Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No niby tak . Nie ciągnę , bo widzę że zdenerwowałem , a nie było to moim zamiarem .

Opublikowano
2 minuty temu, zetorki12 napisał:

Ja też ciekawy . Ale czemu to tak roztrząsać i innych oceniać na podstawie skrawka ich życie i to wyreżyserowanego ?

Poza burakiem Wieśkiem nikt tu jeszcze złej oceny nie wydał o uczestnikach. 

Opublikowano

Nie zdenerwowałeś :) Ale dla mnie to jest logiczne dlaczego komentujemy, kibicujemy jednym, ganimy drugich. To też wymiana poglądów nas samych, rozne temafy sie tu przewijają oprocz programu i mozna się razem pośmiać.

Opublikowano
11 godzin temu, Thomas2135 napisał:

Nie, to nie ten

11 godzin temu, zycietoniejebajka1 napisał:

To te chiba? 

Screenshot_20191110_211808_com.android.chrome.jpg

Screenshot_20191110_211808_com.android.chrome.jpg

Zgadles, i tym myślałem, dzięki za wrzutkę

Opublikowano
2 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

A w necie da się gdzieś obejrzeć?

Pewnie w necie jest wszytko

Opublikowano (edytowane)
Dnia 8.11.2019 o 22:49, Thomas2135 napisał:

Chyba cię pojebało. 

Kto tak ładnie się wyraża w stosunku do mnie,wiesz ze jesteś na mojej.....Myślisz ze jesteś anonimowy, z moją głową to nie realne.

1 godzinę temu, Thomas2135 napisał:

Poza burakiem Wieśkiem nikt tu jeszcze złej oceny nie wydał o uczestnikach. 

i kto tu jest burakiem i frajerem.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
1 godzinę temu, zetorki12 napisał:

Zastanawia mnie też czemu ludzie zgadzają się na udział w takich programach ?

moze troche dla kasy? tak jak w paradokumentach . bo o sławie to można zapomnieć chyba że o tej złej albo o krytyce

50 minut temu, Paulina1985 napisał:

wolimy zajmować się problemami ryśka

@Rolnik1973  problemów za wiele nie ma , a przynajmniej stara sie żyć by tego życia se nie komplikować i problemów mieć możliwie najmniej , dopóki fasoli ne posiał ma św. spokój i labe całą zime 

1 godzinę temu, Paulina1985 napisał:

uwazam, że ta pani (Emilia chyba) jest bardzo ładna 🤷‍♀️ niczego jej nie brakuje

widać po jej plecach patrząc z profila że robota sie odbija negatywnie na organizmie ale jak się chce w takiej stagnacji bez perspektyw to ciągnąć to lepiej nie bedzie

1 godzinę temu, Paulina1985 napisał:

Szkoda, ze nie ma faceta, ktory by jej tam pomagał.

a Gieńka syn? też wolny,  hektarow od cholery , byłoby na czym budować swoje małe "imperium" i herefordow byłoby z czego dużo trzymać i wykarmić a takim hektarowcom choojnia chętnie sypnie szmalem by ktoś ogarnięty za to sie wziął i zarówno oni i ona mieliby tam lżej jakby dało sie coś rozkręcić 

mają do siebie nieco ponad 10km w lini prostej to co za problem gienka cięzką serią tam wyskoczyć byle skrzynie na szybka przerobić

1 godzinę temu, zetorki12 napisał:

Tak z ciekawości tylko . Czemu tak się jaracie cudzym życiem ?

pewnie w swoim za mało rzeczy do interesowania sie 

u mnie w chace to samo , baby a to teleturnieje a to seriale a jak nie to nawet po kościele o ludziach plotkują obgadują itd itp , mnie to wisi ale co poradzisz

Opublikowano (edytowane)

Konteno nie lap mnie za slowka z tym ryśkiem 😅  

Pewnie Emilia mialaby piekne plecki i niespracowane jakby lezała tylko na kanapie i pachniała. Ale wtedy byś powiedział, ze leń :)

Edytowane przez Gość
za szybko ;)
Opublikowano (edytowane)

@rogaliq

No Ty to jak zwykle w drugą stronę . Interesować się trzeba , ale oczywiście bez przesady . Sąsiadka przez duszę plotkary potrafiła wśród ludzi zapytać kogoś o jakieś ukrywane , czy też wstydliwe fakty .

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano

Ja się nie czuję jak wścibska sąsiadka ;) Jak ludzie sami opowiadają o swojej pracy i zyciu na wsi to jest fajnie :) Widać, ktore momenty są wyrezyserowane (jak w 1odcinku ta para "bambrów" na koncu na schodach, ona rozłożona jak do sesji zdjeciowej i oboje z szampanem 😅) Potrzebny jest taki program o rolnikach, nie widzę tam wielkich przeklamań, niech mieszczuchy wiedzą, że hodowla to nie gwałcenie krów i męczarnia dla zwierząt. 

Opublikowano

A zapowiadany w następnym odcinku pożar prasy ? To niczym z "Trudne sprawy" . :D

Opublikowano
34 minuty temu, Wiesi0 napisał:

Kto tak ładnie się wyraża w stosunku do mnie,wiesz ze jesteś na mojej.....Myślisz ze jesteś anonimowy, z moją głową to nie realne.

i kto tu jest burakiem i frajerem.

Pierwszy cytat wyrwany  z kontekstu. Pisałeś o jakichś grubasach. 

Drugie cytat to podsumowanie twoich uwag na temat np wyglądu innych. Tylko ty najlepszy i najpiękniejszy narcyz z małą pałką, którą pcha po ramę i twoja żonka warta ciebie tak samo łatwo oceniająca innych. 

Opublikowano

Tamci chcieli pić szampana, ci pili piwo choć nie mieli czasu.

Jak dzwonił dziadek po kierowcę to zapomniał numeru wybrać.

W tym pożarze, to zamiast ciągnik ratować to on dzwonił na straż.

Opublikowano

To jest nic . Sądzicie że On tam sam na tym polu z palącą się prasą był ?

Opublikowano
Dnia 8.11.2019 o 22:49, Thomas2135 napisał:

Chyba cię pojebało. 

Wiesz ze nie wyrwany napisałeś to do mnie bo AF wariowało, mogłeś by przeprosić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez MalyRolnik18
      Witam. Zakładam nowy temat do dyskusji w sprawie serialu Euro łany czyli losy bohaterów Złote łany i nie tylko, czy ktoś ma informacje jak potoczyły się losy bohaterów między innymi Szymona, Czesia, sołtysa Jana, itp. Myślę że jest to ciekawe i jak ktoś wie lub jest z okolic to dobrze by było o tym podyskutować, tym bardziej że już ładnych parę lat minęło po publikacji, także zapraszam do opowieści... 
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Michal150
      Witam mam pytanie czy ktoś z was może wie jak potoczyły się losy Szymona ,Czesia i sołtysa Jana z Euro Łanów?
  • Dodaj nową pozycję...
v