Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A tu znowu smęty 😂

Udało mi się dzisiaj obejrzeć zaległy odcinek. Ten Adek to jakiś taki dziki typ, dziewuszke to delikatnym dotykiem musnąć czy przytulić trzeba a ten te swoje panny jakby gó.no patykiem dotykał, tej z  pięści w przed ramie, tamtą klepnie jak chłop, chłopa w barze... 

A taki jakiś ogarnięty się wydawał 🤔

Jedyny sens, żeby to dalej oglądać to jedynie z ciekawosci jak u Kuby i Anki dalej się to rozwinie.. 

• Like 1
Opublikowano
14 minut temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Ten Adek to jakiś taki dziki typ, dziewuszke to delikatnym dotykiem musnąć czy przytulić trzeba a ten te swoje panny jakby gó.no patykiem dotykał, tej z  pięści w przed ramie, tamtą klepnie jak chłop, chłopa w barze...

Się wypowiedział ten co jedynie co klepnie to lochę w zadek, żeby się przesunęła. 😃

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, leszek1000 napisał:

A no ja 

Już się wyperfumowałem 

Zobaczymy jak Sewerynowi pałka zmięknie i zostawi Marlenę to napisze do niej list otwarty 

Nie no ... lepiej go zamknij bo ci go na poczcie nie przyjmą :P

Edytowane przez Rolnik7343
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

A to wszystko przez te swatania,kiedyś były jakieś rajki,ja nazywam,ryjki ,i oni przywozili kawalerów do panien i tak się żenili,też według stanu majątkowego,I taki kawaler upośledzony znalazł kobietę upośledzono i dzieci wyszli upośledzone lub i nie i jak żyć z wariatami,dzieci  albo wujkowie przyjęli albo ciotki przyjęli na wychowanie..Dobrze ze teraz takiego czegoś niema,a swatanie jakoś zawsze bokiem wychodzi.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Żeby nie było ja jestem kulturalnym człowiekiem i o takich sprawach to tylko z wybranką mogę rozmawiać ale że jeszcze nikogo to narazie poczekamy do kolejnego odcinka. Może mi jeszcze inna kandydatka wpadnie w oko kto to wie 

Paulina może jak zrobię sobie fotki z małymi cielakami to jakieś dziewczynie porwę serce. Co o tym sądzisz. 

Opublikowano

hahahaha Leszku ....być może 😅😅😅😅 ale pamietaj zeby zdjęcie nie bylo z cielaczkiem w trakcie porodu 😂😂😂😂😂   to moze zniechęcić takie niewiasty mlode jak Marlena 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Opublikowano

yyy troszku się trzęsła :) A o tym "gospodarzu" z KoziejWólki lepiej nie mowic 😪😒 Ja mam wrazenie, ze on ciagnikami pojezdzić to tak, ale krowy pewnie kto inny obrządza.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v