Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Adrian źle wybrał i Sławomir.

A o tej merlanie jest wszystko w necie imię nazwisko nawet adres ale ona siedzi w warszawie.Jak ktoś zainteresowany to niech sobie szuka.

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Ale Ilona nie ma na niego ochoty tylko miała Agata.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Jak ktoś mówi tak jak Ilona,my się nie żenimy,zobaczymy jak to będzie i wszystko takie słowo "NIE WIEM" to znaczy ze NIE.

Opublikowano

Pewnie jeszcze jest pod wrażeniem Kuby.

Ta cała Ilonka, to jest jeszcze lepsza niż Marlenka.

Adrianek będzie płakał, tak jak Grzesio od dyszla.

Opublikowano

Ilonka faaaajna, tylko ogiera potrzebuje🤣

Ciekawe czy ta od Kuby , jeżdzi na harley-u, bo na samym początku miała taką styluwkę

Farmer od cyganki ,to oczopląsu dostaje jak o coś zapytają🤔, kłamie ,zmyśla?

• Like 2
Opublikowano

Moim zdaniem jest niedojrzała, lub ktoś jej w życiu zrobił dużą krzywdę, to jest bardziej prawdopodobne ze względu na jej wiek.

Opublikowano
7 godzin temu, Thomas2135 napisał:

@Paulina1985 nocna zmiana w oborze czy zasnęłaś?

Haaaa! zasnelam zaraz po emisji 😅

Wszystkie wybory zgadłam 🥳 Ale jakiś nudny odcinek 😒

Adrian i jego mimozy jak zwykle nie zawiedli. Ale przynajmniej wybrał taką, ktora nie bedzie się za niego wypowiadała wszędzie 😅 chociaż...wiadomo, ze z tego nic nie będzie w przyszłosci 🤷‍♀️

Sławek i Marta to chyba po wylączeniu kamer sie na siebie rzucili w tym polu 😅

Bardziej ciekawy byl 2. odcinek Rolnicy.Podlasie 😁 Piękne te herefordy 😁

Opublikowano
44 minuty temu, Paulina1985 napisał:

Bardziej ciekawy byl 2. odcinek Rolnicy.Podlasie

o to to gienek lejwoda cassanova znowy dał popis że sie pośmiać do rozpuku można 

Opublikowano
1 godzinę temu, Paulina1985 napisał:

Bardziej ciekawy byl 2. odcinek Rolnicy.Podlasie 😁 Piękne te herefordy 😁

U mnie żona powiedziała ze ładniejsze niż ta Pani Rolniczka.

Opublikowano

Czy ktoś pisał o tej Pani czy tylko o jej pięknych krowach tu na forum, to chyba coś znaczy.

Opublikowano

Ja uwazam, że ta pani (Emilia chyba) jest bardzo ładna 🤷‍♀️ niczego jej nie brakuje, mówi sensownie, troszczy się o zwierzaki. Szkoda, ze nie ma faceta, ktory by jej tam pomagał. 

Opublikowano

Tak z ciekawości tylko . Czemu tak się jaracie cudzym życiem ?

Zastanawia mnie też czemu ludzie zgadzają się na udział w takich programach ? To pozwolenie na to by inni pakowali się do ich życia czasami w brudnych buciorach .    Tylko się zastanawiam . Nikogo nie chcę urazić .

Opublikowano

Ja też ciekawy . Ale czemu to tak roztrząsać i innych oceniać na podstawie skrawka ich życie i to wyreżyserowanego ?

Opublikowano

Bo to lubimy :) wolimy zajmować się problemami ryśka staska i grażyny zamiast mysleć o swoich problemach 🤷‍♀️ Jeszcze tego nie rozgryzłeś??? oj oj oj

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez MalyRolnik18
      Witam. Zakładam nowy temat do dyskusji w sprawie serialu Euro łany czyli losy bohaterów Złote łany i nie tylko, czy ktoś ma informacje jak potoczyły się losy bohaterów między innymi Szymona, Czesia, sołtysa Jana, itp. Myślę że jest to ciekawe i jak ktoś wie lub jest z okolic to dobrze by było o tym podyskutować, tym bardziej że już ładnych parę lat minęło po publikacji, także zapraszam do opowieści... 
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Michal150
      Witam mam pytanie czy ktoś z was może wie jak potoczyły się losy Szymona ,Czesia i sołtysa Jana z Euro Łanów?
  • Dodaj nową pozycję...
v