Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprzedac by się chciało, ale już napisać ile się go ceni, co było robione/jest do zrobienia opisać, wstawić chociaż jedno zdjęcie to już się nie chce.

Potem dzwonisz do takiego i okazuje się, to czy tamto do zrobienia, cena zaporowa, a ciągnik właściwie to kolegi, który umowę podpisał i wyjechał, bo pracuje za granicą.

Opublikowano
6 godzin temu, krzysiek1979 napisał:

Mój kolega-koleś koło 50-tki teraz kupił 6245 .No i mnie zastrzelił bo mówi że w dobrej cenie czyli 55 k za 29-cio  letni ciągnik bez obciażników bez zaczepów bez instalacji pneumatycznej  ....Za to w pieknym stanie z org.oponami i niskim przebiegiem rzekomo lekko ponad 1000 mth .

Pewnie jeszcze na oryginalnych olejach jezdzi... 

Opublikowano

Wiem ze bije na glowe 360 ale w zeszłym roku kuzyn kupił mckormika o mocy 75 koni, rewers elektrohydrauliczny chyba z 2001 albo 2002 z turem, klimka, za 72 brutto i zrobił nim 800 godzin, wiec 30 letni zetor za 55 to masakra. A mckormik kładzie zetora w każdym aspekcie. 

Albo coś takiego. Pomijam stan bo to każdy ciagnik trzeba indywidualnie przejrzeć ale komfort napewno duzo lepszy niż 6245 a moc bez porównania.

https://m.olx.pl/oferta/case-cx-80-ladny-1999rok-mx-maxxum-brutto-CID757-IDBhwmD.html#position=5&page=1

A cena niższa niż 29 

Zetor

Opublikowano
8 godzin temu, krzysiek1979 napisał:

Mój kolega-koleś koło 50-tki teraz kupił 6245 .No i mnie zastrzelił bo mówi że w dobrej cenie czyli 55 k za 29-cio  letni ciągnik bez obciażników bez zaczepów bez instalacji pneumatycznej  ....Za to w pieknym stanie z org.oponami i niskim przebiegiem rzekomo lekko ponad 1000 mth .

He he był taki na olx, nie sądziłem że ktoś za tyle go łyknie.