Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to dawaj selfi, ocenimy co tajemniczy Pan miał na myśli😁

No i pw może ofertami towarzyskimi się zapełni

Opublikowano

jak tu 4 baby na krzyż, a wiekszosc mężatki to nieoczekiwałabym jednak spektakularnego odzewu 🤷‍♀️

Opublikowano
2 minuty temu, Rolnik7343 napisał:

Taaa 😂 jak tu prawie same chłopy 😅

Ważne żeby odzew był . :ph34r:

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Ale mając 20 lat nie miałbyś nic przeciwko, aby to 27 latka się Tobą zainteresowała?

Kto w wieku 20 nie miał ryczącej 40stki to nigdy tego nie zrozumie 😎

1 godzinę temu, Rolnik7343 napisał:

jeśli to do mnie to taki list od razu by poszedł do śmietnika

rozumiem 2-3 latastarsza ale nie tyle lat różnicy ...

Po pierwsze miłość nie wybira i lat noe liczy a po drugie jak wyżej na starej p...czy młody ułan ćwiczy 😎

a co mam do stracenia ? co ? starsza bardziej wprawiona ? podziękuje ...

na razie nie znalazłem ani młodszej ani w podobnym wieku ani starszej i żyje
nie mam szczęścia do dziewczyn ;)

Jak Cię starsza nie ułoży to u młodych nic nie zwojujesz...

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Byku , to jakieś mądrości ludowe . czy mądrość życiowa ?🤔 Znaczy samemu zaobserwowane ?

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano
20 minut temu, Rolnik7343 napisał:

Wiem że w życiu trzeba wszystkiego spróbować ale k**wa bez przesady 😂

No k**wy też możesz spróbować😊

11 minut temu, extrabyk napisał:

Kurde A ja bym chciał jak będę miał 40 taką 20stke😎

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, Adrian_K_90 napisał:

Zgłosił się ktoś z forum do tego programu?  Z tego co piszecie, to wielu kawalerów tu mamy. ;)

Tylko większość 14-17lat

10 godzin temu, Paulina1985 napisał:

Tak to z wami jest, zawsze chcecie albo duzo starsze (w mlodym wieku) albo duzo mlodsze (powyżej 40stki) 😅😅😅😅 nigdy w swoim wieku 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Ja tam swoją mam parę dni młodszą ode mnie, choć rocznikowo o rok

9 godzin temu, zetorki12 napisał:

Byku , to jakieś mądrości ludowe . czy mądrość życiowa ?🤔 Znaczy samemu zaobserwowane ?

Wiesz przecież że Maciek dyrdymalow wyssanych z palca nie pisze

Edytowane przez bratrolnika
  • Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Wiesz przecież że Maciek dyrdymalow wyssanych z palca nie pisze

Przy całym szacunku dla Niego . Jakoś czasami mam wątpliwości , bo jak to mówią " Taka krowa co dużo ryczy , to ..." . ;)

Opublikowano
8 godzin temu, Rolnik7343 napisał:

możliwe ;) nie wiem za młody jeszcze jestem żeby mieć o tym pojęcie

To odstaw butelkę z mlekiem, zdejmij pieluchę i w świat na żywioł. 

Opublikowano
extrabyk napisał:

1 godzinę temu, Agrest napisał:

Ale mając 20 lat nie miałbyś nic przeciwko, aby to 27 latka się Tobą zainteresowała?

jeśli to do mnie to taki list od razu by poszedł do śmietnika

rozumiem 2-3 latastarsza ale nie tyle lat różnicy ...

Po pierwsze miłość nie wybira i lat noe liczy a po drugie jak wyżej na starej p...czy młody ułan ćwiczy 😎

a co mam do stracenia ? co ? starsza bardziej wprawiona ? podziękuje ...

na razie nie znalazłem ani młodszej ani w podobnym wieku ani starszej i żyje
nie mam szczęścia do dziewczyn ;)

Jak Cię starsza nie ułoży to u młodych nic nie zwojujesz...

widac kto tu zna zycie na forum 💪

• Haha 2
Opublikowano
26 minut temu, marcinxxxx napisał:

Ogarek szuka męża dla drugiej córki, i posłał e-bajka na przeszpiegi.

Szukam tylko jeszcze nie zrobiona.... Się zapomniało.... Hehehehe

Nimam co bogactwem zrobić i bym oddał jakiemu dziadowi... najlepiej z gór... Hehee

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v