Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

W przystępy przyszedł do ciebie.

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, zetorki12 napisał:

Co to ?

Ze mąż przychodzi do żony i na zony majątek.Jak np same dziewczyny były, lub syn nie chciał gospodarować a córka tak.

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)
Cytat

zawsze mi mowił, ze ja z bogatego domu 😂 

A co miał Ci mówić.    :P   :D

Edytowane przez Sean
Opublikowano (edytowane)

Jak w tym dowcipie, co żona pyta męża czemu wszystkim mówi że wziął ją z bogatego domu, że z dużym majątkiem, skoro ona biedna jak mysz kościelna. A on na nią tak popatrzył z dołu do góry, skrzywił się, uśmiech mu znikł, i pyta: a co mam mówić, że k.... z miłości???

Edytowane przez bratrolnika
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)

Nawet jakbym brał żonę w samych majtkach, to i tak bym jej mówił że nie pozwoliłem jej się nawet ubrać i porwałem ją w samej bieliźnie.     :P Kobiety lubią być oszukiwane jak jest to im na rękę.   xD

Edytowane przez Sean
Opublikowano (edytowane)

Lubią żeby je traktować na początku jak koleżankę,dużo rozmawiać,nie pozwolić żeby się wydało ze mamy ochotę na s...zabrać do kina,na kebaba,kolację jak już rozkochamy można przejść na wyższy poziom.Tylko muś im się podobać,chodzi o wygląd bo inaczej g z tego.

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Nie, od razu trzeba stawiać sprawę jasno i nie ukrywać swych zamiarów. Trzeba pokazać, że wiesz co chcesz. Jak się umówisz na poziomie koleżeńskim, to trochę dziwne. Jakbyś okazywał brak zdecydowania. 

Edytowane przez Adrian_K_90
Opublikowano (edytowane)

Z ładny towarem trzeba ostrożnie ze się zgodzi gdzieś pojechać to już jest znak nie trzeba sprawy stawiać jasno,sama wyjdzie w praniu ale powoli.Trzeba być cierpliwym,to kobiety wybierają,a jak sobie odpuścisz to sama się odezwie.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
3 godziny temu, radekz200 napisał:

Aż się łezka w oku kręci na koniec

no , kiedyś to qrła umieli robić filmy , nie to co teraz albo tasiemce albo paradokumenty

2 godziny temu, radekz200 napisał:

lubisz majsterkować...i bedziesz robił to co lubial...

tzn kiedyś myślałem że lubię, mi już się tego odechciało bo okazuje się że jestem głupszy niż ludzie którzy nieraz żadnej szkoły w życiu nie pokończyli, dziś wiem że starczy odbębnić swoje 8h i w kimono , no i troche za dnia tu się podroczyć i popatrzeć jak innym sie udało/udaje czy będzie udawać

Opublikowano

@rogaliq weź Ty uwierz w siebie . Czemu Ty ciągle taki nastawiony na nie ? Nie obraź się , ale może z odpowiednim doktorem porozmawiaj ?

Opublikowano

Albo takie Kobiety mafii.  Zobaczyłem kawałek gniota, uszy mi zwięzły i w.urwiony zmieniłem kanał

Opublikowano
5 minut temu, rogaliq napisał:

no , kiedyś to qrła umieli robić filmy , nie to co teraz albo tasiemce albo paradokumenty

Siedem dusz powstało w 2008 roku. Czy naprawdę tak się przez tą dekadę tyle pozmieniało, aby określić "kiedyś umieli robić dobre filmy"? 

Opublikowano
1 minutę temu, zetorki12 napisał:

@rogaliq weź Ty uwierz w siebie . Czemu Ty ciągle taki nastawiony na nie ? Nie obraź się , ale może z odpowiednim doktorem porozmawiaj ?

Problem jest że to inteligentna bestia i z dużą wiedzą. Jak trafi na patałacha to nie dość że mu nie pomoże to jeszcze i sam doktor w dołek psychiczny wpadnie.

1 minutę temu, Adrian_K_90 napisał:

Siedem dusz powstało w 2008 roku. Czy naprawdę tak się przez tą dekadę tyle pozmieniało, aby określić "kiedyś umieli robić dobre filmy"? 

Zapewne o Znachorze pisał

Opublikowano

Radek, ja się skusiłam na Znachora 😅 łezka w oku sie zakręciła 🤭

Joker podobno hit...poczekam az będzie na HBO😅

Opublikowano (edytowane)

Taki gladiator piękny film,nawet Titanic może być i Królestwo niebieskie.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Gladiator 😁 najlepszy film mojej mlodości 😁  Ale teraz tez robią dobre.

Opublikowano
Wiesi0 napisał:

8 minut temu, zetorki12 napisał:

Co to ?

Ze mąż przychodzi do żony i na zony majątek.Jak np same dziewczyny były, lub syn nie chciał gospodarować a córka tak.

U nas takich nazywają przyśtupa 😀

Opublikowano
2 godziny temu, Paulina1985 napisał:

hahaha, spoko, zawsze mi mowił, ze ja z bogatego domu 😂 

Tylko mówili czy tak jest, bo często z bogatego to nie urodne tylko wypindrzone a później rano człowiek przestraszyć się może

a z biednego jak nie ubrana nie ogarnięta .i ładna to co dopiero jak się odstawi taka lacha...

Opublikowano (edytowane)

Nawet ten terminator to porażka do entej potęgi.chyba to 5.

Edytowane przez Gość
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez MalyRolnik18
      Witam. Zakładam nowy temat do dyskusji w sprawie serialu Euro łany czyli losy bohaterów Złote łany i nie tylko, czy ktoś ma informacje jak potoczyły się losy bohaterów między innymi Szymona, Czesia, sołtysa Jana, itp. Myślę że jest to ciekawe i jak ktoś wie lub jest z okolic to dobrze by było o tym podyskutować, tym bardziej że już ładnych parę lat minęło po publikacji, także zapraszam do opowieści... 
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Michal150
      Witam mam pytanie czy ktoś z was może wie jak potoczyły się losy Szymona ,Czesia i sołtysa Jana z Euro Łanów?
  • Dodaj nową pozycję...
v