Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, Rolnik7343 napisał:

Ja myślę że dla mnie to by nie było żądną przeszkodą ;) Uważam że dziecko powinno się wychowywać z obojgiem rodziców a że genetyczny ojciec ma wszystko w d*pie lub po prostu zginął w jakimś wypadku to dobrze jest jak ktoś inny zastąpi temu dziecku ojca ... a tak jak napisałem najlepiej jak ma max około 2 lata wtedy jeszcze nauczy się do "ojca zastępczego" mówić "tata" bo w starszym wieku to już rzadko się zdarza

W przytoczonym przypadku, to właśnie młoda żonka poszukała sobie kochanka, który i tak nie był zainteresowany dłuższą znajomością z nią. Ona po prostu lubi te klocki.

Opublikowano

@bratrolnika pisałem o @Rolnik7343 bo cos o max 2 latku wspomniał

20 minut temu, artur125 napisał:

A po rozstaniu w 2tyg , ją starszy o 20lat kawaler zapłodnił

znasz kolejność tych trzech rzeczy : ślub,poród ,rozwód? może sie okazało że to nie jego było i ją zostawił?

Opublikowano
9 minut temu, rogaliq napisał:

czemu tak póżno piszesz o tym , wg niektórych komentarzy i skomplikowanych obliczeń co najmniej o 3 lata za późno

wcześniej nie poruszaliście takich tematów😛

6 minut temu, Sean napisał:

No wiesz, dwa tygodnie to niedługo   :P  a może ten stary kawaler się zorientował że ktoś wcześniej na tym polu siew już zrobił.    :P   xD

wcześniej na tym polu to podorywka była robiona, na siew to trzeba wyczuć porę🤣

8 minut temu, bratrolnika napisał:

Bierz numer i wal w konkury

szkoda chłopaka. Trochę maruda, ale równy gość:D

• Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, rogaliq napisał:

znasz kolejność tych trzech rzeczy : ślub,poród ,rozwód? może sie okazało że to nie jego było i ją zostawił?

tak jak napisałeś, ślub za jakieś 4-5miesięcy poród, za ok rok rozwód.

Opublikowano
6 minut temu, artur125 napisał:

Lepiej późno niż wcale, powiedział stary Żyd spóźniając się na pociąg.   :P

Opublikowano
4 minuty temu, Rolnik7343 napisał:

@rogaliq no tak bo im młodsze tym większa szansa że bedzie mówił do "zastępczego ojca" tata a jednak im starszy tym te szanse są mniejsze

Kiedyś pracował ze mną chłopak, miał 21 lat. Przez znajomych poznał 42letnią rozwódkę z dwójką dzieci. Dla niej przeprowadził się z Śląska w moje strony. Jej najstarszy syn był o rok starszy od Niego. 

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, bergman31 napisał:

Kiedyś pracował ze mną chłopak, miał 21 lat. Przez znajomych poznał 42letnią rozwódkę z dwójką dzieci. Dla niej przeprowadził się z Śląska w moje strony. Jej najstarszy syn był o rok starszy od Niego. 

Na starej piczy młody ch.j się ćwiczy.Nie słyszałeś takiego przysłowia.

Opublikowano

Ojczym zaczął rządzić ale pasierb był znacznie wyższy i mocniejszy od przybranego tatusia i pokazał kto tu naprawdę rządzi.

P.S. Matka tego nieszczęśnika była znacznie ładniejsza od jego ukochanej.

Opublikowano
5 minut temu, bergman31 napisał:

Teraz może mu się jeszcze podobać, a potem będzie płakał. Niestety znam takie przypadki. 

