ogólnie masakryczna historia mianowicie bawił się przy jakiejś maszynie prawdopodobnie do transportu zboża i porwało mu rękę do środka, nie wciągnęło go całego bo się nie zmieścił ale wyrwało mu ją razem z ramieniem i ta ręka urwana zaczęła się przemieszczać do góry, drugą rękę stracił gdy w szoku chciał wyjąć tą urwaną z maszyny, wtedy tą drugą mu ucięło. Był małym dzieckiem więc bardzo szybko nauczył się posługiwać nogami

Ten film na jego kanale pt how it all happened lub coś takiego

Najpierw to pasuje znać angielski.

3 godziny temu, bratrolnika napisał:

Kurła w wyższą klasę uderzasz, i to od razu w markę i model mega premium

@Uziu92 chyba miał b5, może ci sprzeda, okolica też się zgadza

Aaaaa bo gdzieś było wytłumaczone ,że przychodzi taki okres ,że Passat jest jedynym marzeniem.

• Haha 1
Opublikowano

https://m.olx.pl/oferta/traktor-ciagnik-same-explorer-70-70km-tur-sprowadzony-CID757-IDCKeTQ.html#position=12&page=1 jakieś opinie o ciągniku ktoś był oglądał zna sprzedającego? Ma znajomy 65konnego to śmiga bez zarzutu od wielu lat fakt bez napędy to nie był tak napracowany. Są jakieś punkty szczególne w tych modelach czy ogólnie jak każdy ciągnik? Nie wydaje się wam za tanio jak z turem fakt dzwoniłem tur 2 sekcje ale to nie zmienia dużo 

Opublikowano
1 godzinę temu, Janusz342 napisał:

https://m.olx.pl/oferta/traktor-ciagnik-same-explorer-70-70km-tur-sprowadzony-CID757-IDCKeTQ.html#position=12&page=1 jakieś opinie o ciągniku ktoś był oglądał zna sprzedającego? Ma znajomy 65konnego to śmiga bez zarzutu od wielu lat fakt bez napędy to nie był tak napracowany. Są jakieś punkty szczególne w tych modelach czy ogólnie jak każdy ciągnik? Nie wydaje się wam za tanio jak z turem fakt dzwoniłem tur 2 sekcje ale to nie zmienia dużo 

ciągniki bardzo dobre, jeśli nie wypracowany i nic mu nie dolega to długo posłuży a z częściami lepiej jak do leopardów trigo itp bo  nowszy i miał później modela bliźniaka ( Lambrginie Premium), po za tym bardzo wdzięczny w użytkowaniu, w takiej cenie jak ma taki przebieg to w takim użytkowaniu to 6-7 tyś bez problemu wytrzyma, co najwyżej przedni napęd ale to standard przy turze 

Opublikowano
12 godzin temu, jedrus2020 napisał:

Najlepiej jakis zwinny 80km tak koło 20-25 tyś.

No właśnie czytałem że te od miały zrypana hydraulike jak ona padła to nawet przedni napęd nie chodził.

Omijaj ten napęd szerokim łukiem.

Opublikowano

no ta hydraulika w jd z tamtych czasów nie byłą jakoś super i jeszcze jej umiejscowienie, pierwsza pompa zasilająca odpowiadająca jeszcze za wspomaganie i załączeniem 4x4 i wom , dzielnik oleju i kolejna pompa na hydraulikę do podnośnika i wyjść, koncepcja dobra ale pompa wstępna jest umieszczona na osi sprzęgła i trzeba ciągnik rozpoławiać a to jest trochę więcej zabawy niż z c360, jeszcze rury w środku, zaawansowanie techniczne wysokie ale jak coś się zje... to zabawy sporo, i jeszcze kochane napędy hydrauliczne,  koncepcja fajna ale jak pójdzie rozdzielacz albo jeden hydromotor to nie pojeździsz, ale za to silniki i skrzynie dzwony tu się JD popisał jakością 

Opublikowano (edytowane)

Panowie po długich poszukiwaniach ciągnika plany trochę mi się pozmieniały i szukam koparko ładowarki. Jeśli ktoś ma do sprzedania lub wie gdzie jest taki w miarę pewny sprzęt do 150tys to dajcie znać. Z góry wielkie dzięki 👍

Edytowane przez Rolnik_z_Podkarpacia
Opublikowano

Zamień słowo go..... Na cos innego i zobacz wtedy Ryszardzie 😊😊

Ostatnio nie było tu wcale blokady na przekleństwa, może teraz zrobione tak, że post zawiwrajacy słowo powrzechnie uznawane za obraźliwe musi zostać zatwierdzony przez modka

🤬🤬🤬🤬....le, nie sprawdzam 😊

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v