Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Muszą mieć dobre parcie na te głupoty, bo każda stacja ma po kilka takich "seriali?". W tygodniu jakoś od 13:00 do 18:00 leci cała seria tego na każdej stacji. Wszystko na jedno kopyto, tylko inne tytuły

• Like 1
Opublikowano

No zapotrzebowanie jest to produkują...ale to świadczy o nas...odbiorcach...🤷‍♀️ 

Opublikowano

Ciotka powiedziała, że lubi takie rzeczy oglądać. Pewnie dla takich emerytek kręcą te g****. 

Opublikowano

Na szczescie "Rolnik..." jest inny 😅 Jaka dziewczyna by nie była to i tak je wszystkie podziwiam za odwagę i wystawianie się na krytykę czy śmiechy z naszej strony. No chyba, ze im dobrze placą to nie podziwiam 😁  Czekamy za tydzien 🥰

Opublikowano
44 minuty temu, Paulina1985 napisał:

Haaaa, damy i wiesniaczki ogladałam jeden odcinek 10minut...nie nie nieeeee...a jeszcze gorsze Zamiana domów, czy cos takiego, jedyny plus taki, ze biedne rodziny zawsze cos zyskają w odcinku.

W zeszłym roku na jesieni wystawiłam na OLX ogłoszenie sprzedam byka mm z dużym dolewem PI. Kiedy ogłoszenie niemal wygasło zadzwoniła do mnie kobieta. Od razu przedstawiła się jako osoba z branży telewizyjnej, poszukująca rodzin ze wsi do nowego programu. Od razu powiedziałam,że nie jestem zainteresowana ( nie będę się błaźnić na oczach całego świata), a odpowiedź była jedna.... to się na pewno pani będzie opłacało... płacimy za udział w programie ( aż 7 tys zł ), fundujemy pobyt przez te kilka dni nagrywania programu.... będzie pani mogła pójść do restauracji, kina, a nawet teatru, za wszystko płacimy... możliwość bycia w wielkim mieście...przyjrzenia się jak inni żyją,że jest inny świat... Pomyślałam ,że przestraszę ją ilością dzieci...Doskonale!! My takich rodzin szukamy!  Naprawdę poczułam się urażona propozycją tej pani. To nie jest tak,że rolnik nigdy nigdzie nie był, a kino i teatr to zna tylko z legend. Niektórzy właśnie z miasta przenieśli się na wieś, z dala od wyścigu szczurów, smrodu spalin. Przykro się robi człowiekowi, jaki obraz rolnika mają  inni ludzie :( 

Dlatego bojkotuję i nie oglądam tego programu, ani zamiany "damy i wieśniaczki"  :P

• Like 2
Opublikowano
8 minut temu, Jaguśka napisał:

W zeszłym roku na jesieni wystawiłam na OLX ogłoszenie sprzedam byka mm z dużym dolewem PI. Kiedy ogłoszenie niemal wygasło zadzwoniła do mnie kobieta. Od razu przedstawiła się jako osoba z branży telewizyjnej, poszukująca rodzin ze wsi do nowego programu. Od razu powiedziałam,że nie jestem zainteresowana ( nie będę się błaźnić na oczach całego świata), a odpowiedź była jedna.... to się na pewno pani będzie opłacało... płacimy za udział w programie ( aż 7 tys zł ), fundujemy pobyt przez te kilka dni nagrywania programu.... będzie pani mogła pójść do restauracji, kina, a nawet teatru, za wszystko płacimy... możliwość bycia w wielkim mieście...przyjrzenia się jak inni żyją,że jest inny świat... Pomyślałam ,że przestraszę ją ilością dzieci...Doskonale!! My takich rodzin szukamy!  Naprawdę poczułam się urażona propozycją tej pani. To nie jest tak,że rolnik nigdy nigdzie nie był, a kino i teatr to zna tylko z legend. Niektórzy właśnie z miasta przenieśli się na wieś, z dala od wyścigu szczurów, smrodu spalin. Przykro się robi człowiekowi, jaki obraz rolnika mają  inni ludzie :( 

Dlatego bojkotuję i nie oglądam tego programu, ani zamiany "damy i wieśniaczki"  :P

A później większość tych przybyszy wydzwania na policję bo ciągnik hałasuje, bo śmierdzi, bo krowa za głośno buczy 

I zamiast mieszczuch dopasować się do wsi to wieś musi się dopasować do tego mieszczucha żeby nie mieć co drugi gdzie policji na podwórku ...

Opublikowano (edytowane)

To o 2 w nocy na sąsiadkę zrobić zgłoszenie na policję,że zagłusza ciszę nocną wykrzykując achy i ochy w alkowie sypialni. Wydaje mi się,że kilka  wizyt panów policjantów budzących mieszczuchów w środku nocy  pomoże im pewne sprawy przemyśleć.

Edytowane przez Jaguśka
Opublikowano
9 godzin temu, Thomas2135 napisał:

Ciotka powiedziała, że lubi takie rzeczy oglądać. Pewnie dla takich emerytek kręcą te g****. 

Moja ciotka to samo Ani odcinka tych głupot nie odpuści , co gorsza naiwna myśli że to prawdziwe wydarzenia pokazują 😀

8 godzin temu, Jaguśka napisał:

Powinni zakazać takich programów bo to jest trochę robienie z ludzi "gorszego sortu"

Opublikowano
54 minuty temu, Ursus932 napisał:

Moja ciotka to samo Ani odcinka tych głupot nie odpuści , co gorsza naiwna myśli że to prawdziwe wydarzenia pokazują 😀

Powinni zakazać takich programów bo to jest trochę robienie z ludzi "gorszego sortu"

Moja jeszcze lepsza, bo nawet brała udział w jednym z takich programów xD

Opublikowano

@Jaguśka do mnie też dzwoniła ta babka. Wytargowałem nawet sporo więcej niż Tobie proponowali ale...po pierwsze nie chciałem się zgodzić żeby jakiś goguś był bez mojej obecności z moim stadem i jego obsługą bo narobiłby nieodwracalnych szkód zapewne. Po drugie sami wymiękli jak zobaczyli w jakich warunkach musiałby ten koleś te parę dni przeżyć...no i w efekcie nie wystąpiłem. Trochę żałuję bo ja miałbym polewkę z gościa który miał mnie zastąpić i z jego znajomych w mieście no i zrbiłbym tak,że oglądakący też mieli by polewkę z nich a nie ze mnie "wieśniaka".

Generalnie w tego typu programach dużo lepiej i naturalniej wychodzą "wieśniacy" i "wieśniaczki" a "damy" i "dżentelmeni" robią z siebie pośmiewisko oraz zachowują się dość dziwne delikatnie mówiąc. Chociaż było trż kilka osób które umiały się zachować i odnaleźć w tak odmiennej dla nich sytuacji. 

Moim zdaniem ptogram pokazuje jak my "prości" ludzie jesteśmy naturalni w każdej sytuacji a ta "elita" 24 godzny ma dobę zamknięta jest w skorupie sztuczności i ciągłego udawania kogoś kim tak naprawdę nie jest...w efekcie to oni są biedni a nie ci o których oni tak myślą.

• Like 2
Opublikowano
10 godzin temu, Jaguśka napisał:

To o 2 w nocy na sąsiadkę zrobić zgłoszenie na policję,że zagłusza ciszę nocną wykrzykując achy i ochy w alkowie sypialni. Wydaje mi się,że kilka  wizyt panów policjantów budzących mieszczuchów w środku nocy  pomoże im pewne sprawy przemyśleć.

Kto uwierzy że sąsiadka przy czyszczeniu komina wydaję dźwięki głośniejsze od lokomotywy, musiałyby jej się chyba sadze w d*pie zapalić.    :P    xD

Opublikowano

O kurde 😊też taki @bratrolnika długo u Ciebie nie był bo na zdjęciu wygląda na "miastowego "😀

18 minut temu, extrabyk napisał:

@Jaguśka do mnie też dzwoniła ta babka. Wytargowałem nawet sporo więcej niż Tobie proponowali ale...po pierwsze nie chciałem się zgodzić żeby jakiś goguś był bez mojej obecności z moim stadem i jego obsługą bo narobiłby nieodwracalnych szkód zapewne. Po drugie sami wymiękli jak zobaczyli w jakich warunkach musiałby ten koleś te parę dni przeżyć...no i w efekcie nie wystąpiłem. Trochę żałuję bo ja miałbym polewkę z gościa który miał mnie zastąpić i z jego znajomych w mieście no i zrbiłbym tak,że oglądakący też mieli by polewkę z nich a nie ze mnie "wieśniaka".

Generalnie w tego typu programach dużo lepiej i naturalniej wychodzą "wieśniacy" i "wieśniaczki" a "damy" i "dżentelmeni" robią z siebie pośmiewisko oraz zachowują się dość dziwne delikatnie mówiąc. Chociaż było trż kilka osób które umiały się zachować i odnaleźć w tak odmiennej dla nich sytuacji. 

Moim zdaniem ptogram pokazuje jak my "prości" ludzie jesteśmy naturalni w każdej sytuacji a ta "elita" 24 godzny ma dobę zamknięta jest w skorupie sztuczności i ciągłego udawania kogoś kim tak naprawdę nie jest...w efekcie to oni są biedni a nie ci o których oni tak myślą.

Opublikowano
25 minut temu, bratrolnika napisał:

i gacie obsrane

@extrabyk czułeś coś nieprzyjmnego od tego pana ?:ph34r: to teraz już się wydało 😊

Opublikowano

Bez przesady kolega tylko sobie żartuje. Myślę, że bez problemu by sobie poradził i nic by nie osrał 😎

Ludzie mający bliskie korzenie na wsi poradzą sobie wszędzie z wyjątkiem tych co udają, że nic wspólnego ze wsią nie mają bo już ze dwa lata mieszkają w mieście...@bratrolnika taki na 100% nie jest. 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v