Opublikowano
6 minut temu, artur125 napisał:

może nie w tym temacie i może kto inny kiedyś zaczął ciągnąć

7 minut temu, artur125 napisał:

szkoda chłopaka.

dokładnie , szkoda mnie na pewną śmierć jaka by ona nie była , mową że podobno historia lubi się powtarzać

4 minuty temu, artur125 napisał:

tak jak napisałeś

czyli może nie jego dziecko,? sie puściła by złapać kogoś na brzuch czyjejś roboty

@Rolnik7343 to bierz ją z takim 5 latkiem  , najwyżej będzie ci mówić wujku 

mnie nie potrzebna bo miastowemu łatwiej idzie jeszcze zorganizować i rozplanowac sobie życie w samotności , ciotka już na emeryture przeszła i dalej stara panna a jej bratu wnuki bliźnięta sie urodziły w UK , siostra cioteczna nie ma z nimi letko ale teraz to zapierdol i koszty takie że nie ma ani czasu ani $ mysleć o ślubie czy powrocie do PL

Opublikowano (edytowane)
Cytat

Teraz może mu się jeszcze podobać, a potem będzie płakał. Niestety znam takie przypadki. 

Zwłaszcza jak przybrane synowe zaczną go kręcić.   :P    xD

Edytowane przez Sean
Opublikowano
6 minut temu, Wiesi0 napisał:

Na starej piczy młody ch.j się ćwiczy.

jakos wielu tym frazesem rzuca ale nikt też szczegółow nie ujawnia czyli takie πerdolenie o szopenie

Opublikowano

To tylko takie gadanie, młody ogier tylko dużo nogą grzebie, a stary pierdzi, ale jebie.  xD

Opublikowano
5 minut temu, rogaliq napisał:

jakos wielu tym frazesem rzuca ale nikt też szczegółow nie ujawnia czyli takie πerdolenie o szopenie

Ja się przyznałem do starszej😁.

O jakie szczegóły Ci chodzi?

Opublikowano

Szkot ożenił się z wdową i po ślubie jedzie pociągiem.
- Gdzie pan jedzie? - pyta go inny podróżny.
- W podróż poślubną...
- A gdzie żona?!
- Ona już była...    :P

Opublikowano
15 minut temu, rogaliq napisał:

może nie w tym temacie i może kto inny kiedyś zaczął ciągnąć

dokładnie , szkoda mnie na pewną śmierć jaka by ona nie była , mową że podobno historia lubi się powtarzać

czyli może nie jego dziecko,? sie puściła by złapać kogoś na brzuch czyjejś roboty

@Rolnik7343 to bierz ją z takim 5 latkiem  , najwyżej będzie ci mówić wujku 

mnie nie potrzebna bo miastowemu łatwiej idzie jeszcze zorganizować i rozplanowac sobie życie w samotności , ciotka już na emeryture przeszła i dalej stara panna a jej bratu wnuki bliźnięta sie urodziły w UK , siostra cioteczna nie ma z nimi letko ale teraz to zapierdol i koszty takie że nie ma ani czasu ani $ mysleć o ślubie czy powrocie do PL

Jak tak przypadnie to i ze starszym moze być ;) tylko później tak troche nie zręcznie jak "swoje" dzieci i jeden gada do ciebie tato a drugi wuja albo jeszcze dalej "pan"

Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik7343 napisał:

jeszcze dalej "pan"

to powiesz że na "pana" to nie masz ani wyglądu nazwiska i pieniędzy i niech mówi po imieniu 

Opublikowano
20 minut temu, bergman31 napisał:

P.S. Matka tego nieszczęśnika była znacznie ładniejsza od jego ukochanej.

Do Andelka przyjechała matka z córką, ale nie wszystko poszło po ich myśli. Andelkowi w oko wpadła matka...

Andelek: -Córka miała 30 lat, a matka tak 40, 45...

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Roman4321 napisał:

trzeba wstać i robić rzeczy

od poniedziałku , jeszcze jutro kolejny dzień walenia głupa na AF

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez MalyRolnik18
      Witam. Zakładam nowy temat do dyskusji w sprawie serialu Euro łany czyli losy bohaterów Złote łany i nie tylko, czy ktoś ma informacje jak potoczyły się losy bohaterów między innymi Szymona, Czesia, sołtysa Jana, itp. Myślę że jest to ciekawe i jak ktoś wie lub jest z okolic to dobrze by było o tym podyskutować, tym bardziej że już ładnych parę lat minęło po publikacji, także zapraszam do opowieści... 
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Michal150
      Witam mam pytanie czy ktoś z was może wie jak potoczyły się losy Szymona ,Czesia i sołtysa Jana z Euro Łanów?
  • Dodaj nową pozycję...
v