Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdjęcia wstawię jutro. Mylisz się kolego sprzęt jest cały w oryginale pracował na niecałym 10 hektarowym gospodarstwie. Jest od rolnika a nie jakiś sprowadzony nie wiadomo skąd. 

Opublikowano

Co z tego ze na 10 ha

Widzialem takie co robily na mniejszych i wygladaly jakby je pies zezarl i wyplul choc nie twierdze ze Twoj tak wyglada tylko chodzi o stwierdzenie na ilu ha robil....

Daj foty rocznik przebieg i bedzie duzo lepiej 😏

Opublikowano

Mój kolega-koleś koło 50-tki teraz kupił 6245 .No i mnie zastrzelił bo mówi że w dobrej cenie czyli 55 k za 29-cio  letni ciągnik bez obciażników bez zaczepów bez instalacji pneumatycznej  ....Za to w pieknym stanie z org.oponami i niskim przebiegiem rzekomo lekko ponad 1000 mth .

Opublikowano
krzysiek1979 napisał:

Mój kolega-koleś koło 50-tki teraz kupił 6245 .No i mnie zastrzelił bo mówi że w dobrej cenie czyli 55 k za 29-cio  letni ciągnik bez obciażników bez zaczepów bez instalacji pneumatycznej  ....Za to w pieknym stanie z org.oponami i niskim przebiegiem rzekomo lekko ponad 1000 mth .

1000mth 😀 29 lat niezla ściema

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Mikruss napisał:

Co z tego ze na 10 ha

Widzialem takie co robily na mniejszych i wygladaly jakby je pies zezarl i wyplul choc nie twierdze ze Twoj tak wyglada tylko chodzi o stwierdzenie na ilu ha robil....

Daj foty rocznik przebieg i bedzie duzo lepiej 😏

Na wsi koleś brał t25 w tym samym roku co ojciec, były identyczne, mój ma 3600 mtg i drugie opony na tyle, trzecie z przodu, stan ogólny dobry, jego 980mtg opony oryginalne, żadnej szyby, lampy, ulany gdzie tylko można a wygląda jak że szrotu. Oba z małej gospodarki.

Btw ceny tych ciągników są z kosmosu. Zetora oczywiście

Edytowane przez Buszmen